Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

546-547 Α/Μ ΤΠ: Μα τι γίνεται τέλος πάντων; Η 5η Ταξιαρχία παίζει κάποιο ρόλο;

Μια πολύ άσχημη κατάσταση έχει διαμορφωθεί μεταξύ των 546 Α/Μ ΤΠ Ηρακλείου κπουαι του 547 Α/Μ Ρεθύμνου εξαιτίας των Αξιωματικών και της 5ης Ταξιαρχίας που "αδυνατεί" να εξασφαλίσει ένα καθεστώς Ισότητας.
Αν αφαιρέσεις την πίεση της 5ης Ταξιαρχίας να έχουν κατεβασμένα τα μανίκια όλοι μέσα στον καύσωνα (!), τα πράγματα έχουν αφεθεί στην τύχη τους.
Ή καλύτερα διαμορφώνονται με βάση τις πολιτικές παρεμβάσεις της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ προκειμένου να βολευτούν τα γαλάζια βύσματα και οι γιοι των επιχειρηματιών.
Στην ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από το 546 Α/Μ Ηρακλείου που απαντά σε αντίστοιχη καταγγελία στρατιωτών από το 547 Α/Μ Ρεθύμνου διαβάζουμε:
Άμα οι μισοί φαντάροι του 547 Α/Μ είναι αδειούχοι βύσματα κι άλλοι μισοί είναι παλιοί και τα κανονίζουν, τη πληρώνουν οι πιο νέοι και δεν βγαίνουν ποτέ.
Στο 546 Α/Μ μέχρι κι ο πιο παλιός κάνει υπηρεσία.
Επίσης δεν ισχύει το 1-11.
Μην ξεχνάμε ακόμα ότι στο 547 Α/Μ υποχρεώνουν -παραβιάζοντας την σχετική διαταγή του ΓΕΣ- σε όλες τις εκπαιδεύσεις των νεοσυλλέκτων ΣΒΕΝ-ΣΠΕΝ-Ειδικότητα, τους νέους να κάνουν υπηρεσία και αγγαρεία, με δικαιολογία να ξεκουράσουν οι Αξιωματικοί τους παλιούς στρατιώτες!
Μην αναφερθώ για υφάκι και συμπεριφορές στελεχών που νομίζουν ότι τους χρωστάνε οι φαντάροι και ότι τους κάνουν χάρη που έχουν έρθει εκεί.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Τι απαντά η 5η Ταξιαρχία;
Εμείς καλούμε όλους τους συνφάνταρους, στο 546 και 547 Α/Μ, νέους και παλιούς να Αγωνιστούμε μαζί για τα κοινά δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Ούτε ο ένας να ρίχνει τα βάρη στον άλλο, ούτε να επιχειρεί να βρει λύση στα προβλήματα της θητείας στο βύσμα, στην παλαιότητα και το πόσο καλά πάνε τα πράγματα στο δικό του στρατόπεδο.
Οι Αξιωματικοί μας θέλουν χωρισμένους για να επιβάλλουν την Πολεμοκαπηλεία τους, για να μας έχουν Αναλώσιμους για τα συμφέροντα των πετρελαϊκών εταιρειών, των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ.
Όλοι ξέρουν γιατί η Κρήτη γίνεται φρούριο και εμείς για πια συμφέροντα θα θυσιαστούμε.
 Καλούμε τους συνφάνταρους να βγουν Παραπονούμενοι.
Να ζητήσουν ΑΚΡΟΑΣΗ από Διοικητή και Ταξίαρχο.
Να στείλουν επιστολές καταγγελίας.
Να αγωνιστούμε όλοι μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στην εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, τη Βυσματοκρατία και την Ψηφοθηρία της ΝΔ μέσω των άθλιων πελατειακών σχέσεων.
Απαιτούμε να φύγουν όλοι οι φαντάροι από ΚΑΑΥ-ΛΑΦ-Στρατιωτικά Πρατήρια.

ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ-ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ ΟΛΟΥΣ.

Να μειωθεί η στρατιωτική θητεία στους ΕΞΙ (6) Μήνες.
Να Αυξηθεί ο μισθός των φαντάρων στα 8,7 ευρώ, να δοθούν τα ένσημα για τους 12 μήνες της θητείας και να εγγραφόμαστε στο Ταμείο Ανεργίας με την Απόλυση μας από τον Στρατό, λαμβάνοντας το Επίδομα Ανεργίας.
Πρέπει όλοι να ενισχύσουμε την προσπάθεια ανάπτυξης Κινήματος Μέσα και Έξω από τον στρατό.
Η πάλη για την υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή είναι άμεσα συνδεδεμένη με το Αντιπολεμικό Κίνημα για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και των Πολεμικών Εξοπλισμών

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου