Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Συνελήφθη στρατιωτικός στην Κοζάνη που πυροβολούσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του

Κινητοποίηση της ΕΛΑΣ προκάλεσαν πυροβολισμοί που έπεσαν στην συμβολή των οδών Ολύμπου και Καταφυγίου στην Κοζάνη. 
Άνδρες της αστυνομίας απέκλεισαν το οικοδομικό τετράγωνο και προσπαθούσαν να έρθουν σε επικοινωνία με τον άνδρα που φέρεται να πυροβόλησε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και στην συνέχεια να έχει κλειστεί στο δωμάτιό του.
Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς την Πέμπτη 42χρονος εν ενεργεία στρατιωτικός (ΕΠΟΠ).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia ο στρατιωτικός αρνούνταν να δεχθεί να παραδοθεί, κάτι που του ζητούσε ο ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας, που κλήθηκε αμέσως στο σημείο. Έξω από το σπίτι υπήρχε ισχυρή δύναμη της ΟΠΚΕ, της Ασφάλειας Κοζάνης και της ομάδας ΔΙΑΣ, που πρώτη έσπευσε στο σημείο. 

Τελικά, γύρω στα μεσάνυχτα, με τα κλειδιά του πατέρα του, ο διοικητής της Ασφάλειας Κοζάνης Παντελής Ουσταγιαννίδης και ο διοικητής της ΟΠΚΕ και ειδικός διαπραγματευτής) Γιάννης Τσοπανίδης μπήκαν πρώτοι μέσα και βρήκαν τον στρατιωτικό ξαπλωμένο και σε κατάσταση μέθης. Αμέσως ακολούθησαν οι άντρες της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας, με τον δράστ να μην αντιστέκεται καθόλου και να συλαμβανεται, για να οδηγηθεί στο Αστυνομικό Μεγαρο Κοζάνης. 

Να σημειωθεί πως αμέσως μετά τη σύλληψη ένοικος της ίδιας πολυκατοικίας ενημέρωσε τον ίδιο τον αστυνομικό διευθυντή Κοζάνης Χαράλαμπο Θεοχάρη, ο οποίος απ΄πο την πρώτη στιγμή έφτασε στο σημείο, πως αρχικά ο στρατιωτικός σημάδευε την ίδια, η οποία έμπαινε στο αυτοκίνητό της, και στη συνέχεια πυροβόλησε στον αέρα. 

Το οπλο του δράστη μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Κοζάνης, ενώ δεν έχει ακόμη διαπιστωθεί εάν πυροβόλησε με άσφαιρα σκάγια ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου