Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Ελεεινή συμπεριφορά στελεχών απέναντι στους φαντάρους στην Καβησό, Έβρου

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
 Θα θέλαμε να θίξουμε ένα θέμα σχετικά με την συμπεριφορά από μόνιμα στελέχη προς εμάς τους απλούς κληρωτούς στρατιώτες.
Υπηρετούμε σε μονάδα στον Έβρο και πιο συγκεκριμένα σε μονάδα της Καβησού.
Οι υπηρεσίες και η εκπαίδευση, ανάλογα τα χρονικά διαστήματα, ποικίλουν, όταν δεν εκτελούμε υπηρεσίες στελεχών, για να κάθονται οι τελευταίοι, που σε τελική ανάλυση πληρώνονται, ενώ μας υποχρεώνουν να εκτελέσουμε εμείς όσα τους αναλογούν.
Εκτός από αυτό, έχουμε και το φόβο να καθίσουμε να ξαποστάσουμε γιατί κάποια στελέχη, που δρουν λες και είναι ΕΣΑτζήδες της Χούντας, πάνε και μας καρφώνουν στους προϊσταμένους μας μόλις μας δουν κάπου να κάτσουμε, με σκοπό την τιμωρία μας.
Μάλιστα αισθάνονται πολύ υπερήφανοι που λειτουργούν ως χαφιέδες και για το κατόρθωμα τους αυτό νομίζουν ότι κάτι έκαναν.
Επιχειρούν συνειδητά να διαστρεβλώσουν γεγονότα και καταστάσεις ώστε να μας επιβληθεί μεγάλη καμπάνα. Θέλουμε να τονίσουμε ότι όλοι είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε και όχι να κάνουμε δουλειές που δεν μας αναλογούν και πρέπει να τις κάνουν στελέχη που κοιτούν συνεχώς να λουφάρουν
Και ο σεβασμός προς εμάς τους φαντάρους είναι ένα δικαίωμα που δεν μας το στερεί κανένας.
Τι κάνει η διοίκηση;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ  
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos.blogspot.com

τηλ. επικ. 6932955437 

4 σχόλια:

  1. Δυστυχώς όσο ανεχόμαστε τους βολεμένους δημόσιους υπαλλήλους τα ίδια θα έχουμε. Άμεση περικοπή του μισθού τους και περισσότερες υπηρεσίες μέχρι να μάθουν να σέβονται τα χέρια που τους ταίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον ως σκοποί την άραξαν γιατί κουράστηκαν τα παιδάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΑ ΧΕΡΙΑ ΤΑΪΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΡΕ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑ?
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΛΕΤΕ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΙ. ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΑΣ -ΗΛΙΘΙΟΙ- ΜΕΙΝΑΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΟΔΗΓΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΨΩΦΟΛΟΓΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΑΡΧΙΗΛΙΘΙΟΙ. ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΙΣΕΙ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ. ΑΝΟΗΤΟΙ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ: ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περικοπές από την άμυνα να δεις που θα βρεθούν χρήματα για γιατρούς και ασθενοφόρα.

      Διαγραφή