Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Μπράβο ΥΕΘΑ Π.Καμμένο: επίσκεψη των ΝΑΖΙ Χρυσαυγιτών σε φυλάκια της ελληνοαλβανικής μεθορίου

Αυτός είναι ο ΝΑΖΙ Χρήστος Παππάς που κάνει περιοδεία στα Στρατιωτικά Φυλάκια...

Πιάνουν τόπο οι δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Παρασκευόπουλου για τα δήθεν βήματα εκδημοκρατισμού των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής.

Μετά λοιπόν τα ταξίδια στα ακριτικά νησιά Κασιδιάρη-Καμμένου -Βίτσα και την προσπάθεια ενσωμάτωσης των ΝΑΖΙ στο επίσημο αστικό πολιτικό σκηνικό, ώστε να δράσουν ως εφεδρεία σε μελλοντικές πολιτικές εξελίξεις.

Οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής βρίσκουν την ευκαιρία που απλόχερα τους δίνεται από το σύστημα εξουσίας, βγαίνουν από την πολιτική περιθωριοποίηση που τους είχε θέσει η Δίκη τους για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα για να επεκτείνουν τη σιχαμερή δράση τους μέχρι τα ελληνοαλβανικά σύνορα και στον Στρατό.

Έτσι λοιπόν ένα Ναζιστικό κόμμα που ποτέ δεν έκρυψε την Αλυτρωτική και μισαλλόδοξη ατζέντα του, δημόσια προπαγανδίζει τον Επεκτατισμό και την στρατιωτική κατάληψη του μισού Αλβανικού κράτους και περιγράφει με ρατσιστικούς-εθνικιστικούς όρους τις σχέσεις με όλους τους γειτονικούς λαούς.
Τρέχει στο δρόμο που του άνοιξαν ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος και ο Βίτσας, η άθλια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να διαδώσει τις εμετικές αντιλήψεις του. 
Επίσκεψη στα Ελληνοαλβανικά σύνορα πραγματοποίησε την Τετάρτη 21/12, ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, συνοδευόμενος από τους Αναγνώστου και Μπαρτζώκα. 
Στο πλαίσιο αυτό επισκέφθηκε την μονή Μολυβδοσκεπάστου και στρατιωτικά φυλάκια, απ' όπου και το φωτογραφικό υλικό.
Για εμάς το θέμα είναι απλό και οι εξελίξεις εξίσου δραματικές. Το σύστημα εξουσίας και η αστική τάξη δείχνει αποφασισμένη να εμπλέξει τον λαό μας σε οδυνηρές πολεμικές περιπέτειες προκειμένου να ικανοποιήσει τους Μεγαλοϊδεατικούς της στόχους σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, ερχόμενη σε σύγκρουση με όποιον αντιστρατεύεται τις βλέψεις της για ΑΟΖ-ενεργειακά κοιτάσματα-έλεγχο πηγών και δρόμων ενέργειας-εμπορίου από την Αδριατική και το Ιόνιο Πέλαγος μέχρι τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.
Καλούμε τους φαντάρους να γυρίσουν την πλάτη στο φασισμό και τον Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό που για μια ακόμη φορά του απλώνει το χέρι.
Καλούμε τους εργαζόμενους και την νεολαία σε μια μεγάλη προσπάθεια αναδιοργάνωσης του Αντιπολεμικού Κινήματος, με βαθιά και ουσιαστικά εργατικά διεθνιστικά και αντικαπιταλιστικά χαρακτηριστικά.
Να απαντήσουμε στους τρομοκρατικούς τους πολέμους εντός-εκτός συνόρων και τα απάνθρωπα μέτρα κατά των προσφύγων, στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις τους και στους πολεμικούς τους τυχοδιωκτισμούς
 «ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ» 
 Η καπιταλιστική βαρβαρότητα επιβάλει κοινό μέλλον εξαθλίωσης ανεξάρτητα από εθνικότητα, φυλή και θρησκεία.
Ο επόμενος λαϊκός ξεσηκωμός θα βρει τους καταπιεσμένους ενωμένους ή τον ένα ενάντια στον άλλον.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ 
ΔΕΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ HOT-SPOT & ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ 
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΕΛΛΗΛΕΣ-ΤΟΥΡΚΟΙ-ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου