Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Αδειάζουν τις αποθήκες του Ελληνικού Στρατού και τα όπλα πάνε στην Ουκρανία

Μπορεί να μας απαντήσει ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης αν οι αποθήκες του Ελληνικού Στρατού είναι γεμάτες όπως ήταν μέχρι πρόσφατα;
Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ τις καταγγελίες ότι αποθήκες της Κεντρικής Ελλάδας έχουν αδειάσει;
Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ ότι έχουν αδειάσει αποθήκες του Ελληνικού Στρατού σε στρατόπεδα της Ηπειρωτικής Ελλάδας, όπως π.χ. στην Κοζάνη, Λουτράκι κλπ; Υπάρχουν σχετικές δημοσιεύσεις που δεν έχει επιβεβαιώσει το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας....
Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ ότι όπλα και πυρομαχικά, η απόκτηση των οποίων κόστισε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ έχουν καταλήξει στην Ουκρανία;
Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ ότι πυρομαχικά του Πυροβολικού που βρίσκονταν σε αποθήκες της Θράκης δόθηκαν στο Ισραήλ για να συνεχίσουν οι βομβαρδισμοί και τα συνεχή Εγκλήματα Πολέμου εναντίον του λαού της Παλαιστίνης;

Η μεταφορά πολεμικού υλικού του Ελληνικού Στρατού στην Ουκρανία είναι τρανή απόδειξη της πολεμικής εμπλοκής-συμμετοχής της κυβέρνησης της ΝΔ στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο δια αντιπροσώπων μεταξύ ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ και Ρωσίας.
Είναι επιβεβαίωση βασικών εκτιμήσεων του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:
Η κυβέρνηση της ΝΔ και το αστικό σύστημα εξουσίας έχουν κάνει επιλογή να επιχειρήσουν την στρατηγική αναβάθμιση του ρόλου τους μέσω της συμμετοχής των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους.
Επιχειρεί να Στρατολογήσει δεκάδες χιλιάδες νέους ως Μισθοφόρους Στρατιώτες, για να τους μετατρέψει επί πληρωμή σε Ένστολους Φονιάδες, Πραιτοριανούς και ταυτόχρονα Αναλώσιμους προκειμένου να εξυπηρετήσουν επιχειρηματικά, κρατικά και ιμπεριαλιστικά συμφέροντα.
Ενώ λοιπόν αδειάζουν οι αποθήκες του Στρατού Ξηράς και διαπραγματεύονται τη μεταφορά ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων στην Ουκρανία, η κυβέρνηση της ΝΔ προχωρά στην κατασπατάληση δεκάδων δις ευρώ για την Αγορά πολεμικών εξοπλισμών από τη Γαλλία και τις ΗΠΑ. Η Αγορά των γαλλικών RAFALE και φρεγατών, των αμερικανικών μαχητικών F-35 εξυπηρετεί τις ανάγκες του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού, την εξυπηρέτηση του ρόλου Χωροφύλακα και Εγγυητή καπιταλιστικών και ιμπεριαλιστικών συμφερόντων σε μια περιοχή από τα Βαλκάνια, την Ανατολική Μεσόγειο, μέχρι την Αφρική και την Μέση Ανατολή, αλλά και την εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και πολέμους από την Ανατολική Ευρώπη και Μαύρη θάλασσα, μέχρι τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό, εναντίον Ρωσίας και Κίνας. 
Δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε ότι αυτές οι πολεμικές εξελίξεις συνδέονται άμεσα με τις συνομιλίες Μητσοτάκη-Ερντογάν για τη γεφύρωση των ελληνο-τουρκικών αντιθέσεων εντός αμερικανικών ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών.
Το Φιλανδικό Μοντέλο στρατιωτικής θητείας και η Στράτευση της Φτωχών Γυναικών, η αναδιοργάνωση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με έμφαση σε drone-UAV-Πληροφορική, η αύξηση των αποστολών εκτός συνόρων σε πολεμικά μέτωπα, η Αποστρατιωτικοποίηση των Νησιών και η Νατοποίηση τους με εγκατάσταση αμερικανικών βάσεων είναι βασικές συνιστώσες αυτών των στρατηγικών επιλογών της ελληνικής άρχουσας τάξης.
    ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ  
 Το ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ πρέπει να παρέμβει.
Απαιτείται να Μπλοκάρουμε τη Μηχανή του Πολέμου, τους Πολεμικούς Εξοπλισμούς και τις αποστολές εκτός συνόρων. 
Με ένα σύγχρονο εργατικό, διεθνιστικό, αντικυβερνητικό, αντιμπεριαλιστικό και αντικαπιταλιστικό περιεχόμενο.
Με Κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου