Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Άφησαν την Τήλο με έναν φαντάρο ανειδίκευτο γιατρό!


Αυτή είναι η πολιτική των Μνημονιακών κυβερνήσεων. Αυτοί που έταξαν να σχίσουν τα Μνημόνια, Τσίπρας και Καμμένος, ψηφίζουν νέα και σχίζουν τους φαντάρους ώστε με τη Δωρεάν Εργασία μας να καλύψουν τα κενά που προκαλούν με τις αντεργατικές επιλογές τους, πουλώντας τελικά κοινωνική ευαισθησία.

Με τον ιδρώτα λοιπόν των φαντάρων ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος και ηγέτης των ακροδεξιών ΑΝΕΛ κάνει δημόσιες σχέσεις και ψηφοθηρία!

Περιφρονώντας συστηματικά τους κατοίκους των ακριτικών περιοχών. Ασπιρίνη στην μόνιμη ασθένεια της έλλειψης γιατρών αποτελεί η τοποθέτηση οπλίτη γιατρού στην Τήλο, μετά από εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Να τι σημαίνουν οι αντιλαϊκές πολιτικές τους:



Το Σύστημα Υγείας των Πολάκη-Τσίπρα-Καμμένου καλεί φαντάρους γιατρούς να καλύψουν τα τεράστια κενά!
Όπου η ένταση της Στρατιωτικοποίησης της Πολιτικής ζωής συγχρονίζεται με την χρήση του Στρατού για να καλύψουν πάμφθηνα ή δωρεάν θέσεις εργασίας.
Το Υπουργείο Άμυνας προπαγανδίζει τον κοινωνικό ρόλο του Στρατού και μετατρέπει σε ΕΚΑΒ πολεμικά αεροσκάφη και ελικόπτερα προκείμενου να καλύψουν τις τεράστιες ανάγκες υγείας των κατοίκων της παραμεθορίου αφού η μνημονιακή πολιτική ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έκλεισε νοσοκομεία και κέντρα υγείας, ελαχιστοποίησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ οι φαντάροι καλούνται να καλύψουν με το «ΑΓΡΟΤΙΚΟ» τους θέσεις που για οικονομικούς λόγους αδυνατούν οι καλυφθούν από πολίτες γιατρούς! 
Αφαιρώντας δηλαδή προσωπικό από τις στρατιωτικές μονάδες στις οποίες σημειώνονται ακόμη και θάνατοι στρατευμένων από την αδιαφορία και τις τραγικές ελλείψεις του Υγειονομικού! 
Σύμφωνα με καταγγελίες του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου (ΙΣΡ),που επικαλείται, το νησί της Τήλου, μετά την αποχώρηση της αγροτικής ιατρού, έχει μείνει χωρίς αντικαταστάτη αλλά με έναν οπλίτη φαντάρο, πρόσφατα απόφοιτο Ιατρικής Σχολής, ο οποίος καλύπτει μεν υγειονομικά τους κατοίκους αλλά ωστόσο δεν έχει δικαίωμα συνταγογράφησης…
Για άλλη μια φορά, αναφέρει ο βουλευτής σε ερώτηση του στην Βουλή γίνεται αντιληπτή η αδιαφορία της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για τα νησιά μας και μάλιστα σε έναν τόσο σημαντικό τομέα, αφήνοντας την υγεία μικρών παιδιών, εγκύων, ηλικιωμένων, προσφύγων αλλά και γενικότερα όλων των κατοίκων του νησιού στη «μοίρα» τους.
Και ερωτά το υπουργείο Υγείας : 
Έχει προκηρυχθεί η θέση ιατρού για το Κέντρο Υγείας Τήλου και με ποια αποτελέσματα; 
Πότε προτίθεστε να καλύψετε την σημαντική αυτή έλλειψη, αποσπώντας προσωρινά έναν ιατρό στο Κέντρο Υγείας της Τήλου; 
Γιατί δε δημιουργείτε ισχυρά οικονομικά, κοινωνικά και επιστημονικά κίνητρα με σκοπό την προσέλκυση ιατρών αλλά και την κάλυψη των εκατοντάδων κενών θέσεων στα Κέντρα Υγείας των νησιών της Ελλάδας; 
Με αφορμή την έλλειψη ιατρού στην Τήλο, σε πόσα άλλα ακριτικά νησιά υπάρχουν τέτοιου είδους κενά, με αποτέλεσμα η υγειονομική κάλυψη των κατοίκων να μην καλύπτεται από ιατρούς του Υπουργείο Υγείας;
Απαιτούμε αύξηση του μισθού των φαντάρων, σταθερή και αξιοπρεπή εργασία για όλους. Προσλήψεις για να καλυφθούν οι τεράστιες κοινωνικές ανάγκες, να καταπολεμηθεί η Ανεργία. Αναγνώριση της θητείας ως χρόνο προϋπηρεσίας για όλους. Εγγραφή στο Ταμείο Ανεργίας-χορήγηση επιδόματος μετά το τέλος της υποχρεωτικής στράτευσης. Απάντηση μας ένα νέο εργατικό κίνημα του συνόλου των εργαζομένων που ανεξάρτητα την εθνικότητα-φυλή-γλώσσα-θρησκεία θα σταθεί απέναντι σε κυβέρνηση-Ε.Ε. παλεύοντας για τα κοινά μας δικαιώματα.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου