Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ...

ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Σε μία πρωτοφανή κίνηση προέβη ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο οποίος σχημάτισε το σήμα των γκρίζων λύκων με τα χέρια του, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, όταν ακούστηκε σύνθημα από εθνικιστές στην αίθουσα.
«Οι εθνικιστές και πατριώτες αδελφοί, μου είπαν ‘πρώτα η πατρίδα, πρώτα το έθνος και προχωρήσαμε μαζί’», ανέφερε ο Τούρκος πρωθυπουργός, αναφερόμενος στην ανίερη -κατά πολλούς- συμμαχία μεταξύ του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ και του ακροδεξιού Κόμματος Εθνικής Δράσης (ΜΗΡ) του Ντεβλέτ Μπαχτσελί προκειμένου να στηρίξουν το προεδρικό σύστημα του Ταγίπ Ερντογάν και να επιτευχθεί το μεγάλο ‘ναι’ στο επερχόμενο δημοψήφισμα.
ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΑ-ΑΝΕΛ
Την ίδια μέρα..

Επεισοδιακή κατάθεση στεφανιού ενός ΦΑΣΙΣΤΑ στα Γιάννενα

Συμπλοκές ανάμεσα σε αστυνομικούς και αντιεξουσιαστές σημειώθηκαν κατά την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των Μπιζανομάχων, λίγο μετά τις 11, στα Ιωάννινα, όπου γιορτάζουν την 104η επέτειο από την απελευθέρωσή τους. 
ΑΙΤΙΑ, Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΠΑΠΠΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΝΑΖΙ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΣΤΡΑΤΟΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Πριν από λίγες μέρες...

Οι Χρυσαυγίτες έβαλαν την ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ τους σημαία σε στρατιωτικά οχήματα!
Ήταν αναμενόμενο....
Όταν η ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας τον Καμμένου-Βίτσα κάνει εθνικιστικές φιέστες στα νησιά με τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής!
Όταν συγκαλύπτει και αφήνει συνειδητά ΑΤΙΜΩΤΗΤΗ τη δράση των φασιστών στις μονάδες οι ΝΑΖΙ και τους επιτρέπει να φωνάζουν ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ τα ρατσιστικά-φασιστικά συνθήματα τους στις Στρατιωτικές Παρελάσεις.
Ε, ήταν αναμενόμενο -με μια ακραία αλλά εκ του ασφαλούς κίνηση- οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής να προσπαθήσουν να ταυτιστούν με τις Ένοπλες Δυνάμεις! 
Είναι φωτογραφίες που μας ξυπλούν μνήμες των ΑΛΗΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΝΤΥΜΕΝΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, εχθρών της λαικής αντίστασης στον Κατακτητή.
Είναι φωτογραφίες που μας θυμίζουν τη φιλοναζιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας, κυβέρνηση που θεωρεί πρότυπο τους Τσίπρα-Καμμένο στην εφαρμογή των Μνημονίων, η οποία διώκει κάθε εθνική-θρησκευτική διαφοροποίηση και εργατική διεκδίκηση.
Παρά τις αστείες δικαιολογίες του ΓΕΣ, με τα ίδια οχήματα θα παρελάσουν οι φασιστικές ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ στην Στρατιτική Παρέλαση όπως το έπραξαν πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη στις 28 Οκτωβρίου.  
Τον Δεκέμβριο του 2016..
Αποτέλεσμα εικόνας για καμμενος βουλευτες συριζα κασιδιαρης στο καστελοριζο τους αντιπολεμικη
  • ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε κοινή εθνικιστική επίδειξη στο Καστελόριζο
Εν μέσω σοβαρών αντιδράσεων κουβάλησαν δύο ελικόπτερα CHINNOK τους δημοσιογράφους, ένα συνεργείο της ΕΡΤ και μέλη της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής στο Καστελόριζο.
Είναι χαρακτηριστικό των παράξενων συγκλίσεων που προκαλεί "το εμπόριο εθνικισμού" ότι ουσιαστικά πρόκειται για τα μέλη των κυβερνητικών κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής, αυτής της δολοφονικής συμμορίας η οποία άρπαξε την ευκαιρία που της πρόσφερε η κυβέρνηση να αναδείξει "τις εθνικές της ευαισθησίες" και να βγει από την πολιτική απομόνωση εξαιτίας της Δικής της για το φόνο του Παύλου Φύσσα.
Ο Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός δίνει τι χέρι στο Φασισμό σε Ελλάδα και Τουρκία.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου