Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Να Καταργηθούν τα Αγήματα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Να καταργηθούν όλα αυτά τα Αγήματα και να αφήσουν τον κόσμο να είναι δίπλα στην οικογένεια του αυτές τις εορταστικές μέρες. 
Δεν φτάνει που η υπηρεσία δεν κάνει κάτι για να υπάρχει το προβλεπόμενο προσωπικό, το γονατίζει κιόλας με τις εορτές, τις τελετές και τα Αγήματα που απαιτούν παπάδες και δήμαρχοι. 
Απάνθρωποι όλοι αυτοί και κάποιος πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία να κοπούν όλα αυτά, όχι τώρα, χθες.

Η Επιστολή αυτή ήρθε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μετά την καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

3 σχόλια:

  1. Είστε Τρελοί! και πως θα ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ οι ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ και οι Προύχοντες και οι Δημογέροντες που έχουν σώσει τούτων δο τον ΤΟΠΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Φιλανδικό μοντελο δεν εχει αγηματα μεσα για αυτο οσοι πανε να δουνε πως θα ειναι απο κοντα θα προσθεσουν η δικοι μας πολλα εξτρα που δεν αγγίζει την πραγματικοτητα.Το ελληνικο φιλανδικό μοντελο θα εχει πολλα εξτρα μεσα καμια σχεση με το κανονικο φιλανδικό μοντελο που θα ειναι στην τελικη ψεύτικη ,διοτι θα εχουν αγήματα που δυστυχώς θα ειναι παρα πολα που θα ειναι χρονος για δουλειες ,ειδικα σε μοναδες που δεν υπαρχουν πολλα ατομα και μπαινουν συνεχεια τα ιδια ατομα απο εποπ που κυριως αποτελείται αλλα και με βυσματα που δεν βοηθάνε,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι για ολα ειπανε καποτε μονο που ξεχασαν τα ανταλλακτικά για ολα τις ασκησεις,πυρασφάλεια 12ωρα και 24ωρα και ενδιαμεσα τα αγηματα και αντιπροσωπεία στην εκκλησία κτλπ οπως και τον εθελοντισμό με διαταγη προφορική

    ΑπάντησηΔιαγραφή