Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Ας μας απαντήσουν kranos.gr και Δ Σώμα Στρατού: η τραγική απώλεια του 23χρονου ΟΒΑ Θωμά Τσιρώνη σχετίζεται με την πρόσφατη εξοντωτική Άσκηση;

Το https://www.kranosgr.com μας ενημερώνει:
Την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον 23χρονο Οπλίτη Βραχείας Ανακατάταξης, Θωμά Τσιρώνη που έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του kranosgr.com, η σορός του άτυχου νέου μεταφέρθηκε από την Αλεξανδρούπολη στα Τρίκαλα, ενώ η κηδεία του θα γίνει στις 10 το πρωί της Παρασκευής στο χωριό του τα Σερβωτά.
Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες το πρωί όταν ο νεαρό υπαξιωματικός που υπηρετούσε στο 536 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού των Φερών, κινούμενος με τη μοτοσικλέτα του στο 4ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα την ανατροπή του και τον σοβαρό τραυματισμό του. Παρά τις άμεσες προσπάθειες των διασωστών και των γιατρών στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, ο νεαρός δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Οι συνάδελφοι του άτυχου 23χρονου ΟΒΑ Θωμά Τσιρώνη δεν μπορούν να ξεπεράσουν την τραγική απώλεια, αλλά κυρίως δεν μπορούν να ξεχάσουν τι είχε προηγηθεί.
Γιατί μπορεί η κυβέρνηση της ΝΔ και το στρατιωτικό κατεστημένο να προβάλλουν το προπαγανδιστικό δόγμα της "προσωπικής ευθύνης" αλλά υπάρχουν στρατιωτικές αποφάσεις που τσακίζουν φαντάρους και χαμηλόβαθμα στελέχη.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αποκαλύπτει:

Δυστυχώς τώρα τι έχουν να πουν το ΔΣΣ και η Μεραρχία που διέταξαν έκτακτα άσκηση πέντε (5) ημερών τον 15 Αύγουστο και όλο το προσωπικό διαλύθηκε στα έκτακτα περίπολα, δασοπερίπολα και υπηρεσίες;
Είχε άραγε ο ΟΒΑ τις απαραίτητες ώρες να ξεκουραστεί; 
Θα διερευνηθεί αν υπήρχαν ευθύνες; 
Αλλά τι ρωτάω... 
Τώρα τρέχουν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.... 
Τώρα είναι αργά...

Εμείς καλούμε την νεολαία να μείνει μακρυά από τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Κανένας νέος και νέα να μην καταταγεί Μισθοφόρος Στρατιώτης ΟΒΑ-ΕΠ.ΟΠ και στρατιωτικός.
Με Αντιπολεμικό Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό αγωνιζόμαστε ενάντια στην κυβέρνηση και το στρατιωτικό κατεστημένο, ενάντια σε ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου