Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Στρατιωτικοί σε βουλευτικά γραφεία: Νέα ρουσφετολογική ρύθμιση

Armyvoice News
Στρατιωτικοί σε βουλευτικά γραφεία: Ρουσφετολογική ρύθμιση για να «παρκάρουν» όσα διαπλεκόμενα στελέχη συνδιαλέγονται με κόμματα.

Πόσους άραγε ακόμα ετοιμάζεται να βολέψει αυτή η κυβέρνηση, δημιουργώντας κενά που θα κληθούν να μπαλώσουν τα στελέχη με εξαντλητικά ωράρια;

Την ώρα που οι παραιτήσεις στο Πολεμικό Ναυτικό έχουν δημιουργήσει τεράστια κενά και δεν έχουν πληρώματα για τα καράβια, την ώρα που σε Στρατό και Αεροπορία οι υπηρεσίες δεν βγαίνουν και τα στελέχη καλούνται να κάνουν πολλές πάνως από όσες προβλέπονται, την ώρα που καλούνται να συμμετέχουν τόσο στην πρόληψη όσο και στην αντιμετώπιση καταστροφών, η κυβέρνηση προσπαθεί να σώσει τα εκλεκτά της παιδιά.

Και αυτά δεν είναι απαραίτητα σε ένα κόμμα. Άλλωστε, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας έχει στο γραφείο του συνδικαλιστή της ΠΟΜΕΝΣ στρατιωτικό ο οποίος έχει εκλεγεί τουλάχιστον μια φορά σε Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ. Μέχρι και αναφορές κατατέθηκαν από στελέχη για το συγκεκριμένο θέμα, πλην όμως «πνίγηκαν» στο πέλαγος της συγκάλυψης.

Το σύστημα προστατεύει τα δικά του παιδιά και κάνει εξυπηρετήσεις στα κόμματα, με τις ανάλογες φυσικά διακριτικές ανταποδόσεις. Καθόλου τυχαίο που όταν το Armyvoice.gr αποκάλυπτε ότι εν ενεργεία βουλευτής, απασχολεί στο ιδιωτικό πολιτικό του γραφείο εν ενεργεία Αξιωματικό των Ενόπλων Δυνάμεων, δεν κουνήθηκε φύλλο.

Ουδείς αναρωτήθηκε τι συμβαίνει, καθώς όλοι γνώριζαν. Τώρα λοιπόν για να μην υπάρχουν προβλήματα, φαίνεται ότι το υπουργείο εθνικής άμυνας ετοιμάζει ρύθμιση ώστε οι στρατιωτικοί να μπορούν να πάρουν απόσπαση σε γραφεία υπουργών, υφυπουργών, βουλευτών καθώς και στα προεδρεία του κοινοβουλίου, έρχεται σύντομα στη Βουλή. Το θέμε έφερε στην δημοσιότητα το kranosgr.com.

Το ρουσφέτι ανεβαίνει επίπεδο… Αλίμονο σε όσους κάνουν υπηρεσίες σε σύνορα και καράβια… Μετά ας μην απορούν γιατί παραιτούνται οι στρατιωτικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου