Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Φαντάροι ΚΕΤΘ Αυλώνα: Αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης-Να μην σταλεί Φρεγάτα στην Ερυθρά θάλασσα

Οι 27.000 νεκροί Παλαιστίνιοι και οι 66.000 τραυματίες είναι τα μέχρι τώρα θύματα της σφαγής, γενοκτονίας και εθνοκάθαρσης του Ισραηλινού στρατού σε μια Λωρίδα της Γάζας που σύμφωνα με τον ΟΗΕ δεν μπορεί να κατοικηθεί.
Είναι τα θύματα του κράτους  κατακτητή Ισραήλ που δολοφονεί με σφαίρες, βόμβες και Εγκλήματα Πολέμου, αλλά και των (9) χωρών της Δύσης που σπέρνουν την Πείνα καθώς ανακοίνωσαν ότι παγώνουν κάθε βοήθεια και χρηματοδότηση προς την UNRWA, τη μόνη υπηρεσία που παρέχει βοήθεια στη Γάζα!
Είναι οι ΗΠΑ, τα κράτη της ΕΕ, αλλά και η κυβέρνηση της ΝΔ που έστειλαν όπλα, πυρομαχικά και χρήματα στους Φονιάδες του Ισραήλ, έστειλαν τους πολεμικούς τους στόλους στην Ανατολική Μεσόγειο για να τρομοκρατήσουν τα γειτονικά φιλικά κράτη στους Παλαιστίνιους για να μην εμπλακούν στις πολεμικές επιχειρήσεις ώστε το Ισραήλ να συνεχίσει αμέριμνο το δολοφονικό του έργο. 
Είναι οι ΗΠΑ που απογειώνουν τα κατασκοπευτικά τους αεροσκάφη από τη βάση της Σούδας για να εντοπίζουν στόχους στη Λωρίδα της Γάζας που βομβαρδίζει ο Ισραηλινός στρατό, είναι αντίστοιχες επιχειρήσεις πραγματοποιεί η βρετανική Πολεμική Αεροπορία από τη βάση της Κύπρου.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά τώρα οι ΗΠΑ συγκροτούν Συμμαχία Προθύμων και στέλνουν πολεμικά πλοία εναντίον των Χούθι που επιτίθεται σε πλοία που εφοδιάζουν το Ισραήλ και απαιτούν να σταματήσει ο πόλεμος. 
Ανάλογη απόφαση πήρε και η ΕΕ, με την κυβέρνηση της ΝΔ να στέλνει τη Φρεγάτα ΥΔΡΑ και να διεκδικεί τη διοίκηση της επιχείρησης από το Ευρωπαϊκό Στρατηγείο της Λάρισας που παραχώρησε.
Μια κυβέρνηση που ευθύνεται για τις άθλιες συνθήκες που βιώνουμε εμείς στο ΚΕΤΘ Αυλώνας αλλά και όλοι οι συνφάνταροι στις μονάδες της παραμεθορίου, τρώγοντας το αισχρό φαγητό, χωρίς πόσιμο νερό, θέρμανση και την στοιχειώδη υγιεινή και καθαριότητα.
Αλλά η κυβέρνηση αγοράζει όπλα δεκάδων δις ευρώ, προσλαμβάνει Μισθοφόρους στρατιώτες για να συμμετέχει πιο ενεργά πολεμικά στις αποστολές εκτός συνόρων. Επίσης στέλνει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στην Ουκρανία, όπλα και πυρομαχικά.
Βλέπεις με το αίμα των λαών, τους Αναλώσιμους των Ενόπλων Δυνάμεων επιδιώκουν να αναβαθμίσουν τον στρατηγικό ρόλο της άρχουσας τάξης για να κερδίζουν περισσότερα.
Εμείς οι φαντάροι λέμε όχι σε όλα αυτά, δεν παραμυθιαζόμαστε από το Φιλανδικό Μοντέλο του Δένδια που καμουφλάρει την εργασιακή εκμετάλλευση μας.
Εκφράζουμε την Αλληλεγγύη μας στον λαό της Παλαιστίνης.
Απαιτούμε να σταματήσει ο πόλεμος και να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα του.
Καλούμε σε ενδυνάμωση του κινήματος μέσα και έξω από τον στρατό για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου, των Εξοπλισμών και των αποστολών εκτός συνόρων.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για τους Έλληνες επιχειρηματίες, ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ε-Ε
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ πρόσφυγες και μετανάστες
Καλούμε το προσωπικό της 1ης Στρατιάς και της Φρεγάτας ΥΔΡΑ να Αρνηθούν την συμμετοχή-εμπλοκή τους στον πόλεμο εναντίον των Παλαιστινίων.
ΦΑΝΤΑΡΟΙ από το ΚΕΤΘ Αυλώνα

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου