Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Για αυτό Αυτοκτονούν οι Φαντάροι: Καψόνια σε τραυματισμένο από καψόνια φαντάρο στην Α΄ Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε

Χορτάσαμε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις που δίνονται στις τηλεοπτικές κάμερες!
Υποσχέσεις που δεν πρόκειται να τηρηθούν…
Υποσχέσεις που διατυπώνονται για να καλύψουν τις ευθύνες του Υπουργού Άμυνας και της Στρατιωτικής Ηγεσίας!
Γιατί αυτοί είναι οι πραγματικοί υπεύθυνοι της μαυρίλας της υποχρεωτικής στράτευσης, του πάρτυ της Χρυσής Αυγής στον Στρατό και πιο συγκεκριμένα στις Ειδικές Δυνάμεις, που κυριαρχούν η Υποταγή, τα βασανιστήρια, οι βρισιές και η Αναξιοπρέπεια.
Τα όσα μας καταγγέλλουν γονείς είναι συγκλονιστικά και αποκαλυπτικά όχι μόνο για την αρρώστια που έχει εξαπλωθεί στον Στρατό.
Κυρίως όμως για την αποκτήνωση του προσωπικού καθώς πρωταγωνιστές της τρομοκρατίας και της αυθαιρεσίας είναι συχνά οι φαντάροι της αμέσως προηγούμενης Σειράς, θύματα και αυτοί των παλαιότερων φαντάρων.
Όλοι αυτοί όμως δρουν και όλα αυτά συμβαίνουν εν γνώσει των διοικήσεων, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος που οι διοικητές καθόρισαν, το ΓΕΣ εγκρίνει, σε στρατόπεδα που ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος θα έρθει για να βγάλει φωτογραφίες στις τελετές και να συγχαρεί τα κομάντα…
Μια κυβερνητική αθλιότητα που ακολούθησαν οι Αβραμόπουλος-Βενιζέλος-Παναγιωτόπουλος-Μεϊμαράκης κλπ. κλπ. κλπ.       
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΗΝ Α΄ΜΟΙΡΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΜΑΛΕΜΕ
Οι φαντάροι που ορκίστηκαν μόλις την προηγούμενη βδομάδα και δήλωσαν επιθυμία να συνεχίσουν τη θητεία τους στους Αλεξιπτωτιστές, έφτασαν στην Κρήτη αργά το απόγευμα της Παρασκευής.
Είχε προηγηθεί για τους περισσότερους που έφυγαν από τα ΚΕΝ της ηπειρωτικής Ελλάδας ένα πολύωρο, κουραστικό ταξίδι με πολλά απρόοπτα -χάλασε ακόμη και το πλοίο.
Τους συναδέλφους ήρθαν να παραλάβουν φαντάροι της προηγούμενης Σειράς Κατάταξης και όχι αξιωματικός ή Υπαξιωματικός. Φυσικό θα πεις, αφού για το διοικητή προέχει να φτιάξει το Π-Σ-Κ των στελεχών!!!
Με το που πέρασαν την πύλη της μονάδας και έλεγξαν τους σάκους κλπ. άρχισε ο Γολγοθάς.
Οι συγκεκριμένοι φαντάροι της προηγούμενης Σειράς υπέβαλαν τους νεοαφιχθέντες συναδέλφους τους σε άγρια καψόνια!
Κάμψεις, άλματα και διαταγή σε έναν από αυτούς να σέρνεται στα (4)  στο καυτό τσιμέντο, μέχρι το θάλαμο.
Ερώτηση: από πότε και σε ποιον Στρατιωτικό Κανονισμό προβλέπεται στρατιώτης να διατάζει στρατιώτη και να τον υποβάλλει σε βασανιστήρια-καψόνια;
Αποτέλεσμα του βασανιστηρίου ήταν ο τραυματισμός φαντάρου στις παλάμες όπου ο γιατρός της μονάδας του έκοψε με ψαλίδι της πέτσες! Μάλιστα, εξετάστηκε το ενδεχόμενο να του κάνουν ράμματα.  
Αυτά έγιναν την Παρασκευή. Ο γιατρός αφού κράτησε το τραυματισμένο φαντάρο στα αναρρωτήρια, την επόμενη μέρα τον έστειλε να κοιμηθεί στο θάλαμο.
Καθώς οι νέοι φαντάροι είχαν βδομάδα προσαρμογής, τους έδωσαν έξοδο.
Ο Γολγοθάς όμως συνεχίστηκε και πήρε ακόμη χειρότερη τροπή.
Το Σαββάτο, ο τραυματισμένος στα χέρια φαντάρος, αφού δε μπορούσε να κάνει κάμψεις διατάχθηκε, πάλι παράνομα από στρατιώτη προηγούμενης σειράς, να κάνει άλματα!
Ο γιατρός της μονάδας συνειδητοποιώντας τα όσα συμβαίνουν και εκτιμώντας ότι υπάρχει ενδεχόμενο επιδείνωσης της υγείας του στρατευμένου –καθώς έπαιρνε αντιβίωση και υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης- τον έβγαλε ελεύθερο υπηρεσιών και τον κράτησε στο Αναρρωτήριο.
Οι γονείς είναι τρελαμένοι από το φόβο τους για την υγεία του παιδιού τους και τα βασανιστήρια που υφίστανται
Μάλιστα, το παλικάρι τους που ήθελε να πάει Αλεξιπτωτιστής, αποφάσισε να δηλώσει παραίτηση.
Σε απίστευτα σύντομο χρονικό διάστημα ο διοικητής και το ΓΕΣ κίνησαν την σχετική διαδικασία για να του δώσουν μετάθεση, να συγκαλύψουν το τεράστιο ζήτημα και να του κλείσουν το στόμα!!!
Από την παραπάνω επιστολή καταγγελίας γίνεται κατανοητό τι πραγματικά συμβαίνει στον Στρατό, ποιοι και πως οδηγούν τους στρατευμένους στην Αυτοκτονία.
Ποιοι και πως ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ τα στρατευμένα παιδιά.
Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία: ας αφήσουν ορισμένοι τις απάνθρωπες απαντήσεις ότι «ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ» ΚΛΠ.
Πρέπει όλοι να σέβονται το Νόμο, τον Στρατιωτικό Κανονισμό και τις Διαταγές.    
Δε μπορεί να λέει ο Διοικητής ότι δεν ήξερε: ο Γιατρός και ο Αξιωματικός Υπηρεσίας έπρεπε να τον ενημερώσουν για τα δραματικά συμβάντα στη Μονάδα.
Εμείς Απαιτούμε να γίνει άμεσα ΕΔΕ: υπάρχει τραυματισμός φαντάρου, πρέπει να διερευνηθούν τα αίτια και να αποδοθούν ευθύνες.
Απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία του Διοικητή της Μονάδας και του κάθε εμπλεκόμενου στο βασανισμό του συναδέλφου.
Δε μπορεί το ΓΕΣ και ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένο να σφυρίζουν αδιάφορα μπροστά στην Παρανομία και τον ένστολο χουλιγκανισμό εις βάρος των φαντάρων.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

34 σχόλια:

  1. τα αντρακια απο την Κρητη ετσι ειναι ολες οι μοναδες εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι ΛΑΘΟΣ !!!!! Εάν δεν ξέρεις να μη μιλάς!

      Διαγραφή
  2. ποσά κιλά γιωτας είσαι εσύ ρε μαλακά που δημοσίευσες το άρθρο..... ξέρεις τι ιστορία έχει ο πράσινος μπερες..... το κάθε φλωρακι πάει εκεί για να το παίξει μάγκας στην γκομενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα ρε φίλε!!!! Πες τααααααααα

      Διαγραφή
    2. Καλυτερα γιωτας στο σωμα παρα γιωτας στο μυαλο ,πιθηκε.

      Διαγραφή
  3. Τώρα που θα φας μερικές μέρες φυλακή θα έχεις τη δυνατότητα να σκεφτείς τι άνθρωπος κατάντημα είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύντροφοι, θα σας πω εγώ τι έγινε, το θύμα είχε τάσεις αυτοκτονίας και του έγδαραν τα χέρια για να μήν μπορεί να πιάσει όπλο και αυτοκτονίσει. Του έσωσαν τη ζωή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρερμηνευση και παραπληροφοριση με σκοπιμοτητες..οποιος καταλαβε καταλαβε..υπηρχε δολος και σκοπιμοτητα απο την πλευρα του δηθεν θυματος..κριμα που οι γονεις του δεν ντρεπονται για ολο αυτο και για τον γιο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε το ξερω...εκει ημουν και θα την πληρωσουν παιδια που δεν φταιξανε σε τιποτα.ο φανταρος αυτος ηξερε τι εκανε πολυ καλα και σχεδιασμενα...

      Διαγραφή
    2. Οι "άντρακλες" μήπως έχουν φοβηθεί λιγουλάκι; Μήπως είσαι γυναικούλα να εκμεταλλεύεσαι το βαθμό σου και τα στεγανά του στρατού; Και μόλις δημοσιοποιούνται οι παρανομίες τρέμεις για την καριέρα σου;

      Διαγραφή
  6. Θα μεινω σε αυτο ¨"Από την παραπάνω επιστολή καταγγελίας γίνεται κατανοητό τι πραγματικά συμβαίνει στον Στρατό, ποιοι και πως οδηγούν τους στρατευμένους στην Αυτοκτονία.
    Ποιοι και πως ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ τα στρατευμένα παιδιά." ειναι τονισμενο με κοκκινα γραμματα...
    ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΖΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ. ΚΡΙΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο συγκεκριμένος διοικητής μπορείς να μας πεις γιατί παραμένει ακόμη στον Στρατό όταν κάνει εκπαίδευση τα βασανιστήρια;
    Αλήθεια, η ΕΔΕ που διεξάγεται θα ασχοληθεί και με τις τεράστιες ευθύνες του διοικητή της μονάδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αίσχος!!! Συκοφαντίες!!!! Έχουμε ζήσει πολλά εκεί μέσα και έχουμε άποψη! " ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ...ΜΕΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ" αν δεν μπορείτε και δεν αντέχετε δεν σας φταίει κανείς. Μη δικαιολογείτε λοιπόν την ασχετοσύνη σας και την ανανδρία σας με τέτοια ΨΕΥΔΗ δημοσιεύματα!!!! Λυπάμαι πραγματικά! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ Ο.Υ.Κ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ; ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΛΙΓΑΚΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν κατάλαβα καλά, μιλάμε για μία μεμονωμένη περίπτωση. Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε παιδιά με τρώει η αγωνία. Τι έγιναν οι υπόλοιποι θανατοποινίτες στην ΕΑΤ-ΕΣΑ Μάλεμε που εξακολουθούν να υφίστανται βασανιστήρια; O ένας εντάξει γλύτωσε. Οι άλλοι πόσο θ' αντέξουν στο κολαστήριο;
    Τι έγιναν άραγε οι περίπου 60.000 πτυχιούχοι αλεξιπτωτιστές του Ελληνικού Στρατού που αποφοίτησαν από το 1956 ως σήμερα; Επέζησαν των βασανιστηρίων ή μήπως εξοντώθηκαν με μια σφαίρα Τοκάρεφ κατακέφαλα στο Δάσος του Κατίν - σύντροφοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελπίζω η ΕΔΕ να διαλευκάνει και ένα πολύ σημαντικό στοιχείο: στους πόσους βαθμούς θερμοκρασία είχαν προζεστάνει οι αρχιβασανιστές, το τσιμέντο για να κατακαούν οι τρυφερές παλάμες του επίδοξου "κομμάντο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά όλοι μας περιμένουμε με ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της ΕΔΕ. Και φυσικά υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να διεκδικήσουμε δικαιοσύνη και τιμωρία των φυσικών και ηθικών αυτουργών!
      Γιατί όλοι γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε 04:11 όπως και οι του Σπάρτακου, είσαστε για τα πανηγύρια, και το κυριότερο είναι ότι τα πιστεύετε αυτά που φαντάζεστε. Καληνύχτα και καλά κρασά.
      Είμαι ένα ρομπότ

      Διαγραφή
  13. Στις ειδικές δυνάμεις δεν έχει καταγραφεί αυτοκτονία. Μήπως πρεπει να εφαρμόσουν το ίδιο πρόγραμμα και στο πεζικό για να σωθεί καμια ζωή;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο δεν νομιζω να ειναι αληθεια φιλε , οσο και εαν διαφωνω με το αρθρο , καθως στην κυπρο στην 35μκ εχει υπαρχει αυτοκτωνια...

      Διαγραφή
    2. Δεν εχει καταγραφει αυτοκτονια αλλα εχει καταγραφει "ατυχημα με οπλο την ωρα της υπηρεσιας".
      Βρε με αυτα τα ατυχηματα...

      Διαγραφή
  14. Tοσα ξέρετε, τόσα γραφετε και λέτε...
    Τις Ειδικες Δυναμεις τις χαρακτηριζει ενα ρητό:
    "Ερχονται αυτοί που επιθυμούν, μενουν αυτοί που μπορούν".
    Οποιος δεν μπορεί, αϊντε...στη μανουλα του να κλάψει στην αγκαλίτσα της...
    Μαζευτηκαν οι φλωροι και θελουν να αλλάξουν τη ροή χρονων και ιστορίας...
    Αν δεν γινόταν καψώνια και δεν ήταν σκληρή η εκπαιδευση, δεν θα συγκρινόταν οι Ελληνες καταδρομεις ακόμα και μα τους Αμερικανικούς SEALs! Αν δεν τους πίεζαν μέχρι τέλους, δεν θα ήταν οι Καταδρομείς αυτοί που κράτησαν το αεροδρόμιο της Λευκωσίας απέναντι στις ορδές των Τούρκων! Αν δεν τους λιώνουν στην εκπαιδευση και στο τρέξιμο, δεν θα ήταν ετοιμοι, ανα πασα στιγμή, να φορτωθούν σε ενα ελικόπτερο και να τους ριξουν σε ενα οποιοδηποτε νησί του Αιγαίου, για μια αποστολή ίσως και αυτοκτονίας!

    Οπότε, ο φίλος μας, ευτυχώς που εγιναν ολα αυτά και είδε απο πρωτο χερι οτι δεν κανει για τον πρασινο μπερε!
    Ευχαριστω πρεπει να λέει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλε , έγραψες! Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο από αυτά που είπες! ΤΕΛΟΣ.. και πολύ ασχοληθήκαμε!

      Διαγραφή
  15. Φοβερά βασανιστήρια: τους έβαλαν να κάνουν κάμψεις και άλματα.
    Αφού ρε ηλίθιοι, ως καταδρομείς/αλεξιπτωτιστές πρέπει να έχουν κατ' εξοχήν ασκημένα τα άνω (κάμψεις) και τα κάτω (άλματα) άκρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μιλάνε τώρα οι "άντρακλες" της 1ης ΜΑΛ. Που το παίζουν υπεράνω σε όλους τους άλλους στρατιώτες επειδή είναι Ειδικές Δυνάμεις και μόλις δουν αυτοκίνητο της Στρατονομίας να περνάει, γίνονται οι μεγαλύτερες κότες που έχω δει ποτέ. Έρε γέλιο που είχα ρίξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καποτε καναμε συλλογή απο καπελα στρατονόμων !! καθε καπελο και τιμητικη !! εγω ειχα τρια , το ενα το πεταξα πολυ προσφατα !! αλλα αυτα καποτε .

      Διαγραφή
    2. Φιλε ανώνυμε 12:47, τους κατουραγαμε τους στρατονόμους... Εσυ σαν βυσμα ησουν Αθηνα προφανως, γιατι στα Χανια εψαχναν τα δοντια τους στο δρομο, αν "εκοβαν" κληση, από μαγκια και ενώ δεν υπήρχε λόγος. Και όπως λέει ο jim jim από πάνω, συλλογή τα καπέλα τους.... Εκεί να δεις εμείς γέλιο που ρίχναμε...

      Διαγραφή
  17. κανενας φλωρος του σπαρτακου ηταν και την ειχε στήσει στους εκπαιδευτες του !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όποιος δεν μπορεί, να αυτοκτονεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παιδιά ας σοβαρευτούμε λίγο. Καλά τα λέτε αλλά αυτό το δημοσίευμα είναι πολύ σοβαρό. Αυτοί οι γονείς είναι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ γονείς από εμάς; Επέλεξαν "ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ" τα παιδιά μας , τα στηρίξαμε ( γνωρίζοντας πολύ καλά τις δοκιμασίες που έχουν να περάσουν) για να είναι άξιοι αλεξιπτωτιστές! Χωρίς ρουσφέτια , βίσματα και άλλα τέτοια. Πήγαν, πάλεψαν , έμειναν μέχρι τέλος χωρίς παράπονα..χωρίς κλάψες...χωρίς χωρίς χωρίς. Μη τα ισοπεδώνουμε λοιπόν όλα. Είναι κρίμα και άδικο να τιμωρηθεί ο οποιοσδήποτε από κει μέσα. Κάνουν την δουλειά τους έτσι όπως ΠΡΕΠΕΙ να την κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υπερβολικό άρθρο με αδιανόητες προσβολές για μια πολύ σοβαρή μονάδα με εξαιρετικά στελέχη... Ας μην δίνουν οδηγίες επί παντως επιστητού άνθρωποι χωρίς αρχες. Γιατί αυτοί που προσβάλλονται από αυτήν την υπόθεση είναι άνθρωποι με ηθος και αρχές που υποβάλλονται πρώτα οι ίδιοι σε εξαιρετικά επικίνδυνες δραστηριότητες γιατί επιθυμούν και όχι γιατι αμείβονται. Βέβαια σήμερα το να μην λειτουργεί κάποιος με γνώμονα το κέρδος είναι ύποπτο. Μάθετε λοιπόν κυρία προσβεβλημμενη μαμά οτι είναι μεγαλύτερη επανάσταση η συγκαταβαση από την επανάσταση χωρίς αιτία και ιδιαίτερα η τόσο άκυρη επίθεση που έχετε εξαπολύσει. Α και διαβάστε και λίγο ψυχολογία μη λέτε ανακρίβειες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή