Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Φουρτούνα στο Υπουργείο Άμυνας: Αρνούνται οι ναυτικοί του Πολεμικού Ναυτικού να στελεχώσουν τη νέα φρεγάτα Belh@rra

Φουρτούνα στο Υπουργείο Άμυνας...
Τρελάθηκαν οι εγκάθετοι δημοσιογράφοι που χρυσοπληρώνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να πλασάρουν την προπαγάνδα της...
Όλο αυτοί που χειροκροτούν τις αγορές όπλων δεκάδων δις ευρώ από τις αμερικανικές πολεμικές βιομηχανίες και απαιτούν να σταλούν Φρεγάτες στην Ερυθρά θάλασσα...
Οι Μεγαλέξανδροι του πληκτρολογίου σάστισαν με την πληροφόρηση από το Υπουργείο Άμυνας που με θλίψη του αναφέρει ότι Αρνούνται οι ναυτικοί του Πολεμικού Ναυτικού να στελεχώσουν τη νέα φρεγάτα Belh@rra. 
Αρνήσεις που έρχονται να προστεθούν στις μαζικές παραιτήσεις  αξιωματικών και υπαξιωματικών.
Τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού δηλώνουν απαρέσκεια ως προς τη στελέχωση της νέας φρεγάτας «Κίμων»  που πρέπει να την παραλάβουν από τη Γαλλία. 
Μάλιστα κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τις άλλες δύο που κατασκευάζονται αυτή την περίοδο στα ναυπηγεία της Naval Group, κάθε μια εκ των οποίων θα φέρει περίπου 100 άτομα προσωπικό. 
Οι αξιωματικοί και οι υπαξιωματικοί δεν θέλουν να δηλώσουν ενδιαφέρον να πάνε στο πλοίο...
Αιτία της άρνησης είναι οι χαμηλοί μισθοί, η συμμετοχή σε αποστολές εκτός συνόρων και μάλιστα σε πολεμικές επιχειρήσεις, οι εξαντλητικοί ρυθμοί.

Το Υπουργείο Άμυνας που πραγματοποιεί τους τεράστιους εξοπλισμούς και διεκδικεί την αναβάθμιση της πολεμικής συμμετοχής των Ενόπλων Δυνάμεων στις επιχειρήσεις στην Ερυθρά Θάλασσα σήμερα και έπεται με τις αποστολές σε Βοσνία, Καύκασο, Μέση Ανατολή και Αφρική αντιλαμβάνεται ότι στερείται το πιο πολύτιμο: 
τους φτωχούς νέους που είτε ή ανάγκη είτε η παραπλάνηση τους οδήγησε να Καταταγούν ως Μισθοφόροι Στρατιώτες.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να Μπλοκάρουμε τη Μηχανή του Πολέμου, τις αποστολές εκτός συνόρων και τις τεράστιες Αγορές όπλων.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου