Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΝΑΖΙ με αρχηγό το Μπαρμπαρούση της Χρυσής Αυγής δέρνουν Σμηναγό της Πολεμικής Αεροπορίας και ο Παναγιώταρος απαιτεί την Απαγόρευση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Το πραγματικό ναζιστικό και τραμπούκικο πρόσωπο της αποκάλυψε για μια ακόμη φορά η ναζιστική δολοφονική συμμορία στέλνοντας στο Νοσοκομείο μετά από θρασύδειλη επίθεση έναν Σμηναγό της Πολεμικής Αεροπορίας και έναν Αστυφύλακα. Πρόκειται για ένα  επεισόδιο που αποδεικνύει ότι τις δολοφονικές τους μεθόδους οι Ναζί, αφού τις εφαρμόσουν συχνά με την κάλυψη του κράτους εναντίον των μεταναστών και των αγωνιστών των κοινωνικών κινημάτων, στην συνέχεια θα τις στρέψουν και εναντίον αυτών που θεωρούν προνομιακή τους απεύθυνση.  
Ποιος εξάλλου ξεχνά τη δολοφονία πριν από δύο χρόνια ντοπαρισμένων μπράβων για υπόθεση ναρκωτικών στην Καλαμάτα.
Να πως περιγράφει τη δολοφονική επίθεση το ρεπορτάζ:
"Επεισόδιο με ρόπαλα και σιδερογροθιές με έναν εκ των πρωταγωνιστών τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση, σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι στο χωριό Φυτείες Ξηρομέρου.

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν περίπου στις 3 τα ξημερώματα στο χωριό φυτείες της Αιτ/νιας.

Συγγενικό πρόσωπο του βουλευτή σύμφωνα με την αστυνομία διαπληκτίστηκε με τον αστυνομικό της άμεσης δράσης που είναι σε άδεια για την προτεραιότητα στον δρόμο.

Νωρίς το μεσημέρι κι ενώ ο αστυφύλακας που υπηρετεί στην Αττική βρίσκονταν σε καφέ του χωριού μαζί με τον αδελφό του, αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορία και δυο συγχωριανούς του, σταμάτησε αυτοκίνητο από το οποίο κατέβηκαν ο βουλευτής της ΧΑ, ο πατέρας του και ακόμη τρία άτομα.

Όπως καταγγέλλει ο αστυνομικός, αυτά τα άτομα τους επιτέθηκαν με σιδερογροθιές και ρόπαλα με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Εκεί τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αφού πήραν -εξιτήριο, πήγαν στην ασφάλεια Αγρινίου και κατέθεσαν μήνυση μετά από αυτό το βίαιο περιστατικό σε βάρος όλων των εμπλεκομένων, φυσικά και στον βουλευτή….

-Ήδη γίνονται αναζητήσεις για να εντοπιστούν και να συλληφθούν τα τέσσερα άτομα που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό στο όριο του αυτοφώρου, ενώ για τον βουλευτή θα πρέπει να γίνει άρση της ασυλίας του…."

Εμείς θυμίζουμε ότι στις αρχές Αυγούστου ο υπόδικος για τη δολοφονία του καλλιτέχνη και αγωνιστή Παύλου Φύσσα, βουλευτής Παναγιώταρος, υπέβαλε ερώτηση στον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο απαιτώντας να παρθούν μέτρα εναντίον του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ γιατί υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των φαντάρων.

Η ερώτηση του Παναγιώταρου ουσιαστικά επιδιώκει μεταξύ άλλων να καλύψει ανώτατο στρατιωτικό διοικητή στον Έβρο ο οποίος παρανόμησε παραβιάζοντας βάναυσα τις πάγιες διαταγές για την εκπαίδευση των άοπλων στρατιωτών με πρόσχημα το "Αξιόμαχο" των Ε.Δ.!.  

Μια πολεμοκάπηλη και εξαιρετικά επικίνδυνη μεθόδευση που έμεινε στα χαρτιά και δεν έγινε πράξη εξαιτίας των καταγγελιών των συναδέλφων φαντάρων και την παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Εμείς όμως δεν υπάρχουμε για να ασχολούμαστε με τους ΝΑΖΙ… Αυτούς τους έκρινε η Ιστορία και τους ξανάφερε στο προσκήνιο το αστικό κατεστημένο, συγκεκριμένοι ιεράρχες και τα ΜΜΕ για να εκτονώσουν και να στρέψουν εναντίον των μεταναστών την κοινωνική οργή που προκαλούν τα Μνημόνια και η αστική πολιτική.       
Εμείς συνεχίζουμε να παλεύουμε εναντίον του πολέμου, των επεμβάσεων του ΝΑΤΟ και του Ευρωστρατού, εναντίον της κυβέρνησης που μας εκμεταλλεύεται οικονομικά και εργασιακά, μετατρέποντας μας σε Αναλώσιμους των πολεμικών της τυχοδιωκτισμών και του Μεγαλοϊδεατισμού της αστικής τάξης που επιδιώκει την κυριαρχία στην Ανατολική Μεσόγειο.   
Και σε όλα αυτά οι ΝΑΖΙ λένε ΝΑΙ… Γιατί οι ΝΑΖΙ, όπως στο παρελθόν όπως και σήμερα είναι συχνά η εμπροσθοφυλακή του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, προκειμένου να επιβληθούν οι νέοι όροι εκμετάλλευσης και καταπίεσης του κόσμου της εργασίας που απαιτεί ο νέος γύρος καπιταλιστικής ανάπτυξης.
Εμείς απλώς τους λέμε:
ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΟΥΜΕ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

  

33 σχόλια:

  1. Αυτοί είναι οι εθνικιστές: Λένε πάντα ψέμματα. Το παίζουν υπέρ των ενόπλων δυνάμεων, αλλά αυτό που κάνουν είναι να χτυπάνε τους δημοκράτες πατριώτες αξιωματικούς για να έχουν την εξουσία οι αξιωματικοί που γλύφουν το ΝΑΤΟ και τους Αμερικάνους.

    Οι εθνικιστές θέλουν την Ελλάδα πιστό σκυλί της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι είναι πάντα τα εθνίκια. Τα παίρνουν από τους Αμερικάνους για να βαράνε τον κόσμο που δεν γουστάρει ΗΠΑ και ΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εθνικιστικα θρασιμια,που κανονικα ως λαος επρεπε να τους αντιμετωπισζουμε διαφορετικα!Οτι δεν εγινε στην ωρα τους ...αντε να το μαζεψεις!!Και μην ξεχνουμε....ξεκινα 5 Σεπτεμβριου η δικη της Χρυσης Αυγης!!Κοψτε φατσες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο λαός ξέρει. Στην ΧΑ δίνει 19 βουλευτές, σε σας δίνει 0,0001.

      Διαγραφή
    2. Σας έδινε 19 βουλευτές γιατί σας στήριξε το κράτος, σας πληρώνουν οι εφοπλιστές, σας προβάλλουν τα κανάλια της διαπλοκής. Γιατί ήσασταν και ήσαστε χρήσιμοι για να περάσουν τα μέτρα και τα μνημόνια, να γίνει η χώρα πολεμικό ορμητήριο. Γιατί είσαστε τμήμα του Ολοκληρωτισμού και σας ενισχύει το βαθύ ελληνικό κράτος. Αυτό είσαστε...

      Διαγραφή
    3. Και μετά ξύπνησες?

      Διαγραφή
  4. Ο Σακκάς και ο Σεϊσίδης έφαγαν στο άψε-σβήσε 3 χρόνια για απλή απείθια!

    Οι εθνικιστές που δολοφονούν Έλληνες και μετανάστες, που δέρνουν κόσμο (μέχρι και αξιωματικούς) κυκλοφορούν ελεύθεροι! Η αστυνομία ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ και καλά για να τους...συλλάβει!

    Θέλουμε και άλλη απόδειξη πως οι εθνικιστές είναι οι υπηρέτες των ελλήνων πλουσίων και των ΑμερικάνοΕυρωπαίων λεφτάδων; Θέλουμε και άλλη απόδειξη ότι ο όποιος "τσαμπουκάς" των εθνικιστών γίνεται κατόπιν συμφωνίας με Βαρδινογιάννη, Μπόμπολα, Μαρινάκη, Σόρος κλπ, κλπ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κυριοι καποιος μπορει να ειναι και δημοκρατης Αξκος αλλα να καταλαβαινει κιολας οτι το συμφερον της χωρας ειναι μεσα σστον προηγμενο κοσμο. Μεσα στο ΝΑΤΟ μεσα στην ΕΕ και σχεσεις φιλικες με τις ΗΠΑ.

    Δεν θα γινουμε βενεζουελα επειδη καποιοι αιθεροβανες ειναι στον κοσμο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή λοιπόν εσείς ζείτε στο δικό σας κόσμο, εκεί που 65 Ανώτατοι στρατιωτικοί και αρχηγοί επιτελείων έλεγαν "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ", πρέπει να αποδεχτείτε τη μείωση των μισθών-συντάξεων και να έρθετε να ζήσετε με 300 ευρώ, με 6 μήνες καθυστέρηση όπως οι ιδιωτικοί υπάλληλοι.
    Αλλιώς είσαστε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και πολυ καλα κανανε οι στρατηγοι και ειπαν μενουμε ευρωπη.

      τι νομιζεις δηλαδη οτι αν βγαιναμε απο το ευρω και την ΕΕ ξαφνικα θα πλουτιζαμε; η μηπως θα σταματουσανε τα προβληματα μας; Μαλλον θα πολλαπλασιαζονταν.

      Αυτος των οποιων σεβονταν οι ισχυροι του κοσμου; Ο επαναστατης οταν χρειαζοταν αλλα και ο ευελικτος οταν το εθνικο συμφερον το απαιτουσε, Αυτος που τα εβαλε με βασιλιαδες και οταν εκρινε οτι η στιγμη ειναι καταλληλη αγνοησε τις Δγες των Μεγαλων δυναμεων αλλα οταν χρειαοταν και το εθνικο συμφερον το απαιτουσε ηταν υπακουος στα κελευσματα των Μεγαλων δυναμεων, Αυτος που δημιουργησε την Ελλαδα των 2 ηπειρων και των 5 θαλασσων ξερεις τι ελεγε;

      Η σωφρονηση, η συνεση, η επαφη με την πραγματικοτητα ειναι ο θεος των λαων.

      για να μην περνουν 300 ευρω συνταξη που πραγματι ειναι ελαχιστα θα επρεπε οταν ηταν νεοι και ψηφιζαν απατεωνες και κλεφτες να ψηφιζαν με αλλα κριτηρια, και τωρα δεν πρεπει να πιστευουν παραμυθια της χαλιμας. Για να αυξηθουν οι συνταξεις και οι μισθοι πρεπειι να παραχθει πλουτος και αρα πρεπει οι επενδυσεις να ευνοουνται και οχι να διωκονται

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΙς ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΊΠΑΜΕ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΣ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ Ή ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟ;

      Διαγραφή
    3. κλαιγονται γιατι και αυτοι οπως και ο καθε ελληνας δεν θελουν να μειωθει ο μισθος τους. Εχουν παιδια που σπουδαζουν, υποχρεωσεις, ισως λογω των μεταθεσεων η γυναικα τους να μην δουλευει,η να συντηρουν 2 σπιτια , εχουν δανεια κτλ.

      το θεμα εινααι να σταματησουν οι σπαταλες και η κακοδιοικηση και να ληφθουν μετρα για να παραχθει πλουτος.Και φυσικα να μοιρασθει οσο γινεται πιο δικαια, οσο αυτο ειναι εφικτο διοτι δεν ζουμε σε κοσμο αγγελων και διοτι η παγκοσμιαα ταση ειναι υπερ της ααυξησης των κοινωνικων ανισοτητων και αυτο η μικρη ελλαδα δεν μπορει ν αατο αλλαξει. θελει δεν θελει.Μπορουμε ομως με καλη διαχειριση των οικονομικων του κρατους και λαμβανοτας αναγκαια μετρα να μετριασουμε οσο ειναι εφικτο περισσοτερο τις κακες συνεπειες τις παγκοσμμιοποιησης και του ακρατου καπιταλισμου.

      Διαγραφή
    4. ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ -ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΕΥΠ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ- ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗς ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΜΟΝΙΑ.

      Διαγραφή
  7. Βρε τι παραφιλολογια ειναι αυτη; Δηλαδη ,μην χανουμε και το νοημα! Εδω λεμε,ακομα και με εκκρεμεις καταδικες στο κεφαλι τους,κυκλοφορουν ανετως και χτυπουν κοσμο!! Και δεν τρεχει και μια!! Δηλαδη υπαρχουν ανθρωποι απο τον λαο που αισθανονται δικαιωμενοι με αυτο το χαλι; Εδω λεμε,παμε για δικη της οργανωσης αυτης......τι μου λετε τωρα για μισθους και συνταξεις!!Τι σοι αναλογια ειναι αυτη; Εδω λεμε οτι σκοτωνουν κοσμο.......και κυκλοφορουν ελευθεροι και ανετοι!! Μηπως δεν καταλαβαινουμε που θα παει το παραμυθι,και θα πεφτουμε απο τα συννεφα παλιν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πού τις βρίκες τις εκκρεμείς καταδίκες; Βγήκε καμιά απόφαση και δεν το ξέρουμε; Ποιόν κόσμο σκοτώνουν ;Με τέτοιες βλακώδεις κατηγορίες ή ΧΑ θα πάει 20 τα 100 . Δεν το καταλαβαίνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αποδεδειγμένα οι εθνικιστές χρυσαυγίτες σκοτώνουν έλληνες φτωχούς και μετανάστες εργαζόμενους. Και κυκλοφορούν ελεύθεροι. Γιατί; Διότι οι έλληνες πλούσιοι θέλουν οι εθνικιστές να σκοτώνουν, να τσαμπουκαλεύονται. Για να κυβερνάνε πάντα οι πλούσιοι, έλληνες και ξένοι.

      Διαγραφή
    2. Εισβολή φασιστοειδών σε σπίτι μεταναστών μετά την μήνυση που κατέθεσαν για ρατσιστική επίθεση
      http://diktiospartakos.blogspot.gr/2016/08/blog-post_291.html

      Διαγραφή
  9. Εγώ δεν είδα χρυσαυγίτες να καίνε και να καταστρέφουν τις περιουσίες του κόσμου. Αντίθετα είδα αριστερούς να το κάνουν αυτό με την ανοχή της αστυνομίας καθώς και να καίνε ανθρώπους όπως στην ΜΑΡΦΙΝ. Όλες οι δολοφονίες γίνανε από αριστερές τρομοκρατικές οργανώσεις. Δεν είδα καμιά δολοφονία από την οργάνωση που λέγεται ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατί λές ψέμματα;

      α. Οι χρυσαυγίτες σκοτώνουν έλληνες φτωχούς και μετανάστες, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ. Καίνε σπίτια, κλέβουν, πουλάνε προστασία σε μαγαζιά κλπ.

      β. Οι αριστεροί πότε κατέστρεψαν περιουσίες του απλού κοσμάκη; Την Μαρφίν την έκαψαν αριστεροί; ΠΟΙΟΙ; Γιατί γράφεις ψέμματα και κάνεις πλύση εγκεφάλου;

      Διαγραφή
  10. Ψέματα δεν λέω ποτέ, η τουλάχιστον εν γνώσει μου,Την Μακεδονία την έκαψαν αριστεροί. Έγινε αν θυμάμαι καλά και σχετική δίκη. Όσον αφορά το κάψιμο των περιουσιών του κόσμου, κάθε λίγο και λιγάκι αναρχικοί καταστρέφουν τα πάντα. Δεν είδα χρυσαυγίτες να κάνουν το ίδιο. Εσύ είδες? Αν ναι να μας το πεις. Όχι τσιτάτα αλλά γεγονότα. Γιατί με τα τσιτάτα ο κόσμος σας βαρέθηκε και θα πάει την ΧΑ στα ύψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την Μαρφιν εννοούσα όχι την Μακεδονία

      Διαγραφή
    2. Μόνο η Τράπεζα Μαρφίν καταδικάστηκε στη δίκη. Και αυτό, διότι Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ ΤΙς ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ! Και η έξοδος κινδύνου ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ!

      Οι εμπρηστές της τράπεζας, δεν βρέθηκαν. Και μάλλον το πιο πιθανό είναι, πως το έκαναν παρακρατικοί ασφαλιτάκια.

      Αυτή είναι η αλήθεια.

      Ομως δεκάδες μετανάστες ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. Όπως αποδεδειγμένα, δολοφονήθηκε ο Ελληνας Παύλος Φύσσας από εθνικιστές.

      Και είναι επίσης αποδεδειγμένο πως οι εθνικιστές τα παίρνουν από εφοπλιστές (βλ. Μαρινάκης κλπ) και ψηφίζουν στην Βουλή υπέρ των πλουσίων!

      Επίσης είναι αποδεδειγμένο πως οι εθνικιστές κάνουν εμπόριο πρέζας, πουλάνε μπραβιλίκια, κάνουν εμπόριο γυναικών κλπ!

      Κατακάθια εθνικιστές, δούλοι των πλουσίων!

      Διαγραφή
  11. Λες για τις ευθύνες του Τραπεζίτη; Για τις οποίες καταδικάστηκε αφού είχε κλειδώσει μέσα τον Κόσμο.
    Οι μόνοι που προσπάθησαν να σώσουν τους υπαλλήλους ήταν οι διαδηλωτές. Τα ΜΑΤ των Χρυσαυγιτών τους έριχναν δακρυγόνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο τραπεζίτης σαφώς και έχει τεράστιο μερίδιο ευθυνών. Αυτά τα αληταρια που έριχναν τις μολότοφ, δεν έχουν ευθύνες? Δεν έκαψαν αθώα θύματα? Τόσο τυφλός είσαι? Κρίμα, και απ ότι φαίνεται είσαι και νέος. Θα έπρεπε να μην φοράς παρωπίδες και να αποδόσεις τις ευθύνες εκεί που υπάρχουν και όχι να προσπαθείς να βγάλεις λάδι στιγνούς δολοφόνους. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΑΜΑΣΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΈΤΡΕΞΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ. ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΥΣΦΥΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

      Διαγραφή
  13. Ευτυχώς δεν μένω στην Αθήνα. Πάντως σου λέω πως αν κάποιος για δικούς του λόγους έκαιγε το αυτοκίνητο μου η το τρακτέρ μου που μου βγήκε η ψυχή στα χωράφια από 12 χρονών, και για 15 χρόνια, να αποκτήσω για να κάνω την ζωή μου καλύτερη, θα μπουμπούνιζε η καραμπίνα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα βουτούν ο Τσίπρας και ο Καμμένος, οι τράπεζες και η Ε.Ε. αλλά κάνεις ΜΟΚΟ!

      Διαγραφή
  14. Το πηγάδι της βλακείας σας χρυσαυγιτες είναι απυθμενο. Δεν έγινε δική που να αποδυκνυει ότι την μαρφιν την έκαψαν αριστεροί λέμε. Ή μονη δίκη ήταν αυτή που καταδικάστηκε ή τράπεζα. Οι χρυσαυγιτες είναι τραμπούκοι δολοφόνοι στην υπηρεσία των εφοπλιστών και τον αφεντικών. Τα γεγονότα είναι αμέτρητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι εθνικιστές κάνουν πλύση εγκεφάλου λέγοντας συνεχώς ψέμματα, μπας και πείσουν κανέναν. Η αλήθεια όμως είναι εντελώς άλλη:

    1. Μόνο η Τράπεζα Μαρφίν καταδικάστηκε στη δίκη. Και αυτό, διότι Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ ΤΙς ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ! Και η έξοδος κινδύνου ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ!

    Οι εμπρηστές της τράπεζας, δεν βρέθηκαν. Και μάλλον το πιο πιθανό είναι, πως το έκαναν παρακρατικοί ασφαλιτάκια.

    2. Δεκάδες μετανάστες ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. Όπως αποδεδειγμένα, δολοφονήθηκε ο Ελληνας Παύλος Φύσσας από εθνικιστές.

    3. Είναι επίσης αποδεδειγμένο πως οι εθνικιστές τα παίρνουν από εφοπλιστές (βλ. Μαρινάκης κλπ) και ψηφίζουν στην Βουλή υπέρ των πλουσίων!

    4. Τέλος, είναι αποδεδειγμένο πως οι εθνικιστές κάνουν εμπόριο πρέζας, πουλάνε μπραβιλίκια, κάνουν εμπόριο γυναικών κλπ!

    Κατακάθια εθνικιστές, δούλοι των πλουσίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή