Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

643 ΤΕ των Καρδαμύλων Χίου: Εμπαιγμός με τις Άδειες των φαντάρων που παραμένουν εσώκλειστοι (30) μέρες

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ο Αρμόδιος Αξιωματικός του 643 ΤΕ των Καρδαμύλων της Χίου τάζει τιμητικές στους στρατιώτες με την προϋπόθεση να πάρουν τις δικές τους άδειες.
Ώστε να μπορέσει να βάλει τις τιμητικές για το τέλος όταν πλησιάζει η ημέρα για την απόλυση και στο τέλος δεν δίνει τίποτα τελικά. 
Ακόμα και σε στρατιώτες που έχουν πόστο ή έχουν βοηθήσει αρκετά στο στρατόπεδο δεν δίνει τίποτα απολύτως. 
Το στρατόπεδο από το περασμένο καλοκαίρι βρίσκεται μόνιμα στην εμπλοκή με τους στρατιώτες να έχουν να πάρουν έξοδο πάνω από μήνα διότι δεν υπάρχουν καν εξοδούχοι.
Αξιωματικός έχει το θράσος να δηλώσει "πως με ένα υπηρεσιακό όλα λύνονται και ο στρατιώτης θα μπορέσει να ξεκουραστεί έτσι". 
Οι στρατιώτες έπειτα δηλώνουν μετάθεση διότι δεν έχουν το κουράγιο να κάνουν την θητεία τους σε αυτό το στρατόπεδο και τους λέει ψευδώς "πως όπου αλλού πάνε θα είναι πολύ χειρότερα και ότι θα δώσει τιμητικές και άδειες για να ξεκουραστεί αν είναι για να φύγει".
643 Τάγμα Εμπλοκής έχει καταφέρει να το ονομάσει και κάθε ΕΣΣΟ που μπαίνει τα άτομα αντί να αυξάνονται, μειώνονται.
Και αντί να μειώνονται οι υπηρεσίες μένουν ίδιες.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Καλούμε τους συνφάνταρους να αντιδράσουν και να βγουν Παραπονούμενοι. Να στείλουν επιστολές καταγγελίας. Να αγωνιστούμε όλοι μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στην εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, τη Βυσματοκρατία και την Ψηφοθηρία της ΝΔ μέσω των άθλιων πελατειακών σχέσεων.
Απαιτούμε να φύγουν όλοι οι φαντάροι από ΚΑΑΥ-ΛΑΦ-Στρατιωτικά Πρατήρια.
ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ-ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ ΟΛΟΥΣ.
Να μειωθεί η στρατιωτική θητεία στους ΕΞΙ (6) Μήνες.
Να Αυξηθεί ο μισθός των φαντάρων στα 8,7 ευρώ, να δοθούν τα ένσημα για τους 12 μήνες της θητείας και να εγγραφόμαστε στο Ταμείο Ανεργίας με την Απόλυση μας από τον Στρατό, λαμβάνοντας το Επίδομα Ανεργίας.
Πρέπει όλοι να ενισχύσουμε την προσπάθεια ανάπτυξης Κινήματος Μέσα και Έξω από τον στρατό. Η πάλη για την υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή είναι άμεσα συνδεδεμένη με το Αντιπολεμικό Κίνημα για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και των Πολεμικών Εξοπλισμών, ενάντια στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.  
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου