Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Ο πρώην ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος αφού έφτιαξε το πανάκριβο τραγελαφικό μνημείο θα φτιάξει και τον ΑΝΤΕΝΝΑ;

Κοντά σε συμφωνία με τον όμιλο Antenna ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος
Πριν ακόμη φθάσει η ημερομηνία αποστρατείας του ,τα σενάρια για το μέλλον του Επίτιμου πλέον Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρου έδιναν και έπαιρναν…Όλα είχαν να κάνουν με κάποια πολιτική θέση ή με υποψηφιότητα που θα του έδινε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Όλα τα σενάρια συνδέονταν με την ευγνωμοσύνη που του όφειλε ο κ.Μητσοτάκης για τη διακριτικότατη αντίδραση του, στις αποκαλύψεις για την παρακολούθηση του…
Κανένα απ΄ αυτά τα σενάρια δεν επιβεβαιώθηκαν… Η τελευταία πληροφορία που κυκλοφορεί σε στενό επιχειρηματικό κύκλο είναι ότι ο στρατηγός Φλώρος είναι πολύ κοντά ώστε να ενταχθεί στον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ του Θοδωρή Κυριακού.
Για όσους αναρωτηθούν τι σχέση έχει ένας πρώην Α/ΓΕΕΘΑ που μπορεί να γνωρίζει καλά από εξοπλισμούς και άμυνα αλλά καθόλου από τηλεοπτικές παραγωγές, να υπενθυμίσουμε ότι ο όμιλος Antenna επί ημερών του μεγάλου του καπετάνιου Μίνωα Κυριακού είχε δείξει και αποδείξει τη μεγάλη εμπιστοσύνη του σε Ανώτατους Αξιωματικούς. Όλοι του Πολεμικού Ναυτικού να υπενθυσμίσουμε. Οι Αντιναύαρχοι Δεμέστιχας, Φωστιέρης και Ισμαηλάκος είχαν ενταχθεί στο επιτελείο του Μίνωα Κυριακού ,ενός επιχειρηματία που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.
Ο υιός Κυριακού , φαίνεται ότι θα εμπιστευθεί τις…Ειδικές Δυνάμεις και θα καλέσει στην «οικογένεια του Antenna» τον Κ.Φλώρο. Που ακριβώς θα δραστηριοποιηθεί ακόμη δεν είναι γνωστό. Οι συνάδελφοι στο ειδησεογραφικό τμήμα του Antenna ας ξεκινήσουν για καλό και για κακό τη γυμναστική.
Η σχέση του Επίτιμου Α/ΓΕΕΘΑ με τα μέσα ενημέρωσης ήταν «κρύο-ζέστη» την περίοδο της θητείας του. Είχε εξαιρετική σχέση με κάποιους λίγους δημοσιογράφους και σχέσεις πολέμου με πολλούς άλλους.

4 σχόλια:

  1. 40 χρόνια θεατρικές παραστάσεις έδινε πολύ καλή επιλογή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που θα αναλάβει ο Φλώρος θα δούμε και τις ταινίες ΡΑΜΠΟ όλες από την αρχή του θυμίζουν τα νιάτα του χαχαχαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε επιτέλους θα έχει πολεμικές ταινίες εκτός από Ράμπο θα δούμε και όλες του χαμηλού κόστους ταινίες τις πολεμικές που τα έβλεπες μεσάνυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όντως έδινε 40 χρόνια θεατρικές παραστάσεις και σε τι θέατρο! Στο θέατρο του ΠΑΡΑΛΌΓΟΥ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΌ Άριστη επιλογή! Βέβαια δεν ξέρουμε αν όμιλος Αντένα θέλει να επεκταθεί και στην παραγωγή θεατρικών παραστάσεων.Ας μην γράφουμε και πολλά γιατί υπάρχει και το predator!

    ΑπάντησηΔιαγραφή