Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Συνδικάτα σε όλη την Ευρώπη μποϊκοτάρουν το Ισραήλ

boycott_israeli_goods_latoff
Την απόφαση του να στηρίξει τη διεθνή προσπάθεια, εμπορικού, καλλιτεχνικού και ακαδημαϊκού μποϊκοτάζ του Ισραήλ, ανακοίνωσε το βρετανικό συνδικάτο UNITE, το οποίο αριθμεί 1.3 εκατομμύριο μέλη.

Αψηφώντας τις προτροπές του Εργατικού κόμματος, το UNITE θα στηρίξει τις πρωτοβουλίες του διεθνούς κινήματος BDS, που προωθεί το μποϊκοτάζ και την απόσυρση επενδύσεων από το Ισραήλ λόγω των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας που πραγματοποιεί.
Δεκάδες ακόμη συνδικάτα, οργανώσεις και δημοτικά συμβούλια σε ολόκληρο τον κόσμο ενώνουν τη φωνή τους απέναντι στην πολιτική εθνοκάθαρσης των Ισραηλινών.
Εξαίρεση φυσικά αποτελούν αρκετοί Δήμοι στην Ελλάδα με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το Δήμο Αθηναίων, όπου τα μέλη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ μπλόκαραν πρόταση για την έκδοση ανακοίνωσης που θα καταδίκαζε τη σφαγή στη Γάζα.
kaloimathites_166
Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Αθηναίων αντιτάχθηκε στη σύνταξη ψηφίσματος για τη Γάζα, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορούμε να βγάζουμε ψηφίσματα για το παραμικρό…
Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ έχουν καταδικάσει τη “δολοφονική πολιτική” του Ισραήλ και συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Ελλάδα αλλά δεν έχουν λάβει αποφάσεις για τη στήριξη του αποκλεισμού.
http://info-war.gr/2014/08/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%8A%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%81/
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου