Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΣΤΡΑΤΗΓΟ" ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ! Για το δημοσιοκαφρικό τσογλάνι Δήμο Βερύκιο

Του Γ. Γ.
Επαθε χοντρή πλάκα ο δημοσιοκάφρος Δήμος Βερύκιος με την «έμπνευση» που είχε να «διαφημίσει» τις «δημόσιες σχέσεις» του και στην προκειμένη περίπτωση την «συνάντηση γνωριμίας» που είχε με τον φυρερίσκο και ο οποίος μάλιστα «ήταν ιδιαίτερα ευγενής μαζί» του.
Όπως ήταν αναμενόμενο όταν έγινε γνωστή η συνάντηση του Βερύκιου με τον αρχηγό του ναζιστικού μορφώματος Μιχαλολιάκο το twitter πήρε «φωτιά». Μια γεύση παίρνουμε από την φωτογραφία που παραθέτουμε.
Δημιουργείται πάντως μια απορία. Είναι τόσο ανόητο αυτό το δημοσιοκαφρικό τσογλάνι το οποίο μάλιστα καυχιέται μόνιμα ότι «θήτευσε στο μεγάλο δημοσιογραφικό καμίνι του Ριζοσπάστη» -έχει μια δόση αλήθειας αυτό- που δεν είχε αντιληφθεί τι Ιντερνετικό «λιντσάρισμα» θα ακολουθήσει μετά το τουιτάρισμα του;

Να θυμίσουμε, όπως γράφαμε και σε περασμένη ανάρτησή μας ότι από όσα ΜΜΕ πέρασε ο Βερύκιος ήταν τσάτσος των αφεντικών του. Μια συμπεριφορά που την «εκτίμησε» ο Δημήτρης Κοντομηνάς και του ανέθεσε την διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού Alpha 989.
Και το τσιράκι του δεν τον απογοήτευσε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα όταν πριν καιρό η ΕΤΕΡ κήρυξε πενθήμερη απεργιακή κινητοποίηση στο μαγαζί του Κοντομηνά. Ο Βερύκιος όχι μόνο προσπάθησε να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους εκεί και να τους παροτρύνει να δουλεύουν τζάμπα «για να μην κλείσει ο Κοντομηνάς τον σταθμό», αλλά έγινε ο ίδιος απεργοσπάστης βγάζοντας πρόγραμμα από άλλο στούντιο και όχι το συνηθισμένο της Κάντζας ενώ παράλληλα ο ίδιος ζήτησε απ’ τους μπάτσους να συλλάβουν τους απεργούς τεχνικούς.



Και για να επανέλθουμε από κει που ξεκινήσαμε. Όταν η πρόκληση το Βερύκιου –να «καμαρώνει» ότι συναντήθηκε με τον αρχηγό των νεοναζί την μέρα μάλιστα που αποφυλακίζεται ο δολοφόνος Ρουπακιάς και ο «ευγενικός» Μιχαλολιάκος έχει αναλάβει την «πολιτική ευθύνη» για το έγκλημα- δεν πέρασε αναπάντητη, αυτός θυμήθηκε … την συνείδησή του.

Καμιά αντίρρηση. Είναι η ίδια «μαύρη» συνείδηση που τον κατάντησε «δουλάκι» των αφεντικών του. Είναι αυτή που τον καθοδηγεί ώστε να καταντήσει ένας άθλιος γλυψιματίας, υπηρέτης όλων εργοδοτών του για να εξασφαλίσει το παντεσπάνι του.

Φυσικά στην δημοσιοκαφρική πιάτσα που συχνάζει δεν είναι ο μοναδικός. Υπάρχουν δεκάδες Βερύκιοι...

http://tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου