Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

Νεκρός σε τροχαίο 20χρονος συνάδελφος στρατιώτης στη Μυτιλήνη

Με μια ανείπωτη τραγωδία ξεκίνησε η σημερινή μέρα, καθώς ένας 20χρονος συνάδελφος στρατιώτης βρήκε τραγικό θάνατο στη Μυτιλήνη, έξω από το χωριό των Παρακοίλων.

Όπως αναφέρει το lesvospost.com, το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 06:00 το πρωί όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας στρατιώτης με καταγωγή από τον Μεσότοπο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολόνα της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ για το τραγικό δυστύχημα
Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 5 Ιανουαρίου 2024, o Στρατιώτης Λ.Β., ετών 20, ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Μυτιλήνης, τραυματίστηκε θανάσιμα συνέπεια τροχαίου δυστυχήματος κατά την έξοδό του.
Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια,  τους συναδέλφους και φίλους του.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

2 σχόλια:

  1. Κάθε τόσο και λιγάκι υπάρχει τρακάρισμα στο νησί ,τα αγροτικά και μεγάλη ηλικίας γυναίκες δεν βλέπουν που πάνε η απόλυτη τρέλα όταν πάει να βρέξει,εκεί γίνεται το απόλυτο χάος και άτομα νέα που έχουν πάρει αμάξι νομίζουν ότι ξέρουν τους δρόμους καλά.Η παραβάσεις είναι στη κορυφή και αυτή που ξέρουν να οδηγούν στα δεξιά κινδυνεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλο το νησί επικίνδυνο είναι πετάγονται λες και τους ανήκει ο δρόμος,άσε που όταν οδηγάμε δεξιά και δεν τρέχουμε σε κοιτάνε λες και είσαι εξωγήινος σε δρόμο που λέει 60 χιλιόμετρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή