Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

Στρατόπεδο Πετροχώρι Ξάνθης: Απάνθρωπες Επαναπροωθήσεις από τον Έβρο μέχρι τα νησιά και Αποσπάσεις Φαντάρων-ΟΒΑ-ΕΠ.ΟΠ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ΕΦΥΝ νέα επικίνδυνη επαναπροώθηση από την Ελλάδα στην Τουρκία καταγγέλλει η ακτιβιστική ομάδα Alarm Phone μετά από επικοινωνία με πρόσφυγες και μετανάστες.
Όπως αναφέρει, δέχτηκε τηλεφώνημα από την ομάδα 53 ανθρώπων, που βρίσκονταν σε κίνδυνο κοντά στην Λέσβο, και ενημέρωσε την ελληνική ακτοφυλακή που ανέφερε πως διεξάγει έρευνα.
Όμως, λίγο αργότερα οι μετανάστες κατήγγειλαν στην Alarm Phone ότι τους έστειλαν πίσω σε τουρκικά ύδατα από όπου τους διέσωσε η ακτοφυλακή της γείτονος, που ενημέρωσε σχετικά την ομάδα. Αυτή σε ανάρτησή της καταδίκασε την παράνομη πρακτική βίας, που ακολουθούν οι ελληνικές αρχές με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παράλληλα στον Έβρο, ακόμη και τις γιορτινές μέρες μεταφέρονται εκτάκτως στρατιωτικές δυνάμεις προκειμένου να συμβάλλουν στο άθλιο κυνήγι προσφύγων-μεταναστών.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έφτασαν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ στις καταδιώξεις προσφύγων συμμετέχουν ακόμη και οι αποσπασμένοι εβδομαδιαία στρατιώτες, ΟΒΑ και ΕΠΟΠ από το στρατόπεδο Πετροχώρι της Ξάνθης.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Αλήθεια, τώρα που ο ΥΕΘΑ Δένδιας θα κάνει ΙΕΚ τον Στρατό θα δίνει διπλώματα Κυνηγού Προσφύγων;
Άθλια προπαγάνδα μιας αισχρής και απάνθρωπης πολιτικής.
Ενός Ελληνικού αστικού στρατού που κυνηγά πρόσφυγες και συμμετέχει σε Επαναπροωθήσεις, αλλά επίσης εμπλέκεται σε βρώμικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους.
Είναι άμεσα η ανάγκη ανασυγκρότησης του Αντιπολεμικού Κινήματος.
Για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου.
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Έλληνες επιχειρηματίες, ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΝΑΤΟ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου