Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

«Κοινοί Θνητοί»: «Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους φαντάρους που εκφράζουν την αντίθεσή τους στη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού, στην εμπλοκή της χώρας μας στη σφαγή»

Θύελλα χειροκροτημάτων ξέσπασε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στη μεγάλη συναυλία για το έγκλημα στα Τέμπη, όταν ο Αντώνης Μεϊμάρης, εκ μέρους του συγκροτήματος «Κοινοί Θνητοί» εξέφρασε την αλληλεγγύη τους στους φαντάρους που «δεν μένουν σιωπηλοί και υπερασπίζονται τα ιδανικά τους», που «βγαίνουν και εκφράζουν την αντίθεσή τους στην γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού και στην εμπλοκή της χάρας μας στην σφαγή».

Είπε συγκεκριμένα:

«Το έγκλημα στα Τέμπη ήταν κρατική δολοφονία. Υπεύθυνες είναι όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν μέχρι τώρα, οι οποίες εφαρμόζοντας τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης απαξίωσαν τον σιδηρόδρομο. Σε συνέργεια με τα μονοπώλια του κλάδου, των οποίων μοναδικός σκοπός είναι το κέρδος. Ο τραγικός απολογισμός είναι η δολοφονία 57 συνανθρώπων μας.

Μας εξοργίζει και μας αηδιάζει η προσπάθεια συγκάλυψης και διάχυσης των ευθυνών, που αποκαλύπτει τη σήψη και είναι καθρέπτης αυτού του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος. Σαν συγκρότημα και κυρίως σαν άνθρωποι κάνουμε το προφανές. Στεκόμαστε δίπλα και συμμετέχουμε σε κάθε δράση ανάδειξης του θέματος, όπως έχουμε κάνει στο παρελθόν και θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Είμαστε στο πλευρό αυτών που ψάχνουν τη δικαίωση, στο πλευρό αυτών που αγωνίζονται για ασφαλείς μεταφορές. Αυτών που αγωνίζονται για ένα καλύτερο μεροκάματο, μια καλύτερη ζωή.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους λαούς που παλεύουν για λευτεριά και σε όσους δεν μένουν σιωπηλοί και υπερασπίζονται τα ιδανικά τους. Όπως και πρόσφατα οι φαντάροι που βγαίνουν και εκφράζουν την αντίθεσή τους στη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού, στην εμπλοκή της χώρας μας στη σφαγή. Είμαστε μαζί τους. Είμαστε όλοι κοινοί θνητοί»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου