Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΚΕΤΘ Αυλώνα: Η κοινή μοίρα των δούλων φαντάρων και των μεταναστών

Αυθαιρεσία-τριτοκοσμικές συνθήκες-εργασιακή εκμετάλλευση χωρίς έλεος!
Συνάδελφοι Φαντάροι Αντισταθείτε
Συγκλονιστικές και συνάμα αποκαλυπτικές είναι οι καταγγελίες συναδέλφων φαντάρων από το ΚΕΤΘ Αυλώνα που αποδεικνύουν ποιοι είναι οι θύτες και ποια τα θύματα της αντιμεταναστευτικής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και της Ε.Ε.
Το Υπουργείο Άμυνας και προσωπικά ο ΑΓΕΣ Αντιστράτηγος Τελλίδης έχουν σοβαρές ευθύνες για την εκμετάλλευση και την καταπίεση των φαντάρων, καθώς η αυθαιρεσία των στελεχών και του Διοικητή συναντούν τον αυταρχισμό της κυβέρνησης και διαπλέκονται στους πιο βρώμικους σχεδιασμούς του ευρωπαϊκού πολέμου κατά των μεταναστών.
Στην πρώτη επιστολή καταγγελίας οι συνάδελφοι νεοσύλλεκτοι από την Ίλη Διαβιβάσεων καταρχήν μιλούν για την αυθαιρεσία Λοχία, ο οποίος  στην έξοδο της Καθαρής Δευτέρας,  σαδιστικά άφησε τα παιδιά μέσα στην βροχή μέχρι να βγουν!
Χτες, Τετάρτη 16/3,  είχαν βολή και όταν γύρισαν από το πεδίο βολής, ήδη πολύ αργά, μετά το φαγητό τους έβαλε ο ΑΥΔΜ να καθαρίσουν τον χώρο και να μαζέψουν τα πάντα, παραβιάζοντας κατάφωρα τον ελεύθερο τους χρόνο.
Επίσης, ο Στρατός και Διοίκηση της μονάδας συστηματικά παίζει βρώμικα παιχνίδια με την υγεία των συναδέλφων, καθώς αρνείται να εξασφαλίσει τους στοιχειώδεις όρους υγιεινής.
Όπως  καταγγέλλουν οι νεοσύλλεκτοι  δε τους έχουν δώσει καθόλου καθαριστικά-χλωρίνες-κάδους-γάντια  κλπ και αναγκάζονται να τα αγοράσουν. Ενώ σε ένα θάλαμο λειτουργεί μόνο ένα καλοριφέρ και έχουν και σπασμένο παράθυρο.
Βλέπεις ο ΥΕΘΑ και τα Επιτελεία έχουν χρήματα μόνο για ασκήσεις με το ΝΑΤΟ και το κράτος δολοφόνο Ισραήλ, αλλά και για αγορές άχρηστων όπλων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ από «τους φίλους» του Πάνου Καμμένου, τις αμερικανικές πολεμικές βιομηχανίες.
 Όμως στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ έφτασε και δεύτερη καταγγελία από το ΚΕΤΘ Αυλώνα. Από τους φαντάρους της μόνιμης δύναμης.
Αποκαλύπτουν ότι οι συνάδελφοι που πήγαν στο HOT-SPOT Στρατόπεδο Συγκέντρωσης στην Μαλακάσα εργάζονται με όρους φυλακής.
Μάλιστα ένα παιδί πήρε Αναβολή για αυτόν τον λόγο .
Εμείς καλούμε τους γονείς να παρέμβουν με κάθε τρόπο και να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των Στρατευμένων παιδιών τους.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους και τα στελέχη να μείνουν μακριά από αυτό το βρώμικο πόλεμο κατά των προσφύγων-μεταναστών. 
Κανένας δεν έχει καμιά δουλειά και υποχρέωση παροχής υπηρεσίας στα HOT SPOT-Στρατόπεδα Συγκέντρωσης!
Ήδη συνάδελφοι φαντάροι έχουν βγει Παραπονούμενοι και έχουν Αρνηθεί να παράσχουν την οποιαδήποτε υπηρεσία στις Μακρονήσους του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.
Η απάντηση της ιεραρχίας αποσκοπούσε στην τρομοκράτηση τους απειλώντας τους με Στρατοδικείο.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ στέκεται δίπλα στους αγωνιζόμενους φαντάρους και το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που απαντούν:
Δεν θα γίνουμε εμείς, ούτε ως Δωρεάν Εργατικό Δυναμικό ούτε ως Προσωπικό Λειτουργίας-Φρούρησης στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης, ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ στην εκμετάλλευση-καταπίεση-φυλάκιση-διαλογή Προσφύγων-Μεταναστών, των ανθρώπων της τάξης μας. 
Και με υπευθυνότητα ενημερώνει τι προβλέπει το Σύνταγμα, ποιο είναι το όριο των υπηρεσιών που προσφέρει ο Στρατευμένος στο πλαίσιο της Υποχρεωτικής Στράτευσης: 
Σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 6 του Συντάγματος, κάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της χώρας. Εκεί αρχίζει και τελειώνει κάθε υποχρέωση, αλλά και δικαίωμα, των στρατευμένων και του στρατού γενικότερα. Στην άμυνα της χώρας απέναντι σε ενδεχόμενη στρατιωτική απειλή.
Οι πρόσφυγες δεν αποτελούν απειλή για τη χώρα ούτε συντρέχει νόμιμος λόγος άμυνας της χώρας έναντι των προσφύγων. Αντιθέτως, αποτελεί καθήκον για τις πολιτικές αρχές της χώρας, η παροχή ασύλου στους πρόσφυγες και η προστασία της ζωής, της υγείας και της ασφάλειάς τους. Καθήκον στο οποίο η Ελλάδα έχει δεσμευτεί συνυπογράφοντας διεθνείς συνθήκες που αποτελούν πλέον διεθνές δίκαιο υποχρεωτικό για όλες τις χώρες που συνυπέγραψαν. Στο δε ελληνικό Σύνταγμα, ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν απόλυτης προτεραιότητας υποχρέωση της πολιτείας και θεμέλια λίθος του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Συνεπώς, η αποστολή στρατιωτικών τμημάτων για οποιονδήποτε σκοπό, πολλώ δε μάλλον, με σκοπό την άσκηση κατασταλτικών πολιτικών ή καθηκόντων περιορισμού και περιφρούρησης προσφύγων, αποτελεί πράξη παράνομη και αντισυνταγματική, καθώς παραβιάζει πλείστες όσες διατάξεις της εγχώριας και διεθνούς νομοθεσίας. Επιπλέον δε, η χρήση του στρατού για την άσκηση πολιτικών καθηκόντων, παραβιάζει τον πυρήνα του δημοκρατικού πολιτεύματος. 
Συνεπώς, νομίμως και κατ’ άσκηση συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων, οι στρατευμένοι μπορούν να αρνηθούν την άσκηση οποιουδήποτε καθήκοντος σχετίζεται με την υπηρεσία στα στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων (στους οποίους, ειρήσθω εν παρόδω, οι πολιτικές αρχές της χώρας, οφείλουν να εξασφαλίσουν ελευθερία, υγιεινή και ασφάλεια από κάθε επιβουλή).
 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ  
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου