Slider

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ

Άραγε θυμάται κανείς τις κυβερνητικές δεσμεύσεις των Τσίπρα-Καμμένου-Κοτζιά για την πολυεπίπεδη πολιτική που θα ακολουθούσαν και τα ανοίγματα στην Ρωσία;
Γιατί γρήγορα ήρθε η επιβολή των ευρωπαικών κυρώσεων και η πλήρη ταύτιση του Κοτζιά.
Γιατί δύο Έλληνες πιλότοι έχασαν την ζωή τους σε νατοική άσκηση στην Ισπανία με σενάριο την επίθεση του ΝΑΤΟ στην Ρωσία.
Γιατί γρήγορα ήρθε ο εκσυγχρονισμός των ανθυποβρυχιακών αμερικανικών αεροσκαφών ORION κατάλληλα και απαραίτητα για τον έλεγχο της Ανατολικής Μεσογείου και την καταδίωξη των ρωσικών υποβρυχίων.
Γιατί γρήγορα ήρθε η αναβάθμιση της χρήσης των βάσεων για τις αμερικανικές-νατοικές επιχειρήσεις σε Αφρική-Μέση Ανατολή όπου κλιμακώνεται ο ανταγωνισμός με την Ρωία.
Γιατί γρήγορα ήρθαν οι Σύνοδοι του ΝΑΤΟ που αντιμετωπίζουν την Ρωσία ως εχθρό και λαμβάνουν σχετικές αποφάσεις.
ήρθε λοιπόν η ώρα αυτές οι αποφάσεις να εφαρμοστούν και οι Τσίπρας-Καμμένος-Κοτζιάς δηλώνουν παρόν!
Πέρα λοιπόν από τις εθνικιστικές κραυγές του Πάνου Καμμένου υπάρχει ένας ΑΚΗΡΥΚΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας. 
Και σε αυτόν λαμβάνει κανονικά μέρος η ελληνική κυβέρνηση.  

Στο πλαίσιο της επιχείρησης «Atlantic Resolve» 8 μεταφορικά ελικόπτερα τύπου UH-60 Black Hawk και περισσότερα από 70 κιβώτια με υλικά, ξεφορτώθηκαν χθες στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. 


Τα ελικόπτερα ανήκουν στην 10η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού των ΗΠΑ (10th Combat Aviation Brigade) με έδρα το Ft. Drum στη Νέα Υόρκη, και αναπτύσσονται στα Βαλκάνια για υποστήριξη επιχειρήσεων στο πλαίσιο της επιχείρησης «Atlantic Resolve». 

Πρόκειται για την πρώτη πλήρη ολοκληρωμένη δύναμη Αεροπορίας Στρατού των ΗΠΑ που εντάσσεται στην συγκεκριμένη επιχείρηση η οποία έχει σκοπό την αποτροπή μιας ενδεχόμενης ρωσικής επίθεσης και τη διασφάλιση των ανατολικοευρωπαϊκών μελών του ΝΑΤΟ καθώς επίσης και τις χώρες της Βαλτικής.


Τα 8 ελικόπτερα του Αμερικανικού Στρατού, ξεφορτώθηκαν και συναρμολογήθηκαν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ενώ παρών ήταν και ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα Geoffrey Pyatt. 
Μάλιστα ο Αμερικανός Πρέσβης ανέφερε σε tweet ανέφερε πως στην διαδικασία βοήθησε και ο Ελληνικός Στρατός, o οποίος παρείχε Διοικητική Μέριμνα σε ότι αφορά τον ανεφοδιασμό των ελικοπτέρων με καύσιμα προκειμένου να μεταβούν στην περιοχή ευθύνης τους.

Σύμφωνα με πηγές του Αμερικανικού Στρατού, συνολικά 2,200 άνδρες έχουν ανεπτύχθη για περίοδο 9 μηνών από το Φεβρουάριο έως και το Νοέμβριο του 2017 στην Αν. Ευρώπη. Μεταξύ άλλων η δύναμη περιλαμβάνει 66 ελικόπτερα εκ των οποίων 12 είναι CH-47 Chinook, 38 είναι UH-60 Black Hawk, 12 είναι HH-60 Black Hawk έκδοση εκκένωσης απωλειών (MEDEVAC) καθώς και 24 επιθετικά ελικόπτερα AH-64D Longbow Apache
Η πλειοψηφία των μέσων και του προσωπικού θα επιχειρεί από βάση διοίκησης στο Illesheim στη Γερμανία Germany. Επιπλέον 
• 5 UH-60 και 50 άνδρες θα επιχειρούν από την αεροπορική βάση Lielvarde, στην Λετονία 
• 5 UH-60 και 50 άνδρες θα επιχειρούν από την αεροπορική βάση Mihail Kogainiceanu, στη Ρουμανία 
• Απροσδιόριστη δύναμη θα επιχειρεί στην Πολωνία.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης Atlantic Resolve το προσωπικό και τα ελικόπτερα της Ταξιαρχίας θα πετάξουν σε αποστολές υποστήριξης, τακτικών μεταφορών, αεροδιακομηδών και σε εκπαιδευτικές πτήσεις στους τομείς ευθύνης τους προκειμένου να βελτιώσουν την ικανότητα τους να διεξάγουν επιχειρήσεις από κοινού με Ευρωπαίους συμμάχους. 
Η άφιξη στο ευρωπαϊκό θέατρο επιχειρήσεων έγινε με ξεφόρτωση κύριου υλικού και ιπτάμενων μέσων από τα λιμάνια Bremerhaven (Γερμανία), Antwerp (Βέλγιο) και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα.
Εμείς καλούμε τους φαντάρους και μόνιμο προσωπικό να ΑΡΝΗΘΟΥΝ να προσφέρουν οποιαδήποτε υπηρεσία στο ΝΑΤΟ.
Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου και να αποχωρήσει η Ελλάδα από Ε.Ε-ΝΑΤΟ
Είναι βαρύς ο φόρτος του χρήματος [2,8 του ΑΕΠ για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ] και του αίματος στις βάρβαρες ιμπεριαλιστικές εκστρατείες.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου