Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Στρατός Έβρος: 27 μέρες φυλακισμένοι οι φαντάροι να εργάζονται συνεχώς χωρίς έξοδο

ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Υπάρχει Μέγιστος Αριθμός Υπηρεσιών Φαντάρων Ανά Μήνα;

Καλημέρα στο δίκτυο.
Συγχαρητήρια για την δουλειά σας, η διαρκής ενημέρωση για στρατιωτικά ζητήματα (διεθνή ή και εσωτερικού) και η προάσπιση των δικαιωμάτων των χαμηλόβαθμων στην ιεραρχία του στρατού αποτελούν πραγματικά λειτούργημα από μέρους σας και κάθε πολίτης θα έπρεπε να είναι ευγνώμων για αυτά...

Ο λόγος που σας απευθύνομαι είναι αυτός που αναφέρω και στο θέμα του μηνύματος, δηλαδή αν υπάρχει ανώτατο όριο στις υπηρεσίες των στρατιωτών ανά μήνα. 
Σας ρωτώ διότι ένα φιλαράκι μου που βρίσκεται αυτή την στιγμή στον Έβρο μου αναφέρει ότι για 27 μέρες είχε κάθε μέρα υπηρεσία λόγω "εμπλοκής" και ενώ βρήκε κάποιο νόμο/άρθρο για τον ανώτατο αριθμό σε αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, δεν βρήκε τίποτα για τους φαντάρους.

Υπάρχει σχετική Διαταγή που καθορίζει ως Ανώτατο όριο υπηρεσιών τις 19 μηνιαίως.
Συχνά όμως οι Διοικήσεις των μονάδων δεν την εφαρμόζουν και την Παραβιάζουν.
Αντί να μειώνουν τις υπηρεσίες και να τις μοιράζουν καλύτερα μεταξύ φαντάρων-ΟΒΑ-ΕΠ.ΟΠ. επιλέγουν να κρατούν εσώκλειστους τους συναδέλφους.
Καλούμε τους συνφάνταρους να αντιδράσουν και να βγουν Παραπονούμενοι. Να στείλουν επιστολές καταγγελίας. Να αγωνιστούμε όλοι μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στην εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, τη Βυσματοκρατία και την Ψηφοθηρία της ΝΔ μέσω των άθλιων πελατειακών σχέσεων.
Απαιτούμε να φύγουν όλοι οι φαντάροι από ΚΑΑΥ-ΛΑΦ-Στρατιωτικά Πρατήρια.
ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ-ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ ΟΛΟΥΣ.
Να μειωθεί η στρατιωτική θητεία στους ΕΞΙ (6) Μήνες.
Να Αυξηθεί ο μισθός των φαντάρων στα 8,7 ευρώ, να δοθούν τα ένσημα για τους 12 μήνες της θητείας και να εγγραφόμαστε στο Ταμείο Ανεργίας με την Απόλυση μας από τον Στρατό, λαμβάνοντας το Επίδομα Ανεργίας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου