Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: ΟΤΑΝ Ο Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ

pDSC_4469_00128
Οι απίστευτες δικαιολογίες του Πάνου Καμμένου που έγινε Βουτσάς: αντί για κότερο, έχω F16,  πάμε μια βόλτα!!!
Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι υπάρχουν σχέδια πτήσης.
Τα οποία υποβάλλονται και εγκρίνονται μέσω της υπηρεσιακής οδού.
Ξαφνικά όμως και προκειμένου να  δικαιολογηθεί η απίστευτη και πρωτοφανής άδεια διέλευσης των Αμερικανικών F 16 πάνω από την Ακρόπολη, διαβάζουμε στα φιλοκυβερνητικά σάιτ τα ακόμη πιο απίστευτα:
«Γιατί πέταξαν τέσσερα μαχητικά πάνω από την Αθήνα;
Οι κάτοικοι της Αθήνας βγήκαν στα παράθυρα - Τι ήθελαν να φωτογραφίσουν οι πιλότοι; 
Μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν γύρω στις 11.30 το πρωί της Τετάρτης χαμηλή πτήση στον αττικό ουρανό με αποτέλεσμα πολλοί να βγουν στα παράθυρα για να δουν τι έχει συμβεί. Τα αεροσκάφη είχαν κατεύθυνση από νοτιοανατολικά προς βορειοδυτικά. Τι όμως συνέβη; 
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ελληνικά F-16 και δύο αμερικανικά F-15 πέταξαν πάνω από την Αττική στο πλαίσιο της τελετής λήξης της άσκησης «Ηνίοχος». Οι Αμερικανοί πιλότοι είχαν ζητήσει να πετάξουν στον αττικό ουρανό προκειμένου να δουν από ψηλά την Ακρόπολη και να βγάλουν φωτογραφίες! Έτσι «οργανώθηκε» η πτήση, ώστε οι Έλληνες πιλότοι από τα F-16 να φωτογραφίσουν τα αμερικανικά μαχητικά πάνω από τον Παρθενώνα».
Έτσι απλά… Έλληνες πιλότοι σε ρόλο ταξιθέτριας των Αμερικανών δολοφόνων Μισθοφόρων, που πήραν τα πολεμικά τους αεροσκάφη και είπαν να πάνε μια βόλτα στην Ακρόπολη να βγάλουν φωτογραφίες..
Χθες λοιπόν ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος γύρισε την ταινία «Αμερικάνοι για Φίλημα» (2016)…
Για να συνηθίζουμε της ασκήσεις όμως της ασκήσεις σαν την ΗΝΙΟΧΟΣ 2016.
Που πρόκειται για μια ακόμη απάντηση στο ερώτημα εμπλοκής της Ελλάδας σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής επέμβασης στη Λιβύη. Τη μέρα που δικαστές σε διατεταγμένη υπηρεσία καταδικάζουν με 2 χρόνια φυλακή το μέλος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ γιατί καταγγείλαμε τα καψόνια και τις παραβιάσεις των δικαιωμάτων των στρατευμένων, ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος ανακοίνωνε τη διεξαγωγή της Πολυεθνικής Αεροπορικής Διακλαδικής Άσκησης «Ηνίοχος 2016», με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αεροπορικών και ναυτικών δυνάμεων, καθώς και μονάδων του Στρατού Ξηράς του κράτους δολοφόνου Ισραήλ, των ΗΠΑ και Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια της άσκησης εκτελέσθηκαν σύνθετες αεροπορικές αποστολές [Επιχειρήσεις Αντεπίθεσης (Counter Air Operations), Αποστολές Επιθετικής Σάρωσης (Fighter Sweep), Επιχειρήσεις Εναντίον Δυνάμεων Επιφάνειας (Anti Surface Force Air Operations), Επιχειρήσεις Υποστήριξης - Αεροπορικής Αναγνώρισης, Επιχειρήσεις Έρευνας και Διάσωσης σε Περιβάλλον Μάχης (Combat Search and Rescue), Αποστολές Στρατηγικής Επίθεσης, Άμεση Καταστολή Στόχων (Time Sensitive Targets)], σε ολόκληρο το εύρος του FIR Αθηνών, ημέρα και νύκτα.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου