Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Νο3: SOS στο στρατόπεδο Σαμοθράκης

Θελω να καταγγειλω την κατασταση που επικρατει στο στρατόπεδο της Σαμοθράκης 289ΤΠ ο αδερφος μου υπηρετεί εκει και η κατάσταση εχει ξεφύγει περα απο καθε έλεγχο κυρίως λόγώ διοικητή μιλάμε για ένα ανθρωπο επικίνδυνο που κάνει τη ζωή των στρατιωτών ανυπόφορη δεν διστάζει να...απειλεί τα παιδία για ασήμαντους λόγους να τα υποβάλει σε απιστευτες ασκήσεις χώρια του ότι εχουν να βγούν εκτός στρατοπέδου πολλές ημέρες λόγω συνεχόμενων υπηρεσιών.

Πολλες φορές σκευτήκα και εγω και οι γονείς μου να επικοινωνήσουμε μαζί του και να του εκφράσουμε τα παράπονά μας  αλλα ο αδερφός μου μας απετρεψε διότι οπως μας ανέφερε ο θα μπει στη μάυρη λίστα και οτι άλλα παιδια περνάνε πολυ χειρότερα απο τότε που οι γονείς τους επικοινώνησαν μαζί του. Σιγουρα μιλάμε για εναν διοικητή τύρανο χωρις καμία ευαισθησία που εχει φτάσει τα παιδία στα όρια τους. Θεωρώ πως πρεπει να επέμβει άμεσα κάποιος απο το ΓΕΣ πρίν ακουσουμε για κανενα άσχημο γεγονός στο στρατόπεδο και καταλαβαίνετε τι εννοω΄....
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Οσοι μπορουν, οσοι δεν μπορουν σπιτια τους και οταν νιωσουν ετοιμοι να βαλουν την ενδοξη στολη του ελληνα φανταρου να ξαναρθουν και να υπηρετησουν χωρις παραπονα.. Αντε γινατε ολοι μαμακηδες 20 χρονων μαντραχαλοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε το διοικητή για την σύντομη παρέμβαση του που αποδεικνύει ότι οι καταγγελίες ισχύουν στο ακέραιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή