Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ, ΕΝΩ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑ-ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-Ε.Ε.-ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΑΤΕΡΓΑ

 Ατομικός μισθός, ενοικιαζόμενοι και διαρκείς απολύσεις στο Δημόσιο 

Απελευθέρωση των απολύσεων, ατομικό μισθό αντί ενιαίου μισθολογίου, άρση της μονιμότητας, νέες υπεργολαβίες, προβλέπει το νέο Μεσοπρόθεσμο, που συμφώνησαν κυβέρνηση- Τρόικα όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Αυγή». Νέο αναθεωρημένο μνημόνιο και για τα ασφαλιστικά αποκαλύπτει το Βήμα της Κυριακής.    Μόνιμο μηχανισμό απολύσεων και ατομικό μισθό αντί ενιαίου μισθολογίου στο δημόσιο προβλέπει, μεταξύ άλλων, το νέο Μεσοπρόθεσμο, για το οποίο έχουν συμφωνήσει κυβέρνηση και τρόικα. Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Αυγή», προβλέπεται να τεθούν σε διαθεσιμότητα άλλοι 3.000 δημόσιοι υπάλληλοι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου του 2014, ενώ αναμένονται 2.000 απολύσεις στο πρώτο τρίμηνο του 2015.
Κυβέρνηση και τρόικα σχεδιάζουν, ακόμη, άρση μονιμότητας για τους νεοπροσλαμβανόμενους υπαλλήλους, νέες υπεργολαβίες κι ενοικιάσεις εργαζομένων από το τέλος του 2014, καθώς και καθιέρωση πλαφόν στον αριθμό των εργαζομένων του δημοσίου, χωρίς να προσδιορίζονται όρια και προϋποθέσεις.
 
Νέο αναθεωρημένο μνημόνιο και για τα ασφαλιστικά προβλέπει η συμφωνία κυβένρησης – τρόικας όπως αποκαλύπτει το Βήμα της Κυριακής. Σε νέο κύκλο ενοποιήσεων Ταμείων και σε συρρίκνωση των συντάξεων οδηγεί η συμφωνία για να αντιμετωπιστεί το κόστος μείωσης των εισφορών και της κατάργησης φόρων υπέρ τρίτων.

Προβλέπεται ότι οι επικουρικές συντάξεις θα μειωθούν από τον Ιούλιο με την καθιέρωση ατομικών μερίδων ασφάλισης και της ρήτρας «μηδενικού ελλείμματος» στα Ταμεία. Σύμφωνα με την εφημερίδα, θα ακολουθήσουν περικοπές στις παροχές μετοχικών ταμείων και φορέων πρόνοιας, ενώ το φθινόπωρο θα θεσμοθετηθούν όσα μέτρα κριθούν αναγκαία ώστε να ισχύσουν το 2015. 

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ
ΑΝΑΓΚΗ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου