Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Ετήσιο Μνημόσυνο του Καταδρομέα Γ. Βούγλαρη που σκοτώθηκε στη Λιβύη- η έρευνα για τα πέντε (5) φέρετρα από την Λιβύη που βρίσκεται;

Τελούμε Την Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μουζακίου Ετήσιο θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Μνημόσυνο του Καταδρομέα Γ. Βούγλαρη που σκοτώθηκε στη Λιβύη.
Μπορεί κάποιος από την κυβέρνηση της ΝΔ, το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΕΘΑ να μας απαντήσει η έρευνα για τα πέντε (5) φέρετρα από την Λιβύη που βρίσκεται;

Θυμίζουμε την εξέλιξη της καριέρας δύο Ανώτατων Αξιωματικών που φέρουν τεράστια ευθύνη.
Τον στρατηγό Χούπη τον έκαναν ΑΓΕΕΘΑ....
Και ο απόστρατος ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος φέρεται να διαπραγματεύεται την συνέχεια της καριέρας του στην Ιδιωτική Τηλεόραση....
Αυτά...

 Εμείς καλούμε την νεολαία να μείνει μακρυά από τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Κανένας νέος και νέα να μην καταταγεί Μισθοφόρος Στρατιώτης ΟΒΑ-ΕΠ.ΟΠ και στρατιωτικός.
Με Αντιπολεμικό Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό αγωνιζόμαστε ενάντια στην κυβέρνηση και το στρατιωτικό κατεστημένο, ενάντια σε ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com  

2 σχόλια:

  1. Ποτέ να κάτσουν να ασχοληθούν πραγματικά όταν κάνουν βόλτες στα στρατόπεδα και τα μόνα που τους ενδιαφέρουν είναι τα φύλλα πορείας σε ποιο ξενοδοχείο θα περάσω καλά και που θα με πάνε να φάω ΤΣΑΜΠΑ! Δυστυχώς αυτή είναι η ΑΛΉΘΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι γονείς και οι συγγενείς των θανόντων και των τραυματιών πρέπει να κινηθούν πιο γρήγορα και πιο δραστικά . Αλλά πρέπει να τα βάλουν με το σύστημα.θα το κάνουν?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή