Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

2 Χρόνια χρειάστηκε ο Καμμένος για να αποφασίσει να ερευνήσει το Σκάνδαλο στον Στρατό!

Τις τελευταίες μέρες συνεχώς αναδεικνύεται η τεράστια μπόχα του ελληνικού στρατού.
Τεράστια σκάνδαλα στα οποία εμπλέκονται επιχειρηματίες, ανώτατοι στρατιωτικοί.
Έτσι λοιπό φαίνεται ότι οι πολεμικές προμήθειες δεν αποτέλεσαν μόνο με τα πανάκριβα συμβόλαια και τις μίζες βασική αιτία για την Χρεωκοπία.
Αλλά το διεφθαρμένο σύστημα δούλεψε κανονικά τα πρόσφατα μνημονιακά χρόνια. 
Και με κυβέρνηση ΠΑΣΚ-ΝΔ και υπουργούς Αμυνας τους Αβραμόπουλο-Παναγιωτόπουλο, αλλά και επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με επικεφαλής τους Καμμάνο-Βίτσα- Ήσυχο.
Κανένας δεν κατάλαβε κάτι... κανένας δεν έκανε τίποτε...
Α, έκαναν κάτι όλοι αυτοί.
Ιδιωτιοκοποίησαν τα ΚΨΜ γιατί λέει οι τίμιοι και αγαθοί επιχειρηματίες θα μας σώσουν από το πολύ κράτος.
Επίσης, έκοψαν τις καταστάσεις επιβίβασης - τα εισιτήρια για όσους υπηρετούν στην παραμεθίριο και κατήργησαν το δεύτερο ζευγάρι αρβύλες και μας έβαλαν να το αροράζουμε...
Πολιτικοί-στρατιωτικοί-επιχειρηματίες κλέβουν όπως μπορούν, αλλά περικοπές θα κάνουν στους φαντάρους.
Τώρα λέει θα δώσουν κάτι χαρτιά κοροιδία-Ηθική Αμοιβή ("Συγχαρητήρια") διότι, «ενώ υπηρετούν σε εξαιρετικά δυσμενείς φρουρές ζήτησαν να παραμείνουν στις Μονάδες τους μέχρι το πέρας της θητείας τους...
Από την άλλη μεριά διαβάζουμε στο δημοσίευμα:

Ερευνα στο στράτευμα για το... ροκάνισμα προμηθειών ειδών ένδυσης και υπόδησης
Την πρόθεση του Ελληνικού Στρατού να διενεργήσει έρευνα με βάση τα στοιχεία που αποκάλυψε η «Εφ.Συν.» για τη δράση κυκλώματος υψηλόβαθμων στελεχών και εταιρειών που λυμαίνεται τις κρατικές προμήθειες ειδών ένδυσης και υπόδησης στον Στρατό Ξηράς γνωστοποίησαν χθες πηγές του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμυνας.
Εχουν ήδη ξεκινήσει οι σχετικές διαδικασίες, ενώ δεν είναι σαφές αν στην έρευνα θα εμπλακούν και οι εισαγγελικές αρχές.
Η αποκάλυψη της «Εφ.Συν.» θα απασχολήσει και το Κοινοβούλιο έπειτα από ερώτηση της Ενωσης Κεντρώων προς τον υπουργό Αμυνας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία και τις καταγγελίες που έχει στη διάθεσή της η «Εφ.Συν.», στο κύκλωμα φέρεται να συμμετέχουν εν ενεργεία και απόστρατοι αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού και πολλές από τις εταιρείες που «χτυπούν» τους διαγωνισμούς προμηθειών.
Μέσα από υπερκοστολογήσεις προϊόντων και έλεγχο των προδιαγραφών, καταγγέλλεται ότι το κύκλωμα έχει καταφέρει να απομυζά πάνω από 15-20 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο από ένα σύνολο προμηθειών αξίας 45 εκατ. ευρώ ετησίως.
Φέρεται επίσης να έχει απλώσει τα πλοκάμια του σε όλες τις κρίσιμες υπηρεσίες του στρατού που εμπλέκονται με τις προμήθειες υλικού και συγκεκριμένα μεταξύ άλλων στην αρμόδια Διεύθυνση Υλικού Πολέμου του ΓΕΣ, στο αρμόδιο τμήμα σύνταξης των τεχνικών προδιαγραφών (ΓΕΣ/ΔΥΠ), στο Χημείο του Στρατού, στη Διεύθυνση Προμηθειών της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ/ΔΠΜ), στη Διεύθυνση Υποστήριξης του ΓΕΣ (ΓΕΣ/ΔΥΠΟΣΤΗ), στο υπουργείο Ανάπτυξης, καθώς και στη διοίκηση μονάδων στις οποίες ανατίθεται η υλοποίηση των διαγωνισμών.
Αναρωτιόμαστε τι σημαίνει Την πρόθεση του Ελληνικού Στρατού να διενεργήσει έρευνα ...

Να θυμίσουμε μόνο την εξαιρετική ταχύτητα με την οποία η εθνικιστική ακροδεξιά πολιτική ηγεσία του Πενταγώνου έριξε 100 μέρες φυλακή στους φαντάρους και τους έσυρε στα Στρατοδικεία.

Ή το κουκούλωσε τη βρώμικη υπόθεση με τα μαιμού πτυχία των στρατιωτικών που υπηρετούσαν σε βυσματικές χρησοφόρες θέσεις στο εξωτερικό...
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΕΙ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ...
Απαιτούμε όλο το κόστος της στρατιωτικής θητείας να το αναλάβει ο Στρατός.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου