Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

«Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Εργατικών Σωματείων και Συλλογικοτήτων»

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

«Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Εργατικών Σωματείων και Συλλογικοτήτων»

«Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων στην Ελλάδα»

Πραγματοποιήθηκε και το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου η καθιερωμένη συγκέντρωση στο Σύνταγμα ενάντια στην γενοκτονία των Παλαιστινίων στη Γάζα που πραγματοποιεί το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ με τη στήριξη των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ και ΕΕ.

Η συγκέντρωση μαζικότερη και περισσότερο διευρυμένη από την προηγούμενη, με παρουσία πολλών εκπροσώπων εργατικών σωματείων, συλλογικοτήτων πολιτικών οργανώσεων της αριστεράς, και παλαιστινίων εργαζομένων, κατήγγειλε την κυβέρνηση της Ν.Δ. η οποία στηρίζει ενεργά την συνεχιζόμενη γενοκτονία των σιωνιστών, στο πλαίσιο του ιμπεριαλιστικού μπλοκ ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ.

Ταυτόχρονα στόχευε στο αδιαπέραστο τείχος της ενημέρωσης, στην παραπληροφόρηση και λογοκρισία από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, και την προκλητική μεροληψία υπέρ του Ισραηλινού κράτους – δολοφόνου.

Χαιρετίζουμε, τα εργατικά σωματεία, τις συλλογικότητες, τους αγωνιστές και τις πολιτικές οργανώσεις της αριστεράς που στήριξαν το κάλεσμα της «Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό Σωματείων και Συλλογικοτήτων» και της «Ένωσης Παλαιστινίων Εργαζομένων».

Καλούμε και το επόμενο Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024, 12 μμ, (και κάθε Σάββατο) στο Σύνταγμα, όλους τους εργαζόμενους, τα σωματεία, τις πολιτικές οργανώσεις της αριστεράς, κάθε αντιιμπεριαλιστή δημοκρατικό πολίτη, κάθε ευαισθητοποιημένο άνθρωπο να στηρίξουν και πάλι την κινητοποίηση.

Καλούμε την Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2024, 5:30 μμ στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας σε σύσκεψη εργατικά σωματεία, εργατικές συλλογικότητες και εργαζόμενους –ες.

· Να σταματήσουν τώρα οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στην Γάζα.

· Καμία εμπλοκή μας χώρας μας.

· Λευτεριά στην Παλαιστίνη.

(30/12/2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου