Ο πρώην ΑΝΥΕΘΑ αδειάζει δημόσια τον πρόεδρό του Γιώργο Καρατζαφέρη για τα Super Puma
Στενεύει ο κλοιός, όχι μόνο της Δικαιοσύνης, αλλά και στο εσωκομματικό πεδίο, για τον Γιώργο Καρατζαφέρη με αφορμή τις δύο off shore εταιρίες που φέρεται να ανήκουν στον ίδιο και σε συγγενικό του πρόσωπο  και οι οποίες έλαβαν από μεσάζοντα εμβάσματα ύψους 1.650.000 ευρώ για να κλείσει η συμφωνία των ελικοπτέρων ΣΟΥΠΕΡ ΠΟΥΜΑ, το 2000.
LAOS

Με αφορμή αυτά και τις αποκαλύψεις που λέγεται ότι θα βγουν σύντομα στη δημοσιότητα, ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΛΑΟΣ (πρώην αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας και για μικρά χρονικά διαστήματα βουλευτής και ευρωβουλευτής) πρέσβης Γιώργος Γεωργίου δήλωσε ξεκάθαρα ότι «δεν έχω σχέση με τις προσωπικές υποθέσεις κανενός»!
GEORGIOU
Συμπλήρωσε δε, στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, ότι έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη για την υπόθεση και σημείωσε πως όταν ξεκαθαριστεί τι έχει συμβεί, τότε το κόμμα του θα λάβει τις αποφάσεις του.
Η εξέλιξη αυτή έκανε τον Γ. Καρατζαφέρη ν’ αναθεωρήσει την αρχική του σκέψη και δεν παραχωρεί προσωρινά τα καθήκοντα του προέδρου του ΛΑΟΣ στον –από το καταστατικό του κόμματος- υπεύθυνο κ. Γεωργίου.http://armynews.gr/?p=27531