Πραγματικά η ιστορία με την Χρυσή Αυγή και τα καθεστωτικά μέσα που την στηρίζουν αρχίζει και θυμίζει παρ΄ τα όλα! Οι φασιστικές ορδές, με ολοένα αποθρασυνόμενους φουσκωτούς, που πολλοί εξ αυτών βρίσκονται στο μισθολόγιο της ΕΥΠ, δρώντας με την πλήρη κάλυψη-συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ. και απολαμβάνοντας πρωτοφανή δικαστική ασυλία, επιτίθενται καθημερινά απειλώντας, βιαιοπραγώντας και δολοφονώντας ξένους εργάτες, ενώ ολοένα αυξάνονται τα κρούσματα κατά των αγωνιστών των κοινωνικών κινημάτων.
Όμως το εργατικό-αντιφασιστικό κίνημα δείχνει τα πρώτα δυναμικά δείγματα γραφής και προκαλεί μεγάλη ανησυχία στο κράτος και τους μηχανισμούς του. Αποκορύφωμα των μέχρι τώρα κινητοποιήσεων ενάντια στην ναζιστική Χρυσή Αυγή, το κράτος και την κυβέρνηση που την χρησιμοποιεί ως αιχμή του δόρατος της καταστολής ώστε να επιβληθούν τα Μνημόνια και το σύνολο της ταξική πολιτικής ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, υπήρξε αναμφίβολα η μεγάλη κινητοποίηση στην Νίκαια.
Η κυβέρνηση και οι κατασταλτικοί μηχανισμοί αντιδρώντας σε αυτή την σημαντική εργατική-αντιφασιστική κινητοποίηση απάντησαν άμεσα με την κοινή επιχείρηση ΕΛ.ΑΣ.-Χρυσής Αυγής εναντίον Πακιστανών εργατών που αποσκοπούσε στην τρομοκράτηση τους και την κάμψη της αντίστασης τους.
«Που ακούστηκε οι σκλάβοι της εποχής του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού να σηκώνουν κεφάλι, να αγωνίζονται και να συγκροτούν μαχητικά κινήματα με τους Έλληνες εργαζόμενους»!
Η απαγόρευση όμως αυτής της αγωνιστικής συνάντησης Ελλήνων και ξένων εργατών δεν εμποδίζεται μόνο με την αστυνομική και ναζιστική βία, αλλά τείνει να πάρει και θεσμική μορφή ανατρέποντας αφενός τον κουτσό νόμο Ραγκούση για τους Μετανάστες. Μάλιστα, ο τραμπούκος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, που απολαμβάνοντας ξεχωριστής δικαστικής ασυλίας παραμένει εκτός φυλακής, από το βήμα της Βουλής είπε πως η Χρυσή Αυγή πάγια υποστηρίζει πως όλοι οι λαθρομετανάστες πρέπει να προωθηθούν πίσω στις χώρες τους και έκανε κάλεσμα διαλόγου στους Ανεξάρτητους Έλληνες προκειμένου να επεξεργαστούν κοινά σημεία όσον αφορά την κατάργηση του νόμου Ραγκούση για τους μετανάστες. Μάλιστα εξέφρασε την θέληση της Χρυσής Αυγής να καταθέσει την Δευτέρα κιόλας σχέδιο νόμου για κατάργησή του.
Σε αυτό το τρενάκι του εκφασισμού και αυταρχισμού, έρχεται για μια ακόμη φορά το defencenet.gr και η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ όχι μόνο να δικαιολογήσουν την ρατσιστική βία, αλλά να προπαγανδίσουν τα πιο κτηνώδη μέτρα κρατικής τρομοκρατίας. Χαρακτηριστικό το δημοσίευμα «Παράνομες οι συγκεντρώσεις αλλοδαπών στην Ελλάδα Το Σύνταγμα της Ελλάδος, στο σχετικό άρθρο 11 «Περί Συναθροίσεων» είναι σαφές: «Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα». Οι Έλληνες όχι οι αλλοδαποί. Τι είδαμε την Πέμπτη; Να συνέρχονται αλλοδαποί με άγριες διαθέσεις ενάντια σε ένα νόμιμο και εισαχθέν στη Βουλή κόμμα όπως της Χρυσής Αυγής και να ζητούν την κατάργησή του! Οι παράνομοι μαζεύονται και ζητούν την εξολόθρευση του νόμιμου. Ναι, το είδαμε και αυτό! Οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν συνταγματικό δικαίωμα στο συναθροίζεσθαι, και σαν να μην έφτανε αυτό έχουμε και κάτι περίεργους "εκπροσώπους" όπως ο (πολύ «περίεργος») πρόεδρος της κοινότητος των Πακιστανών στην Ελλάδα, ονόματι Ταβέντ Ασλάμ, ο οποίος εστράφη κατά του νομίμου ελληνικού πολιτικού κόμματος των "σκληρών" της Δεξιάς, που ευρίσκεται εις την βουλή των Ελλήνων, με την πολύ προσφάτως εκφρασθείσα βούληση του ελληνικού λαού. Εν συνεχεία, ο Πακιστανός με θράσος χιλίων πιθήκων έκανε δηλώσεις στο «Βήμα», επιτιθέμενος κατά της Ελληνικής Αστυνομίας και βέβαια κατά της Χρυσής Αυγής: «θέλω, με αυτή την ευκαιρία να καταγγείλω τη συνεργασία της Χρυσής Αυγής με την Αστυνομία. Υπάρχει στήριξη από την Αστυνομία στα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής. Σήμερα υπάρχουν εδώ εκατοντάδες αστυνομικοί. Όταν χτυπάνε τους μετανάστες που είναι η αστυνομία; Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους αριστερούς που είναι πάντα δίπλα μας»! Εν ολίγοις η αστυνομία όφειλε να διαλύσει την παράνομη αυτή συγκέντρωση και να συλλάβει αμέσως –τουλάχιστον- τους μη Έλληνες, τον πρόεδρο των Πακιστανών, και τους αριστερούς διοργανωτάς της (αν υπήρχαν), «που είναι πάντα δίπλα στους Πακιστανούς»! (όπως οι ίδιοι ομολογούν)».
Αυτά γράφουν τα μιλιταριστικά έντυπα-ηλεκτρονικά μέσα που την ίδια μέρα υπερπροβάλλουν την ομιλία του Φύρερ της Χρυσής Αυγής και την εμετική φασιστική του παράσταση στη Βουλή. Τα τελευταία γεγονότα στην Νίκαια αποδεικνύουν ότι υπάρχει ευρύτερο κυβερνητικό σχέδιο επίθεσης στην εργατική τάξη όπου η ΕΛ.ΑΣ. θα αποτελέσει και πάλι τον σκληρό πυρήνα της καταστολής των κοινωνικών κινημάτων και η Χρυσή Αυγή θα αναλάβει τη «βρώμικη δουλειά», απολαμβάνοντας πλήρη κάλυψη και ατιμωρησία. Εξάλλου, σημαντικό τμήμα των Σωμάτων Ασφαλείας, που ουσιαστικά πληρώνονται από το κράτος για να επιβάλουν με το ρόπαλο και τα δακρυγόνα την αντεργατική πολιτική, ταυτίζεται με την νεοναζιστική ιδεολογία της Χρυσής Αυγής, που στο νέο γύρο της ταξικής πάλης, μετά τις δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες-ΡΟΜΑ, θα αναλάβουν καθήκον εξόντωσης αγωνιστών και κινημάτων. Επιπλέον, αποκαλύπτεται ότι το αστικό καθεστώς εξουσίας επεξεργάζεται πρωτοφανή μέτρα καταστολής και κρατικού αυταρχισμού, δίνοντας και θεσμική μορφή στην Απαγόρευση του Συνδικαλισμού και των Διαδηλώσεων.
Οι αναρτήσεις του defencenet.gr αποτελούν συνέχεια στο σχέδιο του Δημάρχου Καμίνη για απαγόρευση των διαδηλώσεων. Και οι ευθύνες της ΔΗΜΑΡ είναι τεράστιες όχι μόνο γιατί στηρίζει αυτή την κυβέρνηση και τα Μνημόνια, αλλά γιατί με πολύ συνέπεια επεξεργάζεται διαμέσου του Καμίνη που στήριξε εκλογικά και δικαιολογεί με τα πιο γνωστά στο κοινό στελέχη της π.χ. Μπέζος τη φασιστική βία (δηλώσεις για επίθεση Κασιδιάρη στην βουλευτή του ΚΚΕ Κανέλλη) και τα μέτρα καταστολής (δηλώσεις για τους απαγορευτικούς όρους διεξαγωγής των διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας)!
Ο νέος γύρος της πάλης της εργατικής τάξης ενάντια στον σύγχρονο Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό, τα Μνημόνια Ε.Ε.-ΔΝΤ και το σύνολο της αντεργατικής πολιτικής εμπεριέχει την πάλη ενάντια στο νεοναζιστικό φαινόμενο, αναδεικνύοντας και τους απαραίτητους όρους περιφρούρησης του κινήματος. Η Ανάγκη έκφρασης και δημιουργίας δομών κοινωνικής αλληλεγγύης απαιτείται να συνδεθεί με ένα νέο εργατικό κίνημα που με τον εργατικό διεθνισμό του θα συνενώσει την εργατική τάξη. Που θα βρίσκεται σε αλληλοτροφοδότηση με ένα σύγχρονο αντικαπιταλιστικό επαναστατικό ρεύμα που θα απαιτήσει την ανατροπή του συνόλου της αστικής πολιτικής και θα σταθεί ενάντια σε κάθε διαχειριστική εφεδρεία, ακόμη και της εκκολαπτόμενης σοσιαλδημοκρατικής, παλεύοντας για την αντικαπιταλιστική αποδέσμευση από ΝΑΤΟ-Ε.Ε.-ΕΥΡΩ.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου