Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

98 ΑΔΤΕ Λέσβος-Κέντρο υγείας Άντισσας: Σώζουν ζωές το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η δημοσιοποίηση των καταγγελιών

Πρόσφατα έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ έφτασε μια ΕΠΙΣΤΟΛΗ που αποδεικνύει την σημασία των παρεμβάσεων του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και της δημοσιοποίησης των καταγγελιών.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση περιγράφεται η σωτηρία μια ζωής, ως αποτέλεσμα των αλλαγών που υπήρξαν μετά τις καταγγελίες που υπήρξαν για τον θάνατο ασθενούς εξαιτίας της έλλειψης Ασθενοφόρου!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Ένα μεγάλο μπράβο και το ευχαριστώ μπορώ να πω στον κύριο οδηγός στο ασθενοφόρο που μετέφερε με ασφάλεια και έγκαιρα τον πατέρα μου στο νοσοκομείο μετά από αιμορραγία στην κοιλιά γλιτώνοντας τα χειρότερα.
Θυμίζουμε:
98 ΑΔΤΕ Μυτιλήνη -Αφαίρεσαν στρατιωτικούς από Πληρώματα Ασθενοφόρων και έγιναν αιτία να χάσει την ζωή του ένας συνάνθρωπος μας;
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ονομάζομαι Κατερίνα και είμαι κάτοικος Πλωμαρίου-Λέσβου.
Εδώ και λίγους μήνες, το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με το Άμυνας, έκρινε πολύ σωστά, την κάλυψη των οδηγών των ασθενοφόρων σε κάθε δομή του νησιού, με ένστολο προσωπικό, οι οποίοι ανταποκρίνονται ισάξια στο τόσο λεπτό θέμα που είναι η υγεία.
Πριν 20 μέρες, έχασα τον άνθρωπο μου στο Πλωμάρι από εγκεφαλική αιμορραγία, διότι δεν υπήρχε έστω ένας άνθρωπος με ασθενοφόρο να τον μεταφέρει έγκαιρα στο νοσοκομείο.
Ποιος είναι αυτός ο οποίος έκρινε, ότι το Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου δεν πρέπει πλέον να υποστηρίζεται από πλήρωμα ασθενοφόρου έστω και ένστολοι, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί στις πρώτες βοήθειες και μπορούν να συνδράμουν;
Ποιος είναι αυτός που παίρνει τέτοια πρωτοβουλία σε αυτό το τόσο σοβαρό κομμάτι που λέγεται υγεία;
Ποιος είναι αυτός που θα μου φέρει τον άνθρωπο μου πίσω στη ζωή;

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Τι απαντά η στρατιωτική ηγεσία στην Μυτιλήνη και η ΑΣΔΕΝ;
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτεί να γίνουν οι απαραίτητες προσλήψεις για να ενισχυθεί το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και να προσφέρονται οι καλύτερες και αξιοπρεπείς υπηρεσίες Υγείας στους συνανθρώπους μας.
Οι τυχοδιωκτισμοί της κυβέρνησης, οι περικοπές, η διάλυση του ΕΣΥ και οι Ιδιωτικοποίηση που προωθείται Σκοτώνει.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου