Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Λες και είμαστε στη Χούντα.
Απομονωμένοι, αβοήθητοι, στερημένοι από τη φροντίδα του ανύπαρκτου κράτους πρόνοιας συμπολίτες μας δέχονται την προσωρινή και ευκαιριακή ιατρική φροντίδα του στρατού.
Ενώ λοιπόν Τσίπρας-Καμμένος-Πολάκης ψηφίζουν και εφαρμόζουν τα μνημόνια, αρνούνται την δημόσια υγεία και περιορίζονται σε φωτογραφίες δημοσίων σχέσεων στις πλάτες του πρόθυμου προσωπικού του Υγειονομικού. 
Με την απλήρωτη εργασία των φαντάρων, την προσφορά των στρατιωτικών γιατρών καλύπτονται ευκαιριακά οι ανάγκες και το ΓΕΣ βρίσκει την  ευκαιρία να κάνει ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και να προβάλλει το κοινωνικό έργο του Στρατού.
Εμείς απαιτούμε ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ για όλους και διορισμούς τώρα για να δημιουργηθούν θέσεις εργασ'ιας και να καλυφθούν οι πραγματικές κοινωνικές ανάγκες.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ
Υγειονομικό κλιμάκιο του Δ΄ΣΣ στη Σταυρούπολη Ξάνθης

Την Πέμπτη στρατιωτικό ιατρικό κλιμάκιο αποτελούμενο από Χειρουργό και Ωτορινολαρυγγολόγο, με ανάλογο νοσηλευτικό προσωπικό και μέσα, από τις 10:00 έως τις 12:00, θα βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης, για δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις των κατοίκων, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου