Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΚΑΔΕΣ ΑMΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΘΥΜΑΤΑ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ


Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ότι οι μισθοφόροι του ΝΑΤΟ που συμμετέχουν στην κατοχή και στην ταπείνωση του λαού δεν πρέπει να αισθάνονται πουθενά ασφαλείς. Συχνά οι ίδιες οι βάσεις τους αποτελούν στόχους που η αφγανική αντίσταση και οι Ταλιμπάν καταφέρνουν συντριπτικά χτυπήματα.
Σε μια τέτοια ενέργεια Βομβιστής αυτοκτονίας επιτέθηκε εναντίον βάσης του ΝΑΤΟ, στο κεντρικό Αφγανιστάν. Στην επιχείρηση χρησιμοποιήθηκε φορτηγό παγιδευμένο με εκρηκτικά και η έκρηξη του στην είσοδο της βάσης προκάλεσε τον τραυματισμό 89 ατόμων, ανάμεσα στους οποίους καταμετρούνται 50 Αμερικανοί Μισθοφόροι και 15 Ταγματασφαλίτες.

Στην ανακοίνωση του ΝΑΤΟ επισημαίνεται ότι «Ένας Ταλιμπάν καμικάζι ανατίναξε ένα μεγάλο όχημα γεμάτο με εκρηκτικά στην είσοδο της βάσης του Σάγεντ Αμπάντ στην επαρχία Ουαρντάκ».
Αργότερα, οι Ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση, μέσω της ιστοσελίδας τους.
Εμείς να ευχηθούμε «στα ξεκουμπίδια» το ΝΑΤΟ και οι Αμερικανοί, μαζί με τα ελληνικά στρατεύματα κατοχής από όλες τις χώρες που καταπιέζουν με τον πλέον βάρβαρο τρόπο τους λαούς τους, μοιράζοντας και ελέγχοντας τον υλικό τους πλούτο, αλλά και τον μόχθο του κόσμου της εργασίας.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου