Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Συρία: Τουρκικές δυνάμεις πολεμούν κοντά στο Χαλέπι

Ρωσικό κέντρο παρατήρησης της ειρηνευτικής διαδικασίας, σε σημερινή ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών στο Χαλέπι, ένοπλες δυνάμεις στις οποίες μετέχουν τούρκοι στρατιώτες έχουν εμφανισθεί στα βόρεια της πόλης!
Την ίδια στιγμή, περισσότεροι από 1.000 μαχητές ισλαμικών οργανώσεων της αντιπολίτευσης επιτίθενται κατά θέσεων του συριακού στρατού στα νοτιοδυτικά του Χαλεπίου.
Βομβαρδισμοί του Μετώπου αλ-Νούσρα στο Χαλέπι,
Περισσότεροι από 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 100 τραυματίστηκαν από βομβαρδισμούς που προγματοποίησαν αντάρτες του Μετώπου αλ-Νούσρα στο Χαλέπι, μεταδίδουν σήμερα τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, που επικαλούνται το το ρωσικό κέντρο επιτήρησης της ειρηνευτικής διαδικασίας στη Συρία.
“Καταγράφονται συνεχείς βομβαρδισμοί από εκτοξεύσεις ρουκετών, πυρά πυροβολικού, βλήματα όλμων και αντιαεροποτικά πυρά. Οι τρομοκράτες βομβάρδισαν αρκετές περιοχές στο Χαλέπι. Στις περιοχές αυτές, δεν υπήρχαν μόνο κυβερνητικές δυνάμεις, αλλά και Κούρδοι μαχητές, όπως επίσης και πολίτες,” μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο αξιωματούχο του ρωσικού κέντρου επιτήρησης της ειρηνευτικής διαδικασίας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου