Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών: Αισχρές και επικίνδυνες συνθήκες-φαντάροι και στελέχη πεταμένοι σε άθλια κοντέινερ και τα φίδια παντού!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Εδώ και 9 μήνες 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών μαζί με το 1ο ΜΠ έχουν αναλάβει την φύλαξη της περιοχής του Στεφανοβικείου και του στρατοπέδου που πλημμύρισε.
Δημιουργώντας κάποια στεκ, θέτοντας 24ωρη υπηρεσία κάθε μέρα για στελέχη και στρατιώτες μαζί.
Όμως οι συνθήκες είναι απάνθρωπες.
Ξεκινώντας με ένα κοντέινερ για να κοιμάται το κάθε στέλεχος με έναν στρατιώτη το οποίο δεν έχει τουαλέτα, γιατί είναι βρώμικη και βουλωμένη. 
Δεν έχει air condition, ούτε το χειμώνα ούτε το καλοκαίρι, με απίστευτες θερμοκρασίες, ώστε η διαβίωση μέσα σε αυτό να μην υποφέρεται.
Στον εξωτερικό χώρο που βρίσκεται το κοντέινερ υπάρχουν δεκάδες σκυλιά τα οποία υποσιτίζονται και κυλιούνται μέσα στις ακαθαρσίες τους, οι οποίες είναι πολλές.
Επίσης τα αμέτρητα κουνούπια και τα μυγάκια.
Οι γεμάτοι κάδοι που δεν έρχεται ένα απορριμματοφόρο κάθε μέρα να αδειάσουν.
Τα νερόφιδα από την λίμνη που υπάρχουν γύρω από το κοντέινερ.
Με λίγα λόγια, ένα παρατημένο μέρος, χωρίς καμιά ασφάλεια για την υγεία και την σωστή διαβίωση ανθρώπων σε αυτό το μέρος.
Απαιτείται η άμεση αλλαγή των συνθηκών από τους αρμόδιους Αξιωματικούς.
Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία.
Απαιτείται η άμεση παρέμβαση της Ιεραρχίας.
Κυβέρνηση και στρατηγοί βάζουν τα άθλια μιλιταριστικά σαιτ να γράφουν βλακείες που ωραιοποιούν την κατάσταση και αναδεικνύουν το ανύπαρκτο ενδιαφέρον τους για τους φαντάρους, αλλά ο κίνδυνος είναι ορατός.
Αυτή όμως είναι η εργασιακή εκμετάλλευση της Υποχρεωτικής στράτευσης.
Καλούμε τους συνφάνταρους να βγουν Παραπονούμενοι.
Να ζητήσουν ΑΚΡΟΑΣΗ από τον Ταξίαρχο.
Να στείλουν επιστολές καταγγελίας.
Να αγωνιστούμε όλοι μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στην εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, στις άθλιες συνθήκες που αποτελούν την καθημερινότητα μας.

Η πάλη για την υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή είναι άμεσα συνδεδεμένη με το Αντιπολεμικό Κίνημα για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και των Πολεμικών Εξοπλισμών

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Δεν υπαρχουν απορριμματοφόρο σαν το δημο που κανουν καθε μερα στο Στρατο εχουμε το πολυ 2 για ολες τις περιοχες και ολα τα στρατοπεδα και για να μην χαλασουν και τα 2 βγαζουν το 1 να παει παντου οτι προλαβουν ,γιατι εκτος απο αυτο το αφηνουν μισο οποτε θα παει σε 1 με 2 και εαν εχει πολλους καδους πρεπει να αδειαση...διοτι δεν το αδειασαν η προηγούμενη οπου σε καθε γυρισμο πρεπει κανονικα να αδειασουν και να πλυθούν (που δεν γινεται ποτε )

    ΑπάντησηΔιαγραφή