Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Στην Σπάρτη παρουσιάζονται και κατσαρίδες μαζί με τους νεοσύλλεκτους!

Image
Ρεβεγιόν …με κατσαρίδες καταγγέλουν όσοι υπηρετούν στο ΚΕΕΜ της Σπάρτης. Σύμφωνα με όσα καταγγέλουν μέσω του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων οι κατσαρίδες είναι είδος που ευδοκιμεί στο στρατόπεδο.

Η καταγγελία:
“Από τότε που παρουσιαστήκαμε στο Κ.Ε.Ε.Μ. (Σπάρτη) είχαμε ακούσει ότι έχουν γίνει καταγγελίες για κατσαρίδες που περιφέρονται στα μαγειρεία καθώς και μέσα στο φαγητό. Αρχικά ήμασταν δύσπιστοι για το αν αληθεύουν οι φήμες αυτές καθώς στο στρατό κυκλοφορούν πολλές «ράδιο αρβύλες». Το τελευταίο διάστημα όμως οι φήμες έχουν επιβεβαιωθεί με το παραπάνω καθώς οι κατσαρίδες είναι παντού μέσα στα μαγειρεία. Από τους δίσκους του φαγητού πάνω στους οποίους κάνουν βόλτες, μέχρι και μέσα στο φαγητό! Ειδικά όσοι έχουν κάνει υπηρεσία στα μαγειρεία γνωρίζουν από την καλή την κατάσταση που επικρατεί.

Το θέμα με τις κατσαρίδες συζητείται συνεχώς στα πηγαδάκια των φαντάρων καθώς δεν υπάρχει πλέον άτομο που δεν έχει δει κατσαρίδα στο χώρο των μαγειρείων. Για κάποιους συνάδελφους φαντάρους το ποτήρι ξεχείλισε όταν σε μια πιατέλα με ψωμιά που ήταν σερβιρισμένα για πρωινό έκανε βόλτες μια κατσαρίδα! Αμέσως μετά το συμβάν οι συνάδελφοι βγήκαν παραπονούμενοι στην πρωινή αναφορά του λόχου καθώς όλοι όσοι κάθονταν στο συγκεκριμένο τραπέζι δεν έφαγαν πρωινό.
Η απάντηση της Λοχαγού ήταν γενική και αόριστη λέγοντας πως έχει γίνει απεντόμωση από την ιδιωτική εταιρία που έχει αναλάβει την εργολαβία και πως υπάρχουν αυτοκόλλητα που το αποδεικνύουν. Αντί να υποσχεθεί πως θα λυθεί το πρόβλημα έριξε την ευθύνη στους φαντάρους μάγειρες και σε όσους κάνουν υπηρεσία στα μαγειρεία λέγοντας πως αυτοί θα πρέπει να μεριμνήσουν έτσι ώστε να μην έρχονται σε επαφή οι κατσαρίδες με το φαγητό καθαρίζοντας καλύτερα τον χώρο και καλύπτοντας τα φαγητά.

Εμείς απαιτούμε να γίνει άμεσα απεντόμωση - απολύμανση στους χώρους του Κ.Ε.Ε.Μ..
Η υγιεινή των φαντάρων δεν είναι παιχνίδι. 
Κανένα παραπάνω χώσιμο για τους φαντάρους μάγειρες και όσους κάνουν υπηρεσία στα μαγειρεία.”http://www.onalert.gr/stories/stin-sparti-parousiazontai-kai-katsarides/39537

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου