Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Ψευδές το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ για τα υλικά για μολότοφ στην Ειδομένη

Συνεχίζεται το ρίξιμο λάσπης από κράτος και συστημικά ΜΜΕ κατά του αλληλέγγυου κόσμου.Χθες την σκυτάλη πήρε το βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Μας λέει λοιπόν ο speaker ότι «οι αλληλέγγυοι παρακινούν σε παράνομες πράξεις τους πρόσφυγες» και λίγο μετά μας ενημερώνει πως «στο αυτοκίνητο ενός Έλληνα βρέθηκαν πολλά άδεια μπουκάλια που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για δημιουργία μολότοφ». [Το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ το βλέπετε εδώ στο 25:56]
Μόνο που εδώ παίζει ένα μικρό πρόβλημα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ. Είναι ψεύτικο. Και το ξέρουν ότι δεν λένε την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι ότι ο «αλληλέγγυος» είναι ντόπιος καντινιέρης και οι αστυνομικοί βρήκαν εκτός από μπουκάλια άδεια και αναψυκτικά. Και για τον λόγο αυτό η ΕΛ.ΑΣ τον άφησε ελεύθερο.

Δείτε το άρθρο του καθεστωτικού huffingtonpost.gr [βάζουμε print screen για να μην χαρίζουμε κλικς]




καθώς και το άρθρο από το επίσης καθεστωτικό news247.gr [βάζουμε print screen για να μην χαρίζουμε κλικς]




Γιατί λοιπόν ο ΣΚΑΙ είπε ψέμματα ενώ ήξερε πως η αλήθεια εντελώς διαφορετική; Μα γιατί πρέπει πάση θυσία ο αλληλέγγυος κόσμος να στοχοποιηθεί και να κατασταλεί έτσι ώστε το κράτος να μπορέσει με το στανιό να εκκενώσει Ειδομένη και Πειραιά, να κάνει χώρο για τους επαγγελματίες-εθελοντές των ΜΚΟ ώστε να αναλάβουν τα πόστα που έχουν αναλάβει ήδη οι αλληλέγγυ@ και να ποινικοποιήσει τη δράση τους.


[Ευχαριστούμε τον Κτηνίατρο που το βρήκε και μας ενημέρωσε]


https://kollectnews.org/2016/04/13/skai-fake-reportage-about-molotov-meterials/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου