Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

ΚΑΑΥ Μάκρης Αλεξανδρούπολης: Δούλοι φαντάροι εργάζονται και βιώνουν άθλιες συνθήκες

Επιστολή Καταγγελίας Πατέρα Στρατιώτη από τα ΚΑΑΥ Μάκρης Αλεξανδρούπολης
Είμαι πατέρας στρατιώτη και ακούω κάθε μέρα τον γιο μου όλο και χειρότερα ψυχολογικά.
Κρατάνε στρατιώτες παρά την θέληση τους να παραμένουν στα ΚΑΥΥ ενώ οι ίδιοι ζητάνε να γυρίσουν πίσω στις μονάδες τους και μένουν αβοήθητοι στο τέλος του μήνα.
Επίσης οι εγκαταστάσεις των ΚΑΥΥ Μακρής για εν έτει 2024 είναι απαρχαιωμένες καθώς χρίζει άμεση ανακαίνιση διάφοροι χώροι της μονάδας, καθώς μερικοί από αυτούς είναι οι ντουζιέρες και οι τουαλέτες οπλιτών, αφού με την πέραση των χρόνων και με την υγρασία να τα κάνουν αποκρουστικά στην καθημερινή χρήση τους.
Εδώ να σημειωθεί ότι οι στρατιώτες αναλαμβάνουν και πόστα παράλληλα με υπηρεσίες όπου καθιστά μια κουραστική καθημερινότητα, και όσοι στρατιώτες είναι διαθέσιμοι κάποιες ώρες τους φορτώνονται διάφορες εργασίες όπως βάψιμο, κλάδεμα, σκαψίματα, κουβάλημα.
Ως πότε θα συνεχίσει αυτό;

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Οι γονείς αρνούνται να μετατρέπονται τα παιδιά τους απλήρωτο εργατικό δυναμικό για να ικανοποιήσουν τα προνόμια των Αξιωματικών.
Απαιτούμε να αποχωρήσουν όλοι οι φαντάροι από τα ΚΑΑΥ και να γίνουν προσλήψεις πολιτικού προσωπικού.
Αυτό είναι το Φιλανδικό Μοντέλο που προπαγανδίζει ο Δένδιας: ο νέος θα πηγαίνει Υποχρεωτικά στον Στρατό για να δουλέψει δωρεάν αλλά θα παίρνει Πιστοποιητικό....
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου