Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΕΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ

ΤΙ ΓΙΑ 5η ΦΑΛΑΓΓΑ ΜΙΛΗΣΑΝ
ΤΙ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΑΝ
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΕΠΟΧΕΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ 1967
ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΛ ΚΑΙ Ο ΥΕΘΑ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ
Θείος Αλβανού στρατιώτη για τη selfie: ΜΜΕ και πολιτικοί κατέστρεψαν τα παιδιά και μας τρομοκράτησαν.
Συγγενής των στρατιωτών αλβανικής καταγωγής που έβγαλαν την επίμαχη selfie με το σύμβολο της μεγάλης Αλβανίας υπερασπίζεται τους νεαρούς, κάνει λόγο για μία αθώα φωτογραφία και επιρρίπτει ευθύνες στα ΜΜΕ και τους πολιτικούς.
Συγκεκριμένα ο θείος ενός εκ των στρατιωτών δήλωσε:
«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα παιδιά είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Λυπάμαι πάρα πολύ που δόθηκε τόσο μεγάλη έκταση από τον τύπο και τους πολιτικούς γιατί καταστρέψανε παιδιά, γονείς, οικογένειες, τρομοκράτησαν κόσμο. Ανάμεσα στους τρομοκρατημένους είμαι και εγώ. Δεν έπρεπε για μια αθώα selfie να δοθεί τέτοια δημοσιότητα. Λυπάμαι πάρα πολύ».

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΦΑΝΤΑΡΟΥ
Ο ένας από τους 7 νεοσύλλεκτους στρατιώτες της επίμαχης φωτογραφίας με τον αλβανικό αετό μίλησε για την εικόνα που άναψε φωτιές και έκανε το γύρο του διαδικτύου. Ο νεαρός, 23 ετών... ο οποίος διαμένει στην Κυψέλη, γεννήθηκε στην Αλβανία και ήρθε στην Ελλάδα σε πολύ μικρή ηλικία. Ζήτησε να μιλήσει με αλλοιωμένη φωνή για ευνόητους λόγους. Η εξήγηση για την πράξη του ιδίου και των άλλων επτά νεοσυλλέκτων ήταν πως επρόκειτο για απλή πλάκα. Ο νεοσύλλεκτος αρνείται κατηγορηματικά στις δηλώσεις του στο Star, ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι έχουν οποιαδήποτε σχέση με αλβανικούς εθνικιστικούς κύκλους και προσθέτει πως δεν τους παρακίνησε κανείς για την πράξη τους.

Από έρευνα που ακολούθησε, δεν προέκυψε κανένα στοιχείο που να τους συνδέει με τον πυρήνα των ακροδεξιών Αλβανών στη χώρα μας. 
Οι 2 από τους 8 νεοσυλλέκτους έχουν ήδη πάρει αναβολή. Οι υπόλοιποι 6 είναι στη διαδικασία των γιατρών στο 401, ώστε, επίσης, να πάρουν αναβολή. Και οι 8 επρόκειτο να ορκιστούν στις 10 Φεβρουαρίου. Η ποινή για τους φαντάρους είναι 60 μέρες φυλάκιση και 100 μέρες φυλάκιση για τον νεοσύλλεκτο που τράβηξε την φωτογραφία και την ανέβασε στο διαδίκτυο.


O Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, λαμβάνοντας υπόψη το πόρισμα της ΕΔΕ που διενεργήθηκε αναφορικά με την εμφάνιση φωτογραφίας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες, που εμφανίζει στρατιώτες να σχηματίζουν με τα χέρια τους χαρακτηριστική απεικόνιση της Αλβανικής σημαίας, επέβαλλε σε αυτούς πειθαρχικές ποινές, εξαντλώντας την πειθαρχική του δικαιοδοσία. Συνολικά οι υπαίτιοι στρατιώτες "χρεώθηκαν" 60 μέρες φυλακή εκ των οποίων οι 50 μέρες είναι από τον Α/ΓΕΣ και οι 10 από τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο.
Η απόφαση αυτή του Αρχηγού ΓΕΣ, έχει ήδη υποβληθεί στο ΓΕΕΘΑ και στο ΥΠΕΘΑ, όπου ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος αποφάσισε να επαυξήσει τις ανωτέρω ποινές, στο ανώτατο όριο της πειθαρχικής του δικαιοδοσίας. Η πλήρης διερεύνηση της υποθέσεως συνεχίζεται. Πηγή: Τηλεόραση Star
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΝΑΖΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΟ ΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΙΞΑΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΑΝ.
ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΒΑΡΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ ΕΠΙΚ 6932955437

diktiospartakos.blospot.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου