Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος δεν έφυγε με την ουρά μέσα στα σκέλια από το Μεγάλο Πεύκο;;;


Με τον πλέον επίσημο τρόπο, δηλαδή με τον συνήθη κουτσομπολίστικο τρόπο των διαρροών των πηγών του Πενταγώνου, ο νέος ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος, της χυδαία ταξικής και πραξικοπηματικής κυβέρνησης των κομμάτων της διαπλοκής και διαφθοράς ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ διέψευσε το γεγονός ότι ο φόβος της λαϊκής κατακραυγής τον κατατρόμαξε και τον ώθησε να φύγει κακής κακώς από την ορκωμοσία στο Μεγάλο Πεύκο.

Να επισημάνουμε ότι ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος είναι ο μοναδικός ΥΕΘΑ που δεν έχει εκφωνήσει ομιλία σε ορκωμοσία νεοσυλλέκτων, αφού οι πολιτικοί παρευρίσκονται σε αυτές μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες δημοσίων σχέσεων και να δώσουν τροφή στους δημοσιογράφους.
Δείτε όμως τι δικαιολογία σκαρφίστηκαν: «Δεν υπήρξε, δυσφορία από το κόσμο στο Μεγάλο Πεύκο. Δεν υπήρξαν γιούχα κατά του υπουργού Δ.Αβραμόπουλου».
Η αλήθεια των τσάτσων αυλόδουλων, ανώνυμων πάντα, του ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου είναι «ότι δύο πολίτες εξέφρασαν πράγματι τη κούρασή τους για τους πολιτικούς λέγοντας ότι θα προτιμούσαν να μην παρίσταται κανείς στη τελετή».
«Κούραση για τους αστούς πολιτικούς» του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ ονομάζεται με τη γλώσσα του Κολωνακίου η λαϊκή οργή και αγανάκτηση!
Ρε, σε ποιους τα πουλάτε αυτά!!!
Εμείς επαναλαμβάνουμε απόσπασμα από την χθεσινή μας ανακοίνωση:
Με την ουρά στα σκέλια, μπήκε γρήγορα στο πολυτελές κρατικό αυτοκίνητο που χρυσοπληρώνουμε και έφυγε κακής κακώς.

Βλέπεις είναι άλλο πράγμα να βγαίνεις στα τηλεοπτικά παράθυρα των καλοζωισμένων και αυλόδουλων δημοσιογράφων των διαπλεκόμενων εργολάβων-τραπεζιτών-εφοπλσιτών και άλλο πράγμα να εκτίθεσαι στην κοινωνία.

Είναι άλλο πράγμα να πηγαίνεις στη Βουλή, που συγκεντρώνει πλέον το μίσος του κόσμου της εργασίας και να κοκορεύεσαι ότι «Μεταφέρω σήμερα στο Κοινοβούλιο την διαβεβαίωση όλων των τάξεων, όλων των βαθμίδων των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, ότι το τελευταίο που τους απασχολεί είναι οι περικοπές για τις οποίες σας μίλησα. Είναι συγκινητικό αυτό που σας λέω αλλά το ζω καθημερινά και είμαι υπερήφανος ως Έλληνας γι' αυτό» και άλλο πράγμα να έχεις απέναντι σου τους στρατιωτικούς, το πολιτικό προσωπικό και τις οικογένειες τους που στέλνεις κατά χιλιάδες στα συσσίτια.

Αλήθεια, από πότε ως φιλεργατική πολιτική ορίζεται το συσσίτιο, για το οποίο επιπλέον ζητάς αντίτιμο;

Εμείς πιστεύουμε ότι ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος έχασε μια ευκαιρία να μας εξηγήσει γιατί επιβάλλουν εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα, γιατί θα απολύσουν τους ΕΠ.ΟΠ., γιατί θα αυξήσουν τη θητεία και θα κόψουν τις αναβολές, γιατί παίρνουν τις «δωρεάν» μπακατέλες τεθωρακισμένα των αμερικανών πετώντας εκατοντάδες εκατ. ευρώ, ενώ δεν έχουν να πληρώσουν συντάξεις και πετούν τις φτωχές ετοιμόγεννες από τα δημόσια μαιευτήρια.

Εκεί, μπροστά μας, να μας τα πει. 'Όχι συνομιλώντας με την Τρέμη, τον Καψή και τον Πρετεντέρη, τον Παπαχελά ΥES MEN, τους εγκάθετους δημοσιογράφους του Αλαφούζου και Κυριακού, διαρρέοντας φήμες ανώνυμων πηγών του Πενταγώνου!

Και να δει μετά πόσα απίδια πιάνει ο σάκος..

Ή μήπως επειδή το ξέρει, την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια..

Συγγνώμη, αλλά πρέπει και εμείς να χρησιμοποιήσουμε, στρατιωτική ορολογία για να μας καταλάβει ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Την Παρασκευη 9-12 ορκιστηκα στο ΚΕΕΔ Ν.Περαμου...Ο κ.Αβραμοπουλος καθυστερησε να ερθει περιπου 20 λεπτα και εμεις να στεκομαστε ορθιοι και πολλοι να ζαλιζονται και να λιποθμουν.Οταν κατεφθασε και ακουστηκε απο τον εκφωνητη ''αφιξη τιμωμενου προσωπου υπουργου ΥΕΘΑ κ.Δημητριου Αβραμοπουλου υπηρξαν χλιαρες αποδοκιμασιες απο μια μεριδα θεατων 5 ατομα το πολυ καθως και ενα παρατεταμενο ουυυυ οταν αποβιβαστηκε απο το αυτοκινητο του...Μαλιστα καποιος απο το πληθος του φωναξε χαρακτηριστηκα ''Αβραμοπουλε να τα ταισεις πρεπει οχι να τα τιμησεις''...Μετα περασε απο μπροστα μας να κανει επιθεωρηση τμηματων και πηρε τη θεση του στο κεντρικο κιοσκι και παρακολουθησε την τελετη..Επειτα πηγε στο κιοσκι στην αλλη πλευρα οπου παρακολουθησε την παρελαση...Αυτο που εκανε εντυπωση σε εμενα καθως και σε 700 ακομα νεοσυλλεκτους οτι δεν εβγαλε λογο,καθως σε τετοιες περιπτωσεις το τιμωμενο προσωπο βγαζει ενα λογο και δινει καποιες μερες παραπανω τιμιτικη αδεια οπως γινεται παντα αλλα επιβηβαστηκε στο μαυρο πολυτελες αυτοκινητο του και εξαφανιστηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή