Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΥ ΟΥΡΑΚΙΟΥ

Στις επίσημες στατιστικές που καταγράφουν "τις παράπλευρες απώλειες" όπως αρέσκεται το ΝΑΤΟ να ονομάζει τις μαζικές δολοφονίες αμάχων δεν καταγράφονται οι μακροπΡόθεσμες φονικές συνέπειες από τον συστηματικό βομβαρδισμό του λαού της Λιβύης με ημιπυρηνικά όπλα, τις γνωστές βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου.
Φαίνεται όμως ότι μετά τους λαούς των Βαλκανίων, του Ιράκ και του Αφγανιστάν ήρθε η σειρά στους λαούς της Αφρικής να γευτούν το σύνολο των αγαθών της Νέας Ιμπεριαλιστικής Καπιταλιστικής Τάξης Πραγμάτων. Έτσι έκριναν απαραίτητο ΗΠΑ-Ε.Ε.-Συμμαχία Προθύμων προκειμένου να καταληστεύσουν έναν ακόμη λαά και να εισάγουν τη Δυτικού Τύπου Δημοκρατία.
Ας δώσουμε όμως το λόγο στους επιστήμονες. 

ΝΑΤΟϊκά εγκλήματα πολέμου: Επιστήμονες βρίσκουν Απεμπλουτισμένο Ουράνιο στη Λιβύη
του Mahdi Darius Nazemroaya

Το ΝΑΤΟ συνεχίζει να διαπράττει εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη Λιβύη. Η Βορειοατλαντική Συμμαχία συνεχίζει να χρησιμοποιεί απεμπλουτισμένο ουράνιο ενάντια σε πολίτες και πολιτικούς στόχους.

Επιστήμονες των ινστιτούτων
Surveying and Collecting Specimens και Laboratory Measuring Group επισκέφθηκαν βομβαρδισμένες εγκαταστάσεις στη Λιβύη. Οι επιστήμονες έκαναν επιτόπιες έρευνες για ραδιενεργά ισότοπα σε αυτές τις εγκαταστάσεις. Τα δείγματα αναλύθηκαν στα εργαστήρια πηρυνικής ενέργειας του Ινστιτούτου Libyan Arab Jamahiriya.

Η ανάλυση (inductively coupled plasma) έδειξε ότι πολλές εγκατατάσεις είχαν υψηλότερες δόσεις ουρανίου από τις αναμενόμενες. Σε τρύπες που προκλήθηκαν από ΝΑΤΟϊκούς πυραύλους βρέθηκαν υψηλότερες ραδιενεργές μετρήσεις. Οι περιοχές που ερευνήθηκαν περιλαμβάνουν τη Bab Al-Azizia και τη Souk Al-Ahad.

Οι ομάδες των επιστημόνων συνάντησαν δυσκολίες στη συλλογή σημαντικών πληροφοριών κατά τη διάρκεια των ΝΑΤΟϊκών βομβαρδισμών. Έθεσαν σε κίνδυνο την υγεία τους και τις ζωές τους. Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτές οι περιοχές βομβαρδίστηκαν πολλές φορές. Αυτό δημιούργησε έναν επιπλέον κίνδυνο για τους επιστήμονες.

Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ χρησιμοποιούν 'βρόμικες βόμβες' στη Λιβύη. Αυτοί είναι που ισχυρίζονται ότι το Ιράν και η Συρία προσπαθούν να αναπτύξουν πηρυνικά όπλα. Μέχρι στιγμής οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ είναι αυτοί που χρησιμοποιούν όπλα μαζικής καταστροφής (WMD) και πηρυνική τεχνολογία με ανεύθυνο και εγκληματικό τρόπο. Υπάρχει Διεθνές Δικαστήριο για εγκλήματα πολέμου. Η κυβέρνηση Ομπάμα, ο Νικολά Σαρκοζύ, ο Ντέιβιντ Κάμερον και το το ΝΑΤΟ δε μπορούν να συνεχίζουν να απολαμβάνουν ασυλία.

Φωτογραφίες βομβαρδισμένων πολιτικών εγκαταστάσεων:

© Mahdi Darius Nazemroaya, CRG and Réseau Voltaire, 2011.

© Mahdi Darius Nazemroaya, CRG and Réseau Voltaire, 2011.


© Mahdi Darius Nazemroaya, CRG and Réseau Voltaire, 2011.


© Mahdi Darius Nazemroaya, CRG and Réseau Voltaire, 2011.


Ο Mahdi Darius Nazemroaya είναι Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ινστιτούτο Centre for Research on Globalization (CRG). Βρίσκεται στη Λιβύη σαν διεθνής παρατηρητής και μέλος μιάς διεθνούς ομάδας δημοσιογράφων και συγγραφέων από την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και τη Μέση Ανατολή.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου