Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Η Κυβέρνηση Τρομοκρατεί και το ΓΕΝ Επιβεβαιώνει τις παραιτήσεις στη φρεγάτα ΥΔΡΑ με ανακοίνωση άρες μέρες κουκουνάρες!

Επιβεβαιώνει το ΓΕΝ τις μαζικές παραιτήσεις στη φρεγάτα ΥΔΡΑ, με μια άτυπη ενημέρωση που δείχνει και τον πανικό στο Πολεμικό Ναυτικό.
Είναι χαρακτηριστικό ότι επιχειρεί να πείσει ότι οι Παραιτήσεις δεν αφορούν την αποστολή «PROSPERITY GUARDIAN» στην Ερυθρά θάλασσα.
Αλήθεια, γιατί Υπουργέ Άμυνας Δένδια παραιτούνται ξαφνικά τώρα;
Οι παραιτήσεις που επιβεβαιώνει το ΓΕΝ, λέγοντας ότι είναι λιγότερες, αλλά και χωρίς να λέει πόσες, προφανώς και αφορούν την επιχείρηση «PROSPERITY GUARDIAN».
Διαβάστε την επιχείρηση πανικού, ή αλλιώς άτυπη ενημέρωση:

«Σας γνωρίζουμε ότι ο αριθμός του προσωπικού της Φρεγάτας ΥΔΡΑ που αιτήθηκε αποστρατεία το πρόσφατο χρονικό διάστημα δεν ανταποκρίνεται στον αριθμό που αναγράφεται στα σχετικά δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο και δεν μπορεί να συνδεθεί με τη συμμετοχή Μονάδας ΠΝ στην αποστολή «PROSPERITY GUARDIAN». Ο συνολικός αριθμός αιτήσεων αποστρατείας στελεχών του ΠΝ εντός του 2024, είναι κατά πολύ μικρότερος του αριθμού που αναφέρεται στα κοινωνικά δίκτυα».

Η επιχείρηση στην Ερυθρά Θάλασσα είναι διάρκειας 6 μηνών. 
Οι στρατιωτικοί και οι ναύτες του πληρώματος της Φρεγάτες ΥΔΡΑ είναι θύτες και θύματα, Αναλώσιμοι μιας Αποστολής Αυτοκτονίας που τους φέρνει απέναντι στον λαό της Παλαιστίνης καθώς διατάζονται να υπερασπίσουν τα συμφέροντα των εφοπλιστών, του Ισραήλ που διεξάγει Γενοκτονία και Εθνοκάθαρση, αλλά και στο πλευρό των ΗΠΑ οι οποίες επιβάλλουν τους ιμπεριαλιστικούς τους σχεδιασμούς για τη Μέση Ανατολή, έχοντας ως παρανομαστή το ενεργειακό ζήτημα.
Για να αντιμετωπίσει το κύμα των παραιτήσεων και να εξασφαλίσει πλήρωμα για τη φρεγάτα ΥΔΡΑ, το Υπουργείο Άμυνας και η κυβέρνηση επιχειρούν με τρομοκρατία και ψεύδη να αντιμετωπίσουν το θέμα των παραιτήσεων στελεχών στις Ένοπλες Δυνάμεις και ειδικά στο Πολεμικό Ναυτικό, για να βρουν πλήρωμα ώστε να στείλουν τη Φρεγάτα ΥΔΡΑ στην Ερυθρά Θάλασσα, σε μια ακόμη Αποστολή Αυτοκτονίας.
Από τα χρυσοπληρώμενα γραφεία, οι γνωστοί κυβερνητικοί κύκλοι εξαπολύουν βολές, μιλούν για ΑΝΤΑΡΣΙΑ και ΣΤΑΣΗ.

Παράλληλα, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία επιχειρούν να πείσουν ότι οι Φρεγάτες φέρουν τα κατάλληλα όπλα για να αντιμετωπίσουν τα εξοπλισμένα drone.
Ο μηχανισμός κυβερνητικής προπαγάνδας μοίρασε φωτογραφίες με σύστημα αντι-drone που τοποθετείται στη φρεγάτα που σχεδιάζουν να στείλουν στην Ερυθρά Θάλασσα!
Μια κίνηση όμως που θέτει πολλά ζητήματα.
Καταρχήν πολλοί εκτιμούν ότι το Ισραηλινής προέλευσης σύστημα αντι-drone είναι χαμηλών δυνατοτήτων.
Δεύτερον, αποκαλύπτεται ότι ο Υπουργός Άμυνας Δένδιας αδίστακτα έλαβε προ ημερών την απόφαση αποστολής Φρεγάτας στην Ερυθρά θάλασσα γνωρίζοντας ότι τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού είναι ανυπεράσπιστα σε επίθεση οπλισμών drone.
Mετά από τις αποκαλύψεις για την τεράστια απειλή που προκύπτει για την ζωή του πληρώματος, υπουργού και στρατιωτικοί έλαβαν άρον άρον την απόφαση να εγκαταστήσουν στη Φρεγάτα ΥΔΡΑ το σύστημα αντι-drone.
Τέλος, αποκαλύπτεται ότι το ζήτημα του Απόρρητου στις Ένοπλες Δυνάμεις έχει χρηστική αξία για την κυβέρνηση.
Όταν οι αποκαλύψεις όπλων και εγκαταστάσεων εξυπηρετούν την κυβερνητική προπαγάνδα δεν υπάρχει ζήτημα Απόρρητου, όταν όμως αποκαλύπτονται οι κυβερνητικές επιλογές και οι συνέπειες τους (πλημμυρισμένη βάση της Αεροπορίας Στρατού, οι Επιθεωρήσεις του πρώην ΥΦΕΘΑ Χαρδαλιά μετά την ανατίναξη της αποθήκης πυρομαχικών της Πολεμικής Αεροπορίας, η αποστολή  τεθωρακισμένων στην Ουκρανία κλπ. τότε διατυπώνονται απειλές και διώκονται όσοι αποκαλύπτουν! 

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΡΕΓΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΡΕΓΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ

Η κυβέρνηση της ΝΔ αποφάσισε την αποστολή φρεγάτας του Πολεμικού Ναυτικού στην Ερυθρά Θάλασσα παίρνοντας θέση για μια ακόμη φορά στο πλευρό των ΗΠΑ και του κράτους Κατακτητή Ισραήλ που διεξάγει Γενοκτονία και Εθνοκάθαρση εις βάρος του λαού της Παλαιστίνης. Οι ΗΠΑ συγκρότησαν τη διεθνή αποστολή Prosperity Guardian ως απάντηση στους αντάρτες Χούθι που πολλαπλασίασαν τις επιθέσεις τους στην Ερυθρά Θάλασσα εναντίον πλοίων τα οποία θεωρούν ότι «συνδέονται με το Ισραήλ», σε ένδειξη αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους στη Λωρίδα της Γάζας. Ανάλογη πολεμική αρμάδα επιδιώκει να συγκροτήσει και η Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ ήδη με απόφαση των ΗΠΑ και της Βρετανίας, με την υποστήριξη της Αυστραλίας, του Καναδά, της Ολλανδίας και του Μπαχρέιν προχώρησαν σε επιθέσεις κατά εγκαταστάσεων των Χούθι, στην Υεμένη. 

Η κυβέρνηση στέλνει το προσωπικό της Φρεγάτας ΥΔΡΑΣ ή ΨΑΡΑ να συμμετάσχουν στην επιχείρηση Prosperity Guardian ως θύτες και θύματα της αποστολής αυτοκτονίας, καθώς κανένα πλοίο δεν μπορεί να αμυνθεί σε επίθεση drone, προκειμένου να προστατεύσουν τα συμφέροντα των εφοπλιστών και να εξυπηρετήσουν τον στρατηγικό στόχο αναβάθμισης του ρόλου του ελληνικού αστικού κόσμου διαμέσου του πολέμου.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί τους συνάδελφους ναύτες και το μόνιμο προσωπικό της Φρεγάτας να αντισταθούν και να αρνηθούν κάθε συμμετοχή-εμπλοκή τους στην νέα ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Μέση Ανατολή. 

Δεν θα θυσιαστούμε εμείς για τα κέρδη των Εφοπλιστών, τις στρατηγικές βλέψεις κερδοφορίας και στρατηγικής αναβάθμισης του ελληνικού αστικού κόσμου και κράτους, για τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.

Δεν θα γίνουμε εμείς τα πολεμικά πιόνια στον Πόλεμο Γενοκτονίας του κράτους Ισραήλ κατά του λαού της Παλαιστίνης, μια πρωτοφανή γενοκτονία η οποία συντελείται με την στήριξη των κρατών της ιμπεριαλιστικής Δύσης, καθώς και στη γενίκευση του πολέμου εναντίον λαών της Μέσης Ανατολής. . 

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ

Στεκόμαστε ενάντια στους άξονες του πολέμου Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ που οικοδόμησαν οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα στρατηγικά συμφέροντα της άρχουσας τάξης, τα κέρδη των εφοπλιστών και των επιχειρηματιών του τομέα ενέργειας.

Να κλείσει η βάση της Σούδας που αποτελεί κρίσιμος πυλώνα των επεμβάσεων των ΗΠΑ στην ευρύτερη περιοχή. Να σταματήσει η χρήση των 111 ΠΜ και 112 ΠΜ από τις αμερικανικές δυνάμεις.

Ο πόλεμος πρέπει να σταματήσει. Οι Παλαιστίνιοι πρέπει να απελευθερωθούν και να δικαιωθεί ο μακροχρόνιος αγώνας τους. 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου