Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Στάζει Αίμα ο Στρατός του Πάνου Καμμένου: Μια Αυτοκτονία και σοβαρό Ατύχημα το μήνα!

Αποτέλεσμα εικόνας για ο καμμενος στον στρατοΔεν είναι υπερβολή να πούμε ότι στάζει αίμα ο Ελληνικός Στρατός με Υπουργό Άμυνας τον Πάνο Καμμένο.
Είναι κάτι που δεν θα το δείτε φυσικά στα προπαγανδιστική βίντεο του ΓΕΣ, ούτε φυσικά στη μιλιταριστική εκπομπή της ΕΡΤ Αρετή και Τόλμη.
Ιδιαίτερα την περίοδο 2016 και τους πρώτους μήνες του 2017, όπου η ακροδεξιά ηγεσία του Πενταγώνου έχει σηκώσει τους εθνικιστικούς τόνους και ο ελληνοτουρκικός ανταγωνισμός για τον έλεγχο του Αιγαίου αλλά και της Ανατολικής Μεσογείου μεταφράζεται με την γνωστή πολεμοκαπηλία και την ένταση των ρυθμών πολεμικής ετοιμότητας, έχει απογειωθεί ο αριθμός των αυτοκτονιών και των ατυχημάτων.
Ο Ελληνικός Στρατός δεν εξασφαλίζει ούτε ένα ποτήρι καθαρό νερό την ίδια στιγμή που δαπανά τρελά λεφτά σε επικίνδυνες ασκήσεις με πραγματικά πυρά.
Όλοι πλέον είναι αναλώσιμοι!
Οι μόνιμοι στρατιωτικοί αυτοκτονούν κάθε μήνα...
Τα ατυχήματα είναι επαναλαμβανόμενα π.χ. Αεροπορία Στρατού. 
Το να υπηρετείς στην 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία σημαίνει ότι έχεις αυξημένες πιθανότητες να χάσεις την ζωή σου είτε λόγω αυτοκτονίας είτε λόγω ατυχήματος!
Η ειδικότητα του οδηγού Μ113, του πανάρχαιου και άχρηστου αυτού τεθωρακισμένου σημαίνει ραντεβού με το θάνατο.
Τα ατυχήματα είναι συχνή και στην Πολεμική Αεροπορία λόγω και των αυξημένων συμμετοχών σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ.
Έχει όμως σημασία να δούμε πως αντιμετωπίζει το Πεντάγωνο τις αυτοκτονίες και τα ατυχήματα.
Πάντα θα γίνει ΕΔΕ.
Πάντα ανακαλύπτονται προσωπικοί λόγοι και ευθύνες.
Πάντα η ευθυνοφοβία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, πάντα τα αποτελέσματα των ΕΔΕ μένουν απόρρητα.
Ποτέ κανείς δεν παραιτήθηκε!
Και το αίμα νέων ανθρώπων συνεχίζει να χύνεται! 
Παραθέτουμε αναλυτική έρευνα με στοιχεί, ημερομηνίες, που σαφώς δεν είναι πλήρης καθώς τα Επιτελεία και το Υπουργείο Άμυνας  κρύβουν τα δεδομένα.


 ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
1η περίπτωση

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Επικελευστής ΕΜΘ, 34 ετών βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στον Κολωνό, το Σάββατο απόγευμα!

Ο Επικελευστής δεν είχε δώσει σημεία ζωής ,οι συνάδελφοί του ανησύχησαν και ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία άνοιξε το σπίτι του και τον βρήκε νεκρό. Οι αιτίες θανάτου του διερευνώνται.


2η περίπτωση

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

ένα ακόμη θύμα των Μνημονίων, του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού και της έντασης της πολεμικής προετοιμασίας

Άλλος ένας νέος άνθρωπος από τον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων έφυγε νωρίς.

Πρόκειται για 43χρονο Υπαξιωματικό που υπηρετούσε στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών, που αναχώρησε ξαφνικά τα ξημερώματα



3η περίπτωση

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Ατύχημα F-16: Συναγερμός σήμανε στην 116 ΠΜ στον Άραξο. 

To ατύχημα στον Άραξο με το μαχητικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας τύπου F-16 Blk52+ Adv της 116 Πτέρυγας Μάχης, που μετά την προσγείωσή του εξήλθε του τροχοδρόμου, με συνέπεια την εμπλοκή του τροχού του κύριου σκέλους σε χέρσο έδαφος και την πρόκληση υλικών ζημιών φαίνεται πως αφήνει άσχημα πληγωμένο το μαχητικό αεροσκάφος.
"ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ" ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΔΥΟ F-16
ΟΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ! 
Η υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων και ικανοτήτων ενός χειριστή μαχητικού αεροσκάφους, οδηγεί συχνά σε λάθη. 
Στις δυο τελευταίες περιπτώσεις των ατυχημάτων με F-16 σε Κρήτη και Άραξο, φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με τέτοιες περιπτώσεις.
Τα στοιχεία που προκύπτουν από τις έρευνες που γίνονται και στις δύο περιπτώσεις αποδίδουν τα ατυχήματα σε ανθρώπινο λάθος.


4η περίπτωση

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Μετά από τέσσερις μήνες η Ελληνική Δύναμη στο Κόσοβο ενημερώθηκε ότι το εμφιαλωμένο νερό που προμηθεύονταν είναι ακατάλληλο! 

Εντοπίστηκαν υψηλές περιεκτικότητες σε βαρέα μέταλλα κυρίως βρώμιο.

5η περίπτωση
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016
Αρχικελευστής 30 ετών αυτοκτόνησε στο σπίτι του! 
Ο Αρχικελευστής υπηρετούσε σε πλοίο του Στόλου κι έδωσε τέλος στη ζωή του χθες το απόγευμα.

6η περίπτωση
Πολιτικαντισμοί στην πλάτη ενός νεκρού...
Διαβάζουμε σε σειρά σαιτ που ασχολούνται με στρατιωτικά θέματα: 
"Τιμητικό βαθμό ανθυπασπιστή, τον ανώτερο βαθμό στον οποίο μπορούσε να εξελιχθεί, έλαβε μετά θάνατον ο 38χρονος ΕΜΘ επιλοχίας Κώστας Μπουραντάς που έχασε τη ζωή του στο ατύχημα με το ερπυστριοφόρο στις 06 Σεπτεμβρίου 2016 στη Λέσβο.

7η περίπτωση
Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016
Πολιτικός υπάλληλος του ΥΠΕΘΑ αυτοκτόνησε στο λιμάνι του Πειραιά! 
Ο 45χρονος έπεσε στη θάλασσα από την προβλήτα Ε1 στο λιμάνι του Πειραιά, με την μοτοσυκλέτα του.

8η περίπτωση
Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016
Στην κατάταξη της Σειράς Σεπτεμβρίου 2016, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου ένας φαντάρος όταν καταπλακώθηκε από σοβά που έπεσε από τέσσερα μέτρα ύψος,στο ΚΕΝ Μεσολογγίου. Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο 2/39 Κέντρο Ευζώνων, όπου γίνεται η κατάταξη Νεοσύλλεκτων (Ε’ ΕΣΣΟ 2016). Η συγκεκριμένη κτηριακή εγκατάσταση είναι πολύ παλιά και παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες, οι αρμόδιες υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων δεν έχουν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη δραστική βελτίωση της διαμορφωθείσας κατάστασης

9η περίπτωση
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
Πως αντέδρασε η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων στο νέο κύμα Αυτοκτονιών; ΔΕ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΕ-ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΠΟΤΕ-ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΕ-ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΛΟΙΠΟΝ-ΜΟΝΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟΙ...
Διαβάζουμε στο δημοσιογραφικό ρεπορτάζ:
"Το σοκ από τις δύο αυτοκτονίες στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, ενός Υποσμηναγού κι ενός Κελευστή, με λίγες ώρες διαφορά αντιμετωπίστηκαν με τον γνωστό τρόπο. 
Μια ομιλία του διοικητή στην μονάδα του πρώτου στην Ανδραβίδα, όπου ειπώθηκε πως ο αυτόχειρας δεν είχε μοιραστεί κανένα πρόβλημα με τη διοίκηση. 
Οι συνάδελφοί του άλλα λένε και επιμένουν να κάνουν λόγο για μεγάλη πίεση που είχε ο Υποσμηναγός, λόγω οικονομικών προβλημάτων.
Ο Κελευστής υπηρετούσε σε κάποιο πλοίο του Στόλου.
Όμως οι δύο Αυτοκτονίες στις Ένοπλες Δυνάμεις , μέσα σε ένα βράδυ είναι πρωτόγνωρο γεγονός.
Όταν μάλιστα αφορούν έναν 45χρονο Αεροπόρο στην Πάτρα, πατέρα ενός παιδιού, που έπεσε στο κενό, για να γνωστοποιηθεί λίγα λεπτά αργότερα η τραγική είδηση της αυτοκτονίας ενός Κελευστή του ΠΝ, ο οποίος απαγχονίστηκε! Ήταν πατέρας δυο παιδιών! Ο Κελευστής βρέθηκε απαγχονισμένος σε πάρκο του Μοσχάτου που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι του!
Ο 45χρονος Αεροπόρος γύρισε στο διαμέρισμα του στον 3ο όροφο και φορώντας την στολή του, ανέβηκε στην ταράτσα και βούτηξε στο κενό. Έχει εντοπιστεί σημείωμα στο οποίο ο αυτόχειρας φέρεται να εξηγεί του λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Ο αυτόχειρας ήταν πατέρας ενώ παιδιού, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

10η περίπτωση
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΣΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΑΠΑΤΣΙ
ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΘΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΙΣΧΥΟΣ
Άλλο ένα δραματικό συμβάν σημειώθηκε στον ελληνικό στρατό, ευτυχώς χωρίς μοιραία κατάληξη για τους χειριστές του ελικοπτέρου Apache που συμμετείχε στην άσκηση ΣΑΡΙΣΑ.
Οι χειριστές του ελικοπτέρου που έπεσε σε θαλάσσια περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, κοντά στη Χαλκιδική, είναι καλά και αυτό είναι το σημαντικό.
Συγκεκριμένα, επρόκειτο για άσκηση ετοιμότητας με τον τίτλο Σάρισα, με το ελικόπτερο να ίπταται στην περιοχή του κόλπου Ορφανού, ανατολικά της Χαλκιδικής.

11η περίπτωση
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 το μεσημέρι στο ύψος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης. Στρατιωτικό τζιπ από το ΣΠΤΧ315 στο Πλατύ Ημαθίας εξετράπη και ανετράπη της πορείας του λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου και συσσωρευμένων υδάτων. Στο τζιπ επέβαιναν 2 στρατιωτικοί που δεν τραυματίστηκαν ευτυχώς και στο τροχαίο σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

12η περίπτωση
Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016
Η σκληρή και βλακωδώς επικίνδυνη, εξίσου απαράδεκτα ανεύθυνη εκπαίδευση ήταν η πραγματική αιτία του αυτοτραυματισμού ενός υπολοχαγού των επίλεκτων ομάδων των ειδικών δυνάμεων, σήμερα, κατά τη διάρκεια άσκησης στο Μεγάλο Πεύκο, σύμφωνα με πληροφορίες του σαιτ.
Ο υπολοχαγός που υπηρετεί στο Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ) συμμετείχε σε άσκηση της μονάδας του στο Μεγάλο Πεύκο.
Το σενάριο της άσκησης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προέβλεπε βολή εν κινήσει με το M-16, το οποίο σύμφωνα με το σενάριο παρουσίαζε εμπλοκή και έπρεπε να πυροβολήσει με το ατομικό του πιστόλι.
Την ώρα που πήγε να πιάσει από τη θήκη του το glock 17, το πιστόλι εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα η σφαίρα να του προκαλέσει διαμπερές τραύμα στην γάμπα.
Ο υπολοχαγός μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο, και στη συνέχεια στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο. Υποβλήθηκε σε επέμβαση και είναι καλά στην υγεία του.

13η περίπτωση 
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016
ΔΙΝΟΥΝ AΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΣΤΑ ΦΥΛΑΚΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ!
Όπως μας καταγγέλλουν οι συνάδελφοι «πριν καιρό σε εξετάσεις που έκανε ο στρατός για την καταλληλότητα του νερού διαπιστώθηκε ότι στα φυλάκια ΝΙΚΗ και ΒΡΟΝΤΕΡΟ της Φλώρινας το νερό είναι ακατάλληλο για πόσιμο. Ο Διοικητής της Φλώρινας έδωσε εντολή να γίνουν ενέργειες για προμήθεια εμφιαλωμένου. Η Ταξιαρχία της Κοζάνης απορρίπτει τα κονδύλια άγνωστο για ποιo λόγο και συνεχίζουμε να ανησυχούμε όχι μόνο οι σειρές αλλά και οι μόνιμοι που κάνουν υπηρεσίες σαν Αρχιφύλακες».

14η περίπτωση
Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016
Παράτησαν αβοήθητη την κοπέλα οδηγό στο τεθωρακισμένο που βούλιαζε ενώ ο Ταξίαρχος διέταξε να περάσει το ποτάμι το χαλασμένο ερπυστριοφόρο!
Καταγγελίες αποκαλύπτουν πόσο Αναλώσιμοι θεωρούμαστε φαντάροι και χαμηλόβαθμοι στον Στρατό
Εγκατέλειψαν αβοήθητη την νεαρή οδηγό του πανάρχαιου τεθωρακισμένου που κινδύνευσε να πνιγεί, η οποία προηγουμένως είχε ενημερώσει τους υπεύθυνους της άσκησης για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε αυτό. Αλλά τη διέταξαν να συνεχίσει κανονικά για να απολαύσει την Άσκηση η ηγεσία!
"Καλησπέρα,
Επειδή πολλά θα ακουστούν ακόμα και ήδη μερικοί φοβούνται να τα πουν που ήταν μπροστά στο ατυχές συμβάν με το ITV κάποια πράγματα πρέπει να μπουν στην θέση τους!!!
Μάλλον δεν τους ενδιαφέρει η ζωή του συναδέλφου τους για να λένε τέτοιες… σχετικά με το συμβάν.
Λοιπόν οδηγός ήταν η κοπέλα και δεν υπήρχε ΔΜ από την Ταξιαρχία!!!
Το ITV παρ’ όλο που η οδηγός φώναζε ότι έχει θέμα πέρασε άλλες 3-4 φορές αλλά η τελευταία διέλευση μπροστά στην ηγεσία ήταν και η μοιραάα....!!! Την άσκηση την είχε το 526....
Το ITV το βγάλανε μετά από 2 ώρες, περί της 10.30 π.μ., με την βοήθεια δύτη που ίσως να ήταν πολίτης!!!"
Ευχαριστούμε πολύ για την προβολή του θέματος και ευχόμαστε περαστικά στους συναδέλφους μας"
Εμείς σε καμιά περίπτωση δεν δεχόμαστε καμιά απώλεια ζωής και για κανένα λόγο. Το ΑΞΙΟΜΑΧΟ τους βάφεται στο αίμα μας…

15η περίπτωση
Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016
Πραγματικά, τα όσα καταγγέλλει το προσωπικό του 535 ΜΚ/ΤΠ πρέπει να ανησυχήσουν όλους αφού πλέον οι ασκήσεις του Ελληνικού Στρατού απειλούν σοβαρά την ακεραιότητα και την ζωή μας.
Όπως αποκαλύπτει το σαιτ stratiotikathemata.blogspot.gr, ΕΠΟΠ ΠΖ χθες στα πλωτά του 535 παραλίγο να πνιγεί! 
Σε M113 που ήταν στον ασύρματο (μέσα στο παπάκι) έβαλε νερά και τον ξέχασαν μέσα.
Στην έρευνα του Μηχανικού είπαν ότι πνίγηκε (τον πήρε το ποτάμι) χωρίς καν να ψάξουν.

16η περίπτωση
Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016
Έχει χαθεί κάθε αίσθηση της πραγματικότητας στην 7η Μηχανοκίνητη ταξιαρχία. 
Όλοι οι άοπλοι συνάδελφοι ενημερώθηκαν ότι θα συμμετάσχουν στην προγραμματισμένη βολή που θα γίνει αύριο το πρωί. Στη συνέχεια πέρασαν από το ΣΤΕΠ όπου ρωτήθηκαν πόσο Ι είναι και έγινε καταγραφή των ιατρικών τους στοιχείων. Προφανώς έγινε ένα είδος διαλογής για να αποκλειστούν όσοι έχουν Ι από ψυχολογικούς λόγους.

17η περίπτωση 
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016
Γιατί ρε γαμώτο; Ξαφνικός θάνατος ενός 19χρονου φαντάρου στην 7η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία
Ρε γαμώτο, πως είναι δυνατόν να σου παίρνουν ένα 19χρονο παλικάρι και να σου επιστρέφουν ένα φέρετρο τυλιγμένο σε μια σημαία;
Μεγάλος ο πόνος, ακόμη πιο μεγάλα τα ερωτήματα.
Πως είναι δυνατόν 19χρονα παλικάρια να χάνουν την ζωή τους στον Στρατό και κανείς να μην απαντά "γιατί";
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέει το ΓΕΣ Συνάδελφος στρατιώτης της 7ΗΣ Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας στον Προβατώνα Έβρου, δεν ξύπνησε από το βραδυνό ύπνο. 

18η περίπτωση
Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016
Νέα απόπειρα αυτοκτονίας 19χρονου στρατιώτη από την Κρήτη
Για μια ακόμη φορά το τραγικό φαινόμενο έκανε την εμφάνιση του στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση ένα 19χρονο παλικάρι από την Κρήτη, οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα, όταν πρόσφατα, στις 01.00 τα ξημερώματα, σταμάτησε το Ι.Χ. όχημα του σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου και έκοψε τις φλέβες του.
Ευτυχώς, έγινε γρήγορα αντιληπτός από διερχόμενο όχημα της ΟΠΚΕ. 
Το πλήρωμα, αμέσως άρπαξε το παλικάρι και χωρίς να περιμένει να σταλεί ασθενοφόρο το μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
Η παρέμβαση τους, σε συνδυασμό με την άμεση αντίδραση του προσωπικού του νοσοκομείου του έσωσε την ζωή.

19η περίπτωση
Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016
ΣΩΘΗΚΕ ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΕΠ.ΟΠ. ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ
Ευτυχώς όλα πήγαν καλά για το παλικάρι, τον ΕΠΟΠ της 50ης Ταξιαρχίας που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στο Σουφλί.
Μάλιστα, επιχείρησε το απονενοημένο διάβηματην ημέρα των γενεθλίων του.
Το χειρουργείο πήγε καλά, θα παραμείνει μία ημέρα στην εντατική και μετά θα νοσηλευθεί για όσο χρειαστεί. Έχει διαφύγει το κίνδυνο.
Το ενδιαφέρον των συναδέλφων του ήταν αυτό που του έσωσε τη ζωή.
Και το επισημαίνουμε.
Ο ΕΠΟΠ διαβιβαστής, δεν παρουσιάστηκε το πρωί στη μονάδα του και οι συνάδελφοί του αμέσως έσπευσαν στο σπίτι του για να δουν τη συμβαίνει.

20η περίπτωση
Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016
Παραλίγο τραγωδία στον Έβρο! Τεθωρακισμένο Μ 113 επιχειρώντας να περάσει υδάτινο εμπόδιο στις Φέρρες ανετράπη και λίγο έλειψε να θρηνήσουμε θύματα. 
Υπήρξε κίνδυνος για το προσωπικό,ο οποίος χάρη στην γρήγορη επέμβαση συναδέλφων τους ξεπεράστηκε. 
Οι συνθήκες του ατυχήματος θα διερευνηθούν υποστηρίζει η μιλιταριστική αρθρογραφία.

21η περίπτωση
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016
71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία: Μια ακόμη αυτοκτονία-δολοφονία
Ο Στρατός έστειλε στην αγχόνη 33χρονο Ανθυπασπιστή
Όταν πριν από λίγες μέρες η αστική τους δικαιοσύνη, σε διατεταγμένη υπηρεσία, καταδίκαζε με 2 χρόνια φυλακή μέλος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ γιατί καταγγείλαμε τα καψόνια και τη βάναυση παραβίαση των δικαιωμάτων, μας έλεγαν ότι ο Στρατός άλλαξε…
Όταν τους λέγαμε ότι τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στον Στρατό και τις περικοπές που συμπεριλαμβάνονται στις Μνημονιακές πολιτικές των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σπρώχνουν το προσωπικό στην Αυτοκτονία, μας έλεγαν ότι ο Στρατός άλλαξε…
Όταν τους λέγαμε ότι πλέον οι Αυτοκτονίες είναι ένα δραματικό φαινόμενο που αφορά περισσότερο το μόνιμο προσωπικό, μας καταδίκαζαν.
Και σήμερα, ένας Ανθυπασπιστής, 33 ετών βρέθηκε νεκρός στην αποθήκη του σπιτιού του. Είχε απαγχονιστεί.
Που υπηρετούσε ο άτυχος Ανθυπασπιστής;
Μα στην 71η Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, στο Κιλκίς! 

22 η περίπτωση
Σάββατο, 14 Μαΐου 2016 
ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ: ΠΟΙΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑΡΟ; 
“Άκρως Απόρρητο” το πόρισμα για τη μοιραία πτήση ώστε να συγκαλύψουν τις ευθύνες του ΓΕΝ και του Υπουργείου Άμυνας! Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η πτώση του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού ξέσπασε μια τεράστια φημολογία που έκανε λόγο για πολεμική ενέργεια του «Εξ Ανατολών Εχθρός». 
Οι ανώνυμες πηγές του Υπουργείου Άμυνας και των Επιτελείων άφηναν να καλλιεργείται κλίμα «εθνικών κινδύνων» που έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια ζωής των στελεχών, ενώ δεν έλειψαν και τα κροκοδείλια δάκρυα, τα οποία έραναν τους εθνικιστικούς πύρινους λόγους στις κηδείες τους. Φυσικά, οι Ναζί Μπράβοι Δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής και τα μιλιταριστικά σαιτ χάλασαν τον κόσμο και λίγο πολύ απαίτησαν εκδίκηση!

23η περίπτωση
Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016
Έντονη είναι η ανησυχία μεταξύ του προσωπικού της 116 ΠΜ της Πολεμικής Αεροπορίας στον Άραξο. 
Και αυτό γιατί ήδη διαμορφώνεται κλίμα επίρριψης της ευθύνης του ατυχήματος που προκάλεσε το βαρύ τραυματισμό 24χρονης υπαξιωματικού στο ίδιο το θύμα!
Ενώ λοιπόν η βαριά τραυματισμένη 24χρονη κοπέλα νοσηλεύεται βαρύτατα τραυματισμένη στο 251 ΓΝΑ, δίνοντας μεγάλη μάχη να σταθεί ξανά στα πόδια της, φαίνεται ότι το στρατιωτικό κατεστημένο και η ηγεσία κινείται για μια ακόμη φορά μεθοδικά για να κουκουλώσει το ζήτημα μέσω μιας ακόμη ΕΔΕ συγκάλυψης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα «δημιουργείται “κλίμα” που θα αποδώσει το ατύχημα σε “ανθρώπινο λάθος” το οποίο θα “φωτογραφίζει” την υπαξιωματικό.

Και φυσικά ο κατάλογος καθημερινή μεγαλώνει σε αυτόν τον ακήρυκτο πόλεμο που ο ελληνικός στρατός και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διεξάγει εναντίον των φαντάρων και των μονίμων.
Πρέπει να Αντισταθούμε.
Δεν είμαστε εμείς ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ του εθνικισμού και της πολεμοκαπηλίας τους.
Μόνο με κίνημα, μέσα και έξω από τον στρατό μπορούμε να Απαντήσουμε.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου