Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Επίδομα παραμεθορίου τέλος;

Ανησυχία ότι δεν θα ξαναπάρουν επίδομα παραμεθορίου, το οποίο ήταν προσωπική δέσμευση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, εκφράζουν όλα τα στελέχη που υπηρετούν στις ακριτικές περιοχές, καθώς έχουν να δουν το "χρώμα του ...επιδόματος" πέντε μήνες.
Οι συζητήσεις είναι ιδιαίτερα έντονες στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ πολλοί στρατιωτικοί στρέφονται και στις Ενώσεις Στρατιωτικών, ζητώντας να πιέσουν τις αρμόδιες αρχές για λύση.
Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (ΕΣΠΕΗΠ) έκανε νέα επιστολή προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, υπενθυμίζοντας ότι δεν έχουν λάβει το επίδομα τεσσάρων συνολικά μηνών, κάτι που δημιουργεί ανησυχία. 
Στην επιστολή αναφέρουν:
Σας γνωρίζουμε ότι το σύνολο του προσωπικού που υπηρετεί στην παραμεθόριο δεν έχει λάβει την οικονομική αποζημίωση(ΗΕΕ) που λαμβάνει ως επίδομα παραμεθορίου των μηνών Μαρτίου-Απριλίου-Μαίου και Ιουνίου 2016. Η Ένωσή μας έχει γίνει δέκτης πολλών παραπόνων συναδέλφων που εκφράζουν την απογοήτευσή τους καθώς και την αγανάκτησή τους για το παραπάνω θέμα.To παραπάνω γεγονός δημιουργεί για άλλη μια φορά αισθήματα αδικίας για τους συναδέλφους διότι οι Ελληνες στρατιωτικοί είναι οι μόνοι που δεν λαμβάνουν το επίδομα παραμεθορίου.
Κύριε Υπουργέ η ́Ενωσή μας σας καλεί δείχνοντας έτσι και το ενδιαφέρον σας, να αποκαταστήσετε άμεσα την αδικία που σας αναφέραμε.

http://www.onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου