Ο δημοσιογράφος, σύμφωνα με την κατάθεσή του, αντιλήφθηκε ενώ οδηγούσε ότι έπεσε το κάλυμμα της μιας ρόδας του αυτοκινήτου του. Στάθμευσε κοντά στο παλιό σφαγείο της Άχνας και αποβιβάστηκε για να το βρει.
Καθώς το σκοτάδι δεν τον βοηθούσε στο να το εντοπίσει, έβαλε πάλι μπροστά το αυτοκίνητό του και να κατευθύνεται στο αντίθετο ρεύμα σε μια προσπάθεια να βρει το κάλυμμα στον δρόμο με τη βοήθεια των προβολέων του οχήματός. Τότε -όπως κατέθεσε- άκουσε εχθρικές φωνές από το γειτονικό τ/κ φυλάκιο, καθώς και τους Τούρκους στρατιώτες να οπλίζουν. Στη συνέχεια κατήγγειλε ότι έπεσε πυροβολισμός, προφανώς στον αέρα, από τις δυνάμεις του ψευδοκράτους.
Η Αστυνομία ενημέρωσε για το επεισόδιο την ΟΥΝΦΙΚΥΠ και την Αστυνομία των Βάσεων της Δεκέλειας, καθώς ο δρόμος όπου συνέβη το πιο πάνω περιστατικό υπάγεται στη δικαιοδοσία τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου