Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Επίδειξη αυταρχισμού κυβέρνησης-ηγεσίας Στρατού για να σταματήσουν οι αντιδράσεις στην αποστολή φρεγάτας στην Ερυθρά θάλασσα

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταδικάζει την εκδήλωση κυβερνητικού αυταρχισμού και την αντίστοιχη κίνηση ποινικοποίηση της έκφρασης γνώμης που επιχειρεί η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων καλώντας σε Απολογία τον έφεδρο Αξιωματικό (ΠΖ) Κωνσταντίνο Κεσόπουλο γιατί εναντιώθηκε στην αποστολή Φρεγάτας του Πολεμικού Ναυτικού στην Ερυθρά θάλασσα. 
Μια πολεμική αποστολή που αποσκοπεί στη διαφύλαξη των συμφερόντων των εφοπλιστών, την στήριξη του κράτους Κατακτητή στην Γενοκτονία και Εθνοκάθαρση που διεξάγει εναντίον του λαού της Παλαιστίνης, συμβάλλοντας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των  ΗΠΑ- ΕΕ.
Το διωκόμενο στέλεχος απαίτησε να ακυρωθεί η αποστολή φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα, να κλείσουν όλες οι ξένες στρατιωτικές βάσεις που βρίσκονται στη χώρα, να σταματήσουν οι συνεκπαιδεύσεις με τις ΗΠΑ που προπαρασκευάζουν πολεμικές επιχειρήσεις οι οποίες δολοφονούν λαούς, όπως στην Παλαιστίνη, στην Ουκρανία, στους πολέμους που σπέρνουν σε όλη την υφήλιο.
Καταλαβαίνουμε όλοι ότι παίζεται ένα τεράστιο στοίχημα για την ελληνική άρχουσα τάξη καθώς αντιμετωπίζοντας στρατευμένους και μόνιμο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων ως Αναλώσιμους, αποσκοπεί στην στρατηγική της αναβάθμιση, συμμετέχοντας με τη Φρεγάτα ΥΔΡΑ σε μια πολεμική αποστολή που εγγυάται καπιταλιστικά και ιμπεριαλιστικά συμφέροντα και δραστηριοποιεί το Ευρωπαϊκό Στρατηγείο της Λάρισας διεκδικώντας τη διοίκηση του ευρωπαϊκού πολεμικού στόλου. 
Για αυτό το κράτος Άμυνας/Ασφάλειας ενισχύει τις Ένοπλες Δυνάμεις σπαταλώντας δεκάδες δις ευρώ σε πολεμικούς εξοπλισμούς που φορτώνει στον λαό μας ο οποίος δοκιμάζεται από τους χαμηλούς μισθούς και την ακρίβεια, ενώ οι φαντάροι βιώνουν άθλιες συνθήκες κατά τη διάρκεια της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας και τα μόνιμα στελέχη συνειδητοποιούν το λάθος που έκαναν να καταταγούν ως Μισθοφόροι Στρατιώτες και αποχωρούν κατά εκατοντάδες. 
Τις πολεμικές αυτές επιλογές καταδικάζουν σε δεκάδες επιστολές τους συνφάνταροι του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και όχι μόνο, ο κόσμος της εργασίας και η νεολαία σε αλλεπάλληλες κινητοποιήσεις του Αντιπολεμικού Κινήματος που απαιτούν να σταματήσει ο πόλεμος και τα Εγκλήματα Πολέμου του Ισραηλινού στρατού, εκφράζουν την Αλληλεγγύη τους στο λαό της Παλαιστίνης και απαιτούν την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.
Να σταματήσει κάθε δίωξη! 
Αναφαίρετο δικαίωμα να εκφράζεται αντίθεση σε κυβερνήσεις που στέλνουν τα παιδιά μας στον πόλεμο.
Καλούμε στην ενίσχυση του κινήματος μέσα και έξω από τον Στρατό, ενάντια στην κυβέρνηση του πολεμικού τυχοδιωκτισμού, το ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ.
Για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και των Εξοπλισμών, των αποστολών εκτός συνόρων και την πρόσληψη δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου