Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

ΕΚΕΜΣ: Επτά (7) Αναβολές φαντάρων μετά από 50 ώρες συνεχούς εργασίας

Σε Επιστολές Καταγγελιών γονιών που επικοινώνησαν με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ επισημαίνεται η ακραία εργασιακή εκμετάλλευση των συνφάνταρων στο ΕΚΕΜΣ.
Πρόκειται για το στρατιωτικό ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ που οι Αξιωματικοί εξασφαλίζουν προνομιακά χαμηλές τιμές καθώς δεν υπάρχει εργασιακό κόστος.
Και δεν υπάρχει εργασιακό κόστος γιατί πολύ απλά εκμεταλλεύονται τους φαντάρους που εργάζονται απλήρωτοι.
Ενώ λοιπόν υπάρχει η φήμη ότι στα Στρατιωτικά Πρατήρια επικρατούν καλύτερες συνθήκες από τις μονάδες και υπάρχει ανταγωνισμός βυσμάτων για τις θέσεις αυτές, στην πραγματικότητα οι στρατιώτες που εργάζονται σε αυτά αντιμετωπίζονται ως Δούλοι, που εργάζονται με τις χειρότερες εργασιακές συνθήκες.
Μάλιστα, οι γονείς που επικοινώνησαν με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αποκάλυψαν ότι για να γλυτώσουν από την χυδαία εργασιακή εκμετάλλευση, επτά (7) φαντάροι επέλεξαν να πάρουν Αναβολή.
Μάλιστα, ο τελευταίος στρατιώτης που επέλεξε  το δρόμο της Αναβολής ήταν Δεκανέας Στρατονόμος.
Αποκαλύπτοντας ότι τα όσα ισχυρίζονται οι Επιτροπές του ΓΕΣ που επισκέπτονται τα ΚΕΝ για να στρατολογήσουν φαντάρους για την Στρατονομία είναι παραμύθια, είναι απλή προπαγάνδα ότι θα είσαι αραχτός, καθώς η Βυσματοκρατία είναι μεγάλη και τα ισχυρά βύσματα καλύπτουν τις προνομιακές και οι υπόλοιποι χώνονται.
Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τις καταγγελίες των γονιών, εξαιτίας της  σωματικής εξόντωσης των φαντάρων υπήρξε τρεις (3) φορές κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Τι απαντά η Διοίκηση;
Εμείς απαιτούμε από την Ιεραρχία  να παρέμβει.
Αλλά το Υπουργείο Άμυνας προωθεί και προπαγανδίζει το Φιλανδικό μοντέλο μόνο και μόνο για να δικαιολογήσει τη Υποχρεωτική στρατιωτική θητεία που απλά σημαίνει Εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων.
Καλούμε τους συνφάνταρους να βγουν Μαζικά Παραπονούμενοι και να ζητήσουν Ακρόαση από Διοικητή, Ταξίαρχο και Στρατηγό.
Καλούμε τους γονείς να Παραπονεθούν στη Διοίκηση της μονάδας και το ΓΕΣ. 
Φαντάροι και γονείς πρέπει να δώσουμε τον αγώνα Υπεράσπισης των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Η Υποχρεωτική στρατιωτική θητεία πρέπει να μειωθεί άμεσα στον ΕΞΙ (6) ΜΗΝΕΣ.
Πτυχές του κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό, άμεσα συνδεδεμένο με το Αντιπολεμικό Κίνημα ενάντια στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς της κυβέρνησης, τις ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου