Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

«Ίωση Μαυρογιαλούρου» στις Ένοπλες Δυνάμεις

Ως φαίνεται ο ιός του ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ και γενικά του ΤΑΞΙΜΑΤΟΣ χτύπησε και τις Ένοπλες Δυνάμεις, με σκοπό τα ψηφαλάκια.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024, δηλαδή 2 ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές Αξιωματικός σε Στρατιωτική Σχολή ανακοίνωσε με στόμφο στους σπουδαστές και τις σπουδάστριες της Σχολής ότι θα υλοποιηθεί άμεσα η αύξηση του μισθού τους στα επίπεδα των μισθών που λαμβάνουν οι σπουδαστές των Σχολών της Αστυνομίας.

Αν μη τι άλλο προξενεί απορία το γεγονός ότι η ανακοίνωση έγινε σε μια μόνο Σχολή και κυρίως ο χρόνος της ανακοίνωσης, δηλαδή 2 ημέρες πριν την ψηφοφορία για τις Ευρωεκλογές.

Και όλα αυτά όταν επί χρόνια η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, αδιαφορούν για αυτή την κατάφωρη αδικία εις βάρος των σπουδαστών –τριών των ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ που λαμβάνουν 3 ως 4 φορές μικρότερη αποζημίωση σε σύγκριση με τους σπουδαστές των σχολών της ΕΛ.ΑΣ και του ΛΣ/ΕΛ.ΑΚΤ.

Αλήθεια, το ΥΠΕΘΑ ή το ΓΕΕΘΑ τι έχουν να πούν για το θέμα ;

Aληθεύει η ανακοίνωση που έγινε προς τους σπουδαστές της Σχολής ή ήταν απλώς υπόσχεση για απόσπαση ψήφων στα πρότυπα του ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ και του βουλευτή ΚΑΛΟΧΑΙΡΕΤΑ ;

To militaire διαθέτει όλα τα στοιχεία, αλλά δεν θα τα ανακοινώσει αυτή τη στιγμή για ευνόητους λόγους, αναμένοντας όμως απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου